monoxromos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Φίλοι γεια σας. Εχω ενα site υπο κατασκευη αναρτημενο.Μπορει καποιος φιλος να αναλαβει να μου το ξαφτιαξει.Διαθετω ομως λιγα χρηματα γιατι ειμαστε στην αρχη μιας δραστηριοτητας και εχουμε αλλες προτεραιτητες που πρεπει υποχρεωτικα να καλυψουμε σε μια εποχη με αμφιβολα αποτελεσματα. Ευχαριστω πολύ.
Street-Fighter Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 πες μας χρηματα project ηλικια κλπ. Οχι για μενα σταματησα να βρησκω "ταλαιπωρους" πελατες αλλα για αλλους εδω μεσα. Εδιτ btw αυτο δεν πιάνεται για αγγελία Mr's?
leonidas_fs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Φίλοι γεια σας.Εχω ενα site υπο κατασκευη αναρτημενο.Μπορει καποιος φιλος να αναλαβει να μου το ξαφτιαξει.Διαθετω ομως λιγα χρηματα γιατι ειμαστε στην αρχη μιας δραστηριοτητας και εχουμε αλλες προτεραιτητες που πρεπει υποχρεωτικα να καλυψουμε σε μια εποχη με αμφιβολα αποτελεσματα. Ευχαριστω πολύ. Καλα λεει ο φιλος παραπανω..Τι ειναι αυτο που ζητας? Θα περιεχει και βασεις δεδομενων ? Αν δεν ειναι χρονοβορο μπορω να σε βοηθησω..Εξηγησε μας..
alexandr0s Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Το λίγα είναι σχετικό. Για άλλους είναι λίγα τα 500, για άλλους είναι λίγα τα 3000...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.