Προς το περιεχόμενο

μεταφορα απο ddr2 σε ddr3 με cpu:q9550

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα ηθελα να κανω μια αναβαθμιση αλλα ειδα τελικα οτο το ταμειο ειναι μιων :fear:

ελεγα για Ι5 και ολα τα σιναφι...

αλλα τελικα δεν !!!!

το θεμα ειμαι οτι εχω φαγουρα στην τσεπη μου :-D:-D

σκευτομαι λοιπον να αλαξω mobo και ram...

να παω διλαδι σε ddr3 στα 1600mhz...(ε..πρεπει να αλαξω και mobo...:rolleyes: )

τωρα εχω mobo: asus p5q-e cpu: q9550 ram:2x2048gb @ 1066mhz

σκευτομαι για κατι τετοια:

μητρικη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528486

μνημες: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555399

1) αξιζει η μεταφορα σε ddr3 ? θα δω σχετικιες αλαγες ? games, dvd to divx, zip,rar....

2)καθε γνωμη και σχολιο δεκτο!!

Δημοσ.
βασικα ηθελα να κανω μια αναβαθμιση αλλα ειδα τελικα οτο το ταμειο ειναι μιων :fear:

ελεγα για Ι5 και ολα τα σιναφι...

αλλα τελικα δεν !!!!

το θεμα ειμαι οτι εχω φαγουρα στην τσεπη μου :-D:-D

σκευτομαι λοιπον να αλαξω mobo και ram...

να παω διλαδι σε ddr3 στα 1600mhz...(ε..πρεπει να αλαξω και mobo...:rolleyes: )

τωρα εχω mobo: asus p5q-e cpu: q9550 ram:2x2048gb @ 1066mhz

σκευτομαι για κατι τετοια:

μητρικη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528486

μνημες: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555399

1) αξιζει η μεταφορα σε ddr3 ? θα δω σχετικιες αλαγες ? games, dvd to divx, zip,rar....

2)καθε γνωμη και σχολιο δεκτο!!

Εκτος απο benchmark δεν θα δεις αλλου διαφορες

Δημοσ.

μονο για το everest ειναι λες ε?

διλαδι απο fps σε παιχνιδια τιποτα!!!?

ουτε dvd to div-x ?

γιατι απο ddr1 που ειχα καποτε και πιγα σε ddr2 ειχα δει καλη διαφορα.....

Δημοσ.
μονο για το everest ειναι λες ε?

διλαδι απο fps σε παιχνιδια τιποτα!!!?

ουτε dvd to div-x ?

γιατι απο ddr1 που ειχα καποτε και πιγα σε ddr2 ειχα δει καλη διαφορα.....

Αλλο το DDR1 με το DDR2.....Οι διαφορες DDR2 με DDR3 ειναι πολυ μικρες και οι διαφορες φενονται μονο στα benchmark στα games καμια ουσιαστικη διαφορα

Δημοσ.

θα συμφωνησω και γω με τον Psycho_Warhead.

Οι διαφορες που 8α δεις 8α ειναι ελαχιστες αν ειναι ορατες.

Δεν αξιζει να αλλαξεις απο DDR2 σε DDR3 με socket 775 για κανεναν λογο.

Οπως το βλεπω εγω,ουτε απο Q9950 σε i5 δεν χρειαζεται να αλλαξεις για την ωρα.Πιστευω πως ο Q9550 κανει μια χαρα για οσα αναφερες οτι 8ελεις να κανεις με τον Η/Υ σου.

Δημοσ.

FAIL κίνηση, και από μένα...

Σε νιώθω, και εμένα συχνά το καταναλωτικό τέρας, βρυχάται στα στήθη μου αλλά καλύτερα να τα έριχνες σε καμιά τερατοgpu ή ακόμα καλύτερα σε έναν ευρύχωρο ssd ;)

Δημοσ.

Σιγουρα η καταναλωτικη μανια μας εχει χτυπησει εμας τους "nerds" B)

αλλα οπως ειπες καλυτερα σε εναν ssd.

Προσωπικη αποψη ειναι να επενδυεις(αν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε ενα τετοιο μυνημα)

σε κουτι-τροφοδοτικο και ο8ονη.Τα αλλα πανε και ερχονται ανα 2 χρονια.

Δημοσ.
Καλά για την οθόνη - δεν το συζητάμε... είναι απίστευτο να βλέπεις τερατο4πύρινα με cf και 19άρες :lol:

και απο προσφατο 8εμα ειναι παλι απιστευτο να βλεπεις i7 950 με caviar green 1tb για λειτουργικο.!

Δημοσ.
θα συμφωνησω και γω με τον Psycho_Warhead.

Οι διαφορες που 8α δεις 8α ειναι ελαχιστες αν ειναι ορατες.

Δεν αξιζει να αλλαξεις απο DDR2 σε DDR3 με socket 775 για κανεναν λογο.

