macabre_sunsets Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει το Nero 8 στην εγκατάσταση των Windοws 7 default? Επισυνάπτω ένα μήνυμα που μου έβγαλαν τα Windοws παρακάτω. Δεν έχω βάλει Nero, ούτε κανένα άλλο πρόγραμμα εγγραφής cd/dvd. Πώς λοιπόν μου λέει ότι έχει βγει καινούριο Nero?
parsifal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Όχι βέβαια! Μιλάμε όμως για καθαρή εγκατάσταση Windows 7 που έκανες εσύ από retail δισκάκι; Ή μήπως πρόκειται για κάποια OEM εγκατάσταση (βλ. συνήθως laptop), φορτωμένη από τον κατασκευαστή με 1002 τρίτα προγράμματα;
macabre_sunsets Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μιλάμε για καθαρή εγκατάσταση. Το DVD (Windοws 7 Prοfessional) το κατέβασα από το MDSNAA οπότε φαντάζομαι ότι είναι "καθαρό". Επίσης κοίταξα και στο add/remove programs και στο Windοws Features και δεν υπάρχει τίποτα για Nero. Το μήνυμα αυτό μου το έβγαλε όταν συνδέθηκα από την σχολή (ή τουλάχιστον τότε το παρατήρησα). Υπάρχει καμια περίπτωση να "παίχτηκε" τίποτα μέσω δικτύου? Το δίκτυο το έχω στο Public που (αν δεν κάνω λάθος) ούτε βλέπω άλλους υπολογιστές, ούτε οι άλλοι με βλέπουν. __________ Μιας και έβαλα το μήνυμα στα archives, υπάρχει κάποιος τρόπος να ελεγχθεί το σύστημα ξανά για τυχόν "προβλήματα", ώστε να δούμε αν μου το εμφανίσει πάλι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.