Προς το περιεχόμενο

OTENET ADSL καπούτ ξανά...και ξανά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έρχεται πάλι αυτή η περίοδος του χρόνου που η ΟΤΕΝΕΤ δεν μπορεί να μου προσφέρει την 24ωρη και αξιόπιστη σύνδεση που υπόσχεται. Πριν μια εβδομαδα έπεσε το ιντερνετ από περίπου τις 5 το απογευμα μεχρι τις 23:30. Το επομενο απογευμα όλα οκ. Το μεθεπόμενο, ίδιες ώρες, ίδια προβλήματα. Το ρουτερ (linksys wag200) κάνει negotiating, kai training. Βρίσκει συνδεση για μισο λεπτο και ξαναπεφτει. 2 μέρες μετά, πάλι τα ίδια. Τώρα είναι 2 συνεχομενες χωρις ιντερνετ. Το προβλημα εμφανιζεται μόνο απόγευμα απο περιπου 16:30-23:30. Μετα απο εκεινη την ωρα και μεχρι το επομενο απόγευμα κανενα προβλημα. Το ίδιο προβλημα ειχα και περσι (απο αρχες δεκεμβρη μεχρι φεβρουαριο οπου με εριξαν στα 2μβιτ. Παρομοίως και προπερσι οπου και παλι με εριξαν στα 2. Η συνδεση ειναι 8αρα, και το attenuation της στα 48-51db. κλειδώνω μεταξυ 5500-6100μβς. Εχω δηλωσει βλαβη και φετος και απλα αναμενω....Να αναφερω οτι και με 4αρα συνδεση ειχα τα ιδια και παντα συγκεκριμενες περιοδους μεσα στο χειμωνα....

Δημοσ.

Και εμενα κόλπα κανει τώρα τελευταια δεν τους έχω παρει τηλ ακόμα (βαριεμαι) απο εκει που κλείδωνα 4,5 ωρες ωρες με παει στα 2 και κατι mbps μετά απο ρισετ παει στα 3 τοσο και οταν του μπιπ ξανά στα 4 αλλα οχι 4,5 κλπ :(

Σπάνια αποσυνδέσεις απο κει που ειχα μια φορα στις 2 βδομάδες τωρα ανα 4 μερες 1 αντε 2 το πολύ...

edit οτενετ και conn-x το ιδιο πράγμα δεν είναι? :P

Δημοσ.

ενα και το αυτό ειναι και τα 2...τώρα πουλάνε μόνο conn-x. Η ταχύτητά μου οταν έχω ιτνερνετ ειναι σταθερή....Συνδέομαι μεταξύ 5,5-6,1. Το πρόβλημα είναι οτι τα απογευματα και για συγκεκριμένες ώρες δεν έχω ιντερνετ καθόλου....Όχι τίποτα, είναι και μοναδικές ώρες που είμαι σπίτι.

Δημοσ.

εχει βαλει κανεις αλλος ιντερνετ κοντα στο σπιτι σου?

Εγω παντως απο τοτε που μου αρχισε τα κολπα πιανω ενα wifi που και που thomson επειδη υπαρχει θορυβως στη γραμμη σου μηπως επηρεαζει απο το dslam κλπ.

Παιζουν και πολλα με αυτα που δεν ειμαι και καταλληλος για να σου απαντησω.

Ας ελπισουμε να απαντησει καποιος στο προβλημα σου και αν μπορει να μας πει και αν παιζει με καποιον τροπο το παραπανω που ειπα..

Δημοσ.

μια γειτονισσα που εχω, δεν μου εχει για προβληματα, αλλα ο παρακατω γειτονας (3 σπιτια στη σειρα ειμαστε μονο) στο ιδιοκτητο της φορθνετ κλειδωνει λιγο παραπανω απο μενα (λογικο λογω του οτι μας χωριζουν περιπου 150 μετρα) και μου ειπε οτι και αυτος τις μερες που δεν ειχα δικτυο, αυτος ειχε καποιες πιο αραιες αποσυνδεσεις (που δεν τις ειχε ολο το καλοκαιρι, οπως δεν ειχα και εγω) και σερνοταν απιστευτα

Δημοσ.

η το ρουτερ ειναι συνδεδεμενο απευθειας στη πριζα, οποτε δεν εχω σπλιτερ. τα στατιστικα δεν τα εχω ευκαιρα, και θα τα ανεβασω αργοτερα αν εχω φυσικα ιντερνετ. Απ'οτι θυμαμαι παντως το attenuation παιζει απο 48-51δβ.

Δημοσ.

to snr δεν το θυμαμαι απόξω, οποτε θα το δω οταν παω σπιτι (και αν εχω νετ θα το ανεβασω) Εχουμε 3 τηλεφωνα και εναν συναγερμο, και ολα εχουν φιλτρακια

Δημοσ.

Να συνδεσεις το router με spliter.Φιλος μου το ειχε καρφωτο στην πριζα και κλειδωνε στα 5500 με αρκετο θορυθο στη γραμμή.Μολις έβαλε σπλιτερ ο θορυθος μειώθηκε και κλειδωσε στα 8192.Δοκίμασε το και εδώ είμαστε.

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο απο τον ΟΤΕ και μου ειπαν οτι οντως δεν συγχρονιζα την ωρα που το έλεγξαν (το ήξερα, και αυτος ήταν ο λόγος που τους πήρα:) ). Μου είπαν οτι θα με κλείδωναν χαμηλότερα από τις φυσιολογικές μου ταχύτητες. Χτες λοιπόν το απόγευμα ήμουν κλειδωμένος στα 3,8 χωρίς καμία διακοπή, και σήμερα το πρωι στα 4,8. Θα το κοιτάξω 2-3 απογεύματα να δω πως θα παει. Στην ουσία αυτό που έγινε πάλι ήταν να με κατεβάσουν χαμηλότερα κατα 1-1,5 μβπς.

Δημοσ.

Αυτό που υποθέτω οτι κάνανε, είναι οτι ανεβάσανε το snr ωστε να σταματήσουν οι διακοπές, και εφόσον η γραμμή σου ήταν ήδη οριακή κατέβηκε η ταχύτητα όσο λές...Δεν νομίζω οτι έχουνε την δυνατότητα στον οτε να ορίσουν αυτοί την ταχύτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...