Kontos_Harry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Υπάρχει νανένα προγραμματάκι που να μετατρέπει το VobSub αρχείο υποτίτλων σε Srt h sub h txt file?
trustfm Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 nai ! to idio to vobsub exei ena prog me onoma subresynch pou kanei authn thn douleia (sto vobsub pack einai mesa)
wert Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 trustfm έχω ένα προβληματάκι. Εχω φτάσει στο σημείο τώρα να κάνω audio+video mixing . Το πρόβλημα όμως είναι ότι τα *.ac3 αρχείο που έχω έχει σαν Delay το εξής.... Delay_0ms.ac3 Τώρα σε εκείνο το σημείο ότι νούμερο και να βάλω ήχο δεν ακούω.... Ανοίγω τα αρχεία avi που φτιάχνω με τον bsplayer και δεν έχω καθόλου ήχο... Μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Βάνω 0 ή +0 ή -0 ή δοκίμασα και άλλα νούμερα αλλά δεν έχω ήχο.... Καμιά καλή ιδέα τώρα ή τα έκανα σαλάτα από την αρχή. Ευχαριστώ.
jimakos00 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δοκίμασες να ακουσεις αυτό το ac3 αρχείο που λες με τον media player μήπως δεν έχει καθόλου ήχο μέσα του? Υποθέτω ότι χρησιμοποιείς το DVD2AVI για να πάρεις το ac3.Mήπως έχεις διαλέξει λάθος audio stream και γιαυτό δε σου γράφει τίποτα?
wert Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote jimakos:</font><hr> Δοκίμασες να ακουσεις αυτό το ac3 αρχείο που λες με τον media player μήπως δεν έχει καθόλου ήχο μέσα του? Υποθέτω ότι χρησιμοποιείς το DVD2AVI για να πάρεις το ac3.Mήπως έχεις διαλέξει λάθος audio stream και γιαυτό δε σου γράφει τίποτα? <hr /></blockquote> Δεν το είχα δοκιμάσει αλλά τώρα που το δοκίμασα παίζει κανονικά με τον media player αυτό το αρχείο μόνο του. Το πρόβλημα είναι ότι κάνω την ένωση audio+video και δεν έχω ήχο παρόλο που έχω αλλάξει ένα σωρό επιλογές. Όσο για το αν κάνω λάθος audio stream δεν νομίζω γιατί ένα είναι μόνο οπότε δεν έχω άλλο να διαλέξω. Και αυτό ανοίγει όπως είπα κανονικά με τον media player και παίζει.
Astakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Έχεις βάλει το απαραίτητα φίλτρα στο pc σου; Χωρίς φίλτρα για AC3 δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ακούσεις AC3 ήχο μέσα από το avi!!
wert Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Astakos:</font><hr> Έχεις βάλει το απαραίτητα φίλτρα στο pc σου; Χωρίς φίλτρα για AC3 δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ακούσεις AC3 ήχο μέσα από το avi!! <hr /></blockquote> Ε... !!! Να σου πώ αυτό όχι δεν το έχω κάνει νόμιζα ότι δεν θα ήταν χρειαζούμενο... Αλλά :grin: Αμέσως να το κάνω και θα σας πώ τι έγινε σε λιγάκι.
wert Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Astakos Να ξέρεις μόνο φίλε μου ότι με έσωσες .... Τι άλλο να σου πω. Όπως θα καταλαβαίνεται παιδιά είναι η πρώτη φορά που ασχολούμε και άν ρωτάω μ*****ς να με συγχωρέσετε. Να που σαν παιδί και εγώ είπα τούτο δεν χρειάζεται να το κάνω το άλλο άστο ........----- Και όμως άν δεν ακολουθηθεί ο οδηγός κατά γράμμα τότε πάνε όλα παπόρο. Θα σας ξαναενοχλήσω σύντομα παιδιά ........ Ευχαριστώ Ευχαριστώ Ευχαριστώ και πάλι πολύ.... Και μου έκανε και 15 ώρες να γίνει αυτή η ταινία και να μήν έχει τουλάχιστον ήχο πάει και πολύ....... Επανέρχομαι.........
wert Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote dim_b:</font><hr> Και πως το παίζει ο media player <hr /></blockquote> Δεν ξέρω φίλε μου πώς αλλα το παίζει.... Και μόλις πρίν όπως είπα παίζει και το avi αφού πέρασα τα φίλτρα. .. ... Ο media player μου παίζει το αρχείο ac3 και μόνο άν επιλέξω να ανοίξει με αυτόν. Όχι όλο το avi αλλά μόνο αυτό το αρχείο του ήχου.... Το ξαναλέω για να με συγχωρείτε ότι δεν έχω ούτε μια εβδομάδα σε αυτόν τον χώρο....... :smirk:
dim_b Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Αν δεν ρωτήσεις πως θα μάθεις; Γι'αυτό άλλωστε υπάρχει και το forum. Καλές μετατροπές...
Astakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Φίλε dim_b δεν έχει σχέση το γεγονός ότι το παίζει ο media palyer με το να δεις την ταινία με AC3 ήχο. Η διαφορά έγκειται στο θέμα DirectShow. Αυτό επιτυγχάνεις με την προσθήκη των φίλτρων που είπα πιο πάνω. Επίσης να προσθέσω ότι το καλύτερο AC3 filter, που δουλεύει σε όλα τα pc και σε όλα τα configuration, είναι το AC3 filter 0.6b. Θα το βρείτε στο: http://xvalex.hotbox.ru/programs/ac3filter/ac3filter_eng.html
trustfm Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Back ... eixa douleies twra telautaia xexeexex (ananewsa tis guides mou). Loipon xreiazontai ta filta ac3 anagkastika . To exw grapsei kai ston odhgo mou file wert kala na pernate !
adams Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Astakos:</font><hr> Φίλε dim_b δεν έχει σχέση το γεγονός ότι το παίζει ο media palyer με το να δεις την ταινία με AC3 ήχο. Η διαφορά έγκειται στο θέμα DirectShow. Αυτό επιτυγχάνεις με την προσθήκη των φίλτρων που είπα πιο πάνω. Επίσης να προσθέσω ότι το καλύτερο AC3 filter, που δουλεύει σε όλα τα pc και σε όλα τα configuration, είναι το AC3 filter 0.6b. Θα το βρείτε στο: http://xvalex.hotbox.ru/programs/ac3filter/ac3filter_eng.html <hr /></blockquote> Eλεγα και εγω ΕΙΜΑΙ ο μονος που χρησιμοποιω αυτα τα φιλτρα... :grin:...εχουν πολλες ρυθμισεις για καθε καναλι ξεχωριστα ,gain κ.λ.π ..απλα δειτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.