mihalis19 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας παιδιά!Έχω ένα συγγενή στην Αυστραλία και κατά καιρούς μου φέρνει διάφορα πράγματα.Σκέφτομαι να πω να μου φέρει ενα iphone.Ποια έκδοση λέτε να πω να μου φέρει ?Γιατί δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα και είμαι λίγο άσχετος.Και δεύτερον μάλλον θα το φέρει απο Σιγκαπούρη θα έχω λέτε κάποιο πρόβλημα σε menu σε γλώσσα ήσε οτιδήποτε άλλο??Τι λέτε?
Vasilisxd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Βεβαίως φίλε μου , θα έχεις πρόβλημα. Έχουμε αναφέρει χιλιάδες φορές ότι τα iPhone του εξωτερικού δεν παίζουν με Ελληνικη Sim. Μόνο εάν το κανείς Jailbrake. Εάν δε το τηλέφωνο που θα πάρεις είναι από την Νεα παρτίδα τότε δεν γίνεται τίποτα. Προτίμησε να πάρεις από Ελλαδα
mihalis19 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 διαβασα καποια αντιστοιχα θεματα.δεν ηξερα οτι υπηρχε αυτο το προβλημα.ειναι σιγουρο οτι δεν γινεται τιποτα για την πιο καινουργια παρτιδα?γιατι οπως καταλαβαινεις δεν ξερω απο ποια παρτιδα θα ερθει.στο μελλον προκειται να βγει καποιο crack?
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 αμα παρω ενα jailbroken iphone 2g απο ebay θα παιξει με ελληνικη sim...? thanks
mihalis19 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 αμα παρω ενα jailbroken iphone 2g απο ebay θα παιξει με ελληνικη sim...? thanks τελικα θα παρω απο ελλαδα με συνδεση.προτιμησα να μην μπλεξω με ξεκλειδωματα και τετοια!νομιζω ειναι η καλυτερη λυση!μια ερωτηση.εχει ελληνικο μενου?και αν οχι μπαινει??
koumos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Εχει ελληνικο μενου και υποστηριζονται τα ελληνικα κανονικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.