Προς το περιεχόμενο

Πονοκέφαλος...

eliascm21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μήπως είναι λίγο υπερβολή τελικά το full HD αν θες και άλλα πράγματα εκτός από το να βλέπεις ταινίες;

Σε αυτές τις ίντσες πιστεύω πως ναι...

Αλλά πιστεύω θα την συνηθίσεις. Αν θέλεις μεγάλωσε τα γράμματα των εικονιδίων...

Δημοσ.
Πολύ wide (αφού είχα συνηθίσει την 17'' 4:3 που είχα) και δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν, δηλαδή πολύ μικρά γράμματα και εικονίδια λόγω της μεγάλης ανάλυσης... :-( Δεν ξέρω αν τα συνηθίσω,

Φίλε μου το ίδιο πρόβλημα έχω με την 22άρα, και έτσι την δουλεύω στα 1024, όχι στην native ανάλυση.

Δυό με τρεις φορές προσπάθησα να προσαρμόσω τα εικονίδια και τα fonts στα προγράμματα, στην κανονική ανάλυση, αλλά κατέληξα να κάνω ένα desktop μπάχαλο.

Δημοσ.

Δηλαδη το προβλημα αυτο το εχουν ολες οι οθονες με υψηλες αναλυσεις??γιατι εχω παραγγειλει μία LG monitor και ΤV μαζί FUll HD

Δημοσ.
Δηλαδη το προβλημα αυτο το εχουν ολες οι οθονες με υψηλες αναλυσεις??γιατι εχω παραγγειλει μία LG monitor και ΤV μαζί FUll HD

Συνηθεια ειναι ολα. στην αρχη χανεσαι λιγο... σε καμια βδομαδα δεν θα μπορεις να την αλλαξεις... Εγω πλεον καθομαι σε μικροτερες οθονες και ξενερωνω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παλικάρια για να μην ανοίγω νέο θέμα ... έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.

Έχω μια sumsung 2232 syncmaster με ρυθμίσεις φωτεινότητα/αντίθεση 50/50!!

Με αυτές τις ρυθμίσεις σε ένα δωμάτια 15τμ η νύχτα γίνεται μέρα! Σαν να δουλεύω με έναν προβολέα σταδίου ριγμένο στα μάτια μου.

Αν ρίξω την φωτεινότητα στο 25% (από nvidia panel) γίνεται δουλειά αλλά έχω ακούσει ότι τέτοιες ρυθμίσεις κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στα μάτια...

αληθεύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Και εγώ εξακολουθούσα να είχα προβλήματα... Τα μάτια μου μετά από καμία ώρα κουραζόντουσαν αρκετά. Με την CRT μπορούσα να κάθομαι και 3 ώρες και να μην ένοιωθα..

Τελικά στις ρυθμίσεις έριξα και το gamma στο -50. Brightness στο 50 και contrast στο 55. Και νομίζω ότι τώρα δεν κουράζονται τα μάτια τόσο εύκολα. Επίσης φροντίζω να έχω και το φως ανοιχτό :-(

Αν έριχνα απλά Brightness και contrast χωρίς μείωση και του gamma η οθόνη μου φαινόταν πολύ σκοτεινή.

Έχεις κανένας άλλος να προτείνει τίποτα καλύτερο;;;

Δημοσ.

εγώ την έχω στις ρυθμίσεις 50 45 και 0 (εκεί που έχει για φωτεινότητα contrast και gamma) και έχω και το φως του δωματίου ανοιχτό και κάθομαι σε μια απόστασι 70-80 εκατοστα μακρυά....

Όσο αναφορά για την φωτεινότητα αν κλείσω το φως για να δω καμιά ταινία θα ανοίξω το φωτάκι στο κομοδίκο ή κάτι τέτοιο....είναι αρκετά φωτεινή και θα έπρεπε να την χαμήλωνα και αλλό....(καλά μην νομίζεις ότι έχουμε καμια τρελή οθόνη :$ :P)

Να σε