Anonymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 pos boro na valo ke mia fotografia sto post pou kano ke pos se apadisis pou dino?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Πρώτα πρέπει να έχεις 'ανεβάσει' κάπου τη φωτογραφία που θέλεις να βάλεις (π.χ. στο briefcase του pathfinder). Μετά δίνεις το link μέσα στο μήνυμά σου σε μορφή [image]http://briefcase.pathfinder.gr/paredwse/1.jpg[/image]
Anonymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 thanks paredwse apo to edit post pao image dino to url ala pali den emfanizete i foto..
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote dimvega:</font><hr> thanks paredwse apo to edit post pao image dino to url ala pali den emfanizete i foto.. <hr /></blockquote> Κάτι κάνεις λάθος στο url που δίνεις...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Ελπίζω μόνο να μην δίνεις το url που έβαλα εγώ για παράδειγμα γιατί φυσικά... δεν υπάρχει! Πρόσεχε, το URL πρέπει να έχει κατάληξει .jpg!
Anonymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 ayto ftei.ego exo ena fakelo me foto sto briefcase tou pathfinder ala den vgazi to url jpg sto telos eno ine foto!!? na tora tin evala ke kita ti evgale
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Μην πέρνεις το url της σελίδας, κάνε δεξί κλικ πάνω στη φώτο, πάτα properties και κάνε copy το url που σου δίνει εκεί. ΓΙα παράδειγμα ''http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimvega/7847/82584/0/54.jpg''
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Μπράβο βρε KWSN-Men! ΥΓ: Ποιός είσαι εσύ;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote paredwse:</font><hr> Μπράβο βρε KWSN-Men! ΥΓ: Ποιός είσαι εσύ; <hr /></blockquote> Κανένας από τους τρεις. Την φωτογραφία μου την βάζω avatar σε άλλα fora...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Χαχαχα, κι εγώ το ίδιο!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote paredwse:</font><hr> Χαχαχα, κι εγώ το ίδιο!!! <hr /></blockquote> Εγώ όμως είμαι πιο sexy γιατί έχω πλατύ τριχωτό στέρνο... :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.