Οπως το βλεπω εγω,ουτε απο Q9950 σε i5 δεν χρειαζεται να αλλαξεις για την ωρα.Πιστευω πως ο Q9550 κανει μια χαρα για οσα αναφερες οτι 8ελεις να κανεις με τον Η/Υ σου.

ναι το ξερω αυτο, εχω δει reviews και χω διαβασει περιοδικα σχετικα με ddr2 vs ddr3.

οστοσο η θεορια απ την πραξη απεχει παααρα πολυ!!

μετα λεω: εχω τον 9550 με 1333fsb.... αν τον παω στα 3,4mhz το fsb θα παει στα 1600mhz. ( εκει ειναι τωρα, ποιο πανω δεν θελω.....καλα ειναι εκει..) αν του δωσω και μια καλη οθιση με μνημες ddr3 στα 1600 τοτε θα πεσουν κατα πολυ οι διερετες απ την μερια της μνημης, αλλα λεω να δω τι θα πουν και τα παιδια στο insomnia για να δρασω αναλογα. :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:02 ----------

FAIL κίνηση, και από μένα...

Σε νιώθω, και εμένα συχνά το καταναλωτικό τέρας, βρυχάται στα στήθη μου αλλά καλύτερα να τα έριχνες σε καμιά τερατοgpu ή ακόμα καλύτερα σε έναν ευρύχωρο ssd ;)

ναι οντως ετσι ειναι για πολους, μετα χιμωνας ερχετε, σπιτι θα τι βγαζω αρκετες ωρες, και τα 120-150 ευρω που θελω να διαθσω για καποιο part δεν θα πανε χαμενα!

Ασε που ειναι και επενδιση για να κανω οικονομια ( ετσι το βλεπω: θα καθομαι σπιτι και δεν θα χαλαω € εξω ;) ) λεμε τωρα....

βασικα ειδα και για ssd, ξερω ειναι αρκετα γριγοροι αλλα τα 120 ευρω για 60gb δε μου καθονται καλα!!!

Δημοσ.
ναι το ξερω αυτο, εχω δει reviews και χω διαβασει περιοδικα σχετικα με ddr2 vs ddr3.

οστοσο η θεορια απ την πραξη απεχει παααρα πολυ!!

μετα λεω: εχω τον 9550 με 1333fsb.... αν τον παω στα 3,4mhz το fsb θα παει στα 1600mhz. ( εκει ειναι τωρα, ποιο πανω δεν θελω.....καλα ειναι εκει..) αν του δωσω και μια καλη οθιση με μνημες ddr3 στα 1600 τοτε θα πεσουν κατα πολυ οι διερετες απ την μερια της μνημης, αλλα λεω να δω τι θα πουν και τα παιδια στο insomnia για να δρασω αναλογα. :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:02 ----------

ναι οντως ετσι ειναι για πολους, μετα χιμωνας ερχετε, σπιτι θα τι βγαζω αρκετες ωρες, και τα 120-150 ευρω που θελω να διαθσω για καποιο part δεν θα πανε χαμενα!

Ασε που ειναι και επενδιση για να κανω οικονομια ( ετσι το βλεπω: θα καθομαι σπιτι και δεν θα χαλαω € εξω ;) ) λεμε τωρα....

βασικα ειδα και για ssd, ξερω ειναι αρκετα γριγοροι αλλα τα 120 ευρω για 60gb δε μου καθονται καλα!!!

τα 200 για 80gb? :D

Eγω ακομα πιστευω οτι για τις χρησεις που εβαλες δεν αξιζει η αλλαγη απο DDR2-DDR3 (δεν ξερω αν αξιζει και γενικα.)

Παρε εναν Postvile ,χωρις πλακα 8α δεις μεγαλη διαφορα.Δεν ξερω αν εχεις καποιο raid αλλα σιγουρα με εναν ssd 8α νομιζεις οτι αλλαξες σιγουρα απο DDR2-DDR3. B)

Δημοσ.
και απο προσφατο 8εμα ειναι παλι απιστευτο να βλεπεις i7 950 με caviar green 1tb για λειτουργικο.!

ετσι και αλλιως εβαλα και WD Black :)...αλλα και τον green να ειχα μονο οπως ειπα παλι δεν μπορεις να με κρινεις γιατι το συστημα πηγαινε γρηγορα ετσι και αλλιως

Δημοσ.
ετσι και αλλιως εβαλα και WD Black :)...αλλα και τον green να ειχα μονο οπως ειπα παλι δεν μπορεις να με κρινεις γιατι το συστημα πηγαινε γρηγορα ετσι και αλλιως

//offtopic

Φιλε χρησιμοποιησα σαν παραδειγμα το ολο 8εμα με το συστημα σου.

Σε καμια περιπτωση δν 8ελω να σε 8ιξω.

Καλη κινηση ο black σε σχεση με τον green.

Το συστημα πηγαινε γρηγορα λες,αλλα αυτο ειναι σχετικο.Δοκιμασε και με τον black

αλλα δοκιμασε και με ssd να δεις πραγματικα να "πηγαινει γρηγορα"

Φιλικα.

//offtopic

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...