patentapc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν το θέμα είναι Μηξτρική πλακέτα και κάρτες επέκτασης. θέλω τουλάχιστον 10 ερωτήσεις και 4 απαντήσεις για την κάθε μία με την μία από τις 4 σωστή ευχαριστώ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:25 ---------- Π.χ. 1. Επιλέξτε την κάρτα επέκτασης η οποία είναι απαραίτητη για την λειτουργία του Η/Υ * Κάρτα ήχου * Κάρτα γραφικών * Κάρτα ραδιοφώνου & τηλεόρασης * Κάρτα δικτύου
Ather Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν το θέμα είναι Μηξτρική πλακέτα και κάρτες επέκτασης.θέλω τουλάχιστον 10 ερωτήσεις και 4 απαντήσεις για την κάθε μία με την μία από τις 4 σωστή ευχαριστώ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:25 ---------- Π.χ. 1. Επιλέξτε την κάρτα επέκτασης η οποία είναι απαραίτητη για την λειτουργία του Η/Υ * Κάρτα ήχου * Κάρτα γραφικών * Κάρτα ραδιοφώνου & τηλεόρασης * Κάρτα δικτύου Και εγώ έφτιαξα τεστ για τα παιδιά στο μάθημα της πληροφορικής, αλλά δε βγήκα σε φόρουμ να ζητήσω βοήθεια
patentapc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Και εγώ έφτιαξα τεστ για τα παιδιά στο μάθημα της πληροφορικής, αλλά δε βγήκα σε φόρουμ να ζητήσω βοήθεια Μήπως τους το ζήτησες σαν εργασία? Διότι εμάς μας το ζήτησαν για εργασία! Και αντί να κράζεις δώσε καμιά ερώτηση!
Höfdingadrapa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Για αρχή δες αυτά... http://www.exaskisi.gr/client/Info_Test/show_info_tests.php Μπορείς να ψάξεις στο google για ''τεστ, ερωτηματολόγια πληροφορικής''...κ.ο.κ
De@th L0rd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Παίξε με τους διαύλους AGP, PCI,PCI-e,Μνήμες DDR-2-3. Με όλους αυτούς τους συνδιασμούς βγάζεις άνετα 10 ερωτήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.