Προς το περιεχόμενο

Windows σε δεύτερο υπολογιστή. Γίνεται;

clueless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω Windows XP Home στο lap top το οποίο είναι παλιό και πλέον σέρνεται. Το desk top που ήθελα είχε vista. Λόγω των παραπόνων που είχα ακούσει στο παρελθόν, τους είπα να μη τα βάλουν, με σκοπό να εγκαταστήσω αυτά που είχα από το lap top. Και 2 μέρες τώρα, οι μισοί μου λένε ότι μπορώ να τα περάσω και στον 2ο υπολογιστή και οι άλλοι μισοί, όχι. Το lap top δεν θα το χρησιμοποιώ πλέον ουσιαστικά εκτός αν πρέπει να πάω κανένα ταξίδι αλλά δεν θέλω να κάνω απεγκατάσταση. Μπορώ ή όχι, να περάσω τα Windows στο desk top χωρίς πρόβλημα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τα Windows XP Home που έχεις στο laptop έχουν Retail άδεια χρήσης ή OEM (ήρθαν προεγκατεστημένα στο μηχάνημα); Αν είναι Retail, τότε σύμφωνα με την EULA μπορείς να τα εγκαταστήσεις σε άλλο μηχάνημα, αλλά θα πρέπει πρώτα να τα έχεις απεγκαταστήσει οριστικά από το αρχικό.

Δημοσ.
Τα Windows XP Home που έχεις στο laptop έχουν Retail άδεια χρήσης ή OEM (ήρθαν προεγκατεστημένα στο μηχάνημα); Αν είναι Retail, τότε σύμφωνα με την EULA μπορείς να τα εγκαταστήσεις σε άλλο μηχάνημα, αλλά θα πρέπει πρώτα να τα έχεις απεγκαταστήσει οριστικά από το αρχικό.

Ok. Είμαι γυναίκα. Έχω λίγες γνώσεις. Και ελπίζω στο insomnia να τις κάνω πολλές. Οπότε να είστε λίγο επιεικείς...

Ήρθαν προεγκατεστημένα.

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...