ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Έχω κάνει όλα τα βήματα και έχω ξεκινήσει να φτιάχνω το site τοπικά έχοντας σηκώσει apache και Mysql μέσω του xampp. Όλα καλά μέχρι εδώ. Ο φάκελος που έχω φτιάξει και επεξεργάζομαι το πρώτο site είναι ο φάκελος joomla15 κάτω από το directory htdocs. Αν θελήσω να σηκώσω και δεύτερο site το οποίο θέλω να επεξεργάζομαι παράλληλα φτιάχνωντας ένα φάκελο joomla16 κάτω από το directory htdocs θα είναι σωστή η κίνηση? Και αναφέρω Το παραπάνω το έχω κάνει ήδη και αποσυμπιέζοντας το αρχείο εγκατάστασης του Joomla Μέσα στον φάκελο joomla16 ανοίγοντας το http://localhost/joomla16 με βγάζει κανονικά στα πεδία εγκατάστασης του νέου site. Είναι σωστό όμως αυτό η θα μπερδευτεί το σύστημα? Τέλος να ρωτήσω Από την στιγμή που το site που θα το ανεβάσω , υποστηρίζει joomla , εγώ θα τους στείλω μόνο τον φάκελο joomla15 η joomla16 για να το ανεβάσω σωστά? Η θέλει και άλλα αρχεία απο τον φάκελο του xampp?
fotis12 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Από τα λίγα που ξέρω, και γι' αυτό αν κάνω κάπου λάθος ας με συγχωρέσετε και να με διορθώσετε, καλά έκανες τον δεύτερο φάκελο στο htdocs. Τώρα σχετικά με το upload, θα κάνεις όσα περιέχει ο ανάλογος σου φάκελος σου joomla15, ακόμη από όσο θυμάμαι υπάρχουν και μερικές ρυθμίσεις να αλλάξεις εφόσον δεν θα είναι το pc σου ο server, θα στα πει όμως καλύτερα κάποιος άλλος.
aGka8l Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 κάλα εκανες με το 2ο φάκελο, απλά καλό θα ηταν να φτιάξεις μια 2η βάση για το 2ο joomla για να μη μπερδευτείς.Στο αναίβασμα σε server θα πρέπει να κάνεις upload τα αρχεία αλλά και μέσω τοy phpmyadmin απο τοπικά να κάνεις export τη βάση και στον server μετά να την κάνεις import
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Σας ευχαριστώ παιδιά . Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να ρίξω αρκετή δουλειά και να τα μάθω γιατί είμαι αρχάριος σε αυτά τα πράγματα. Βλέποντας και κάνοντας πάντως. Να είστε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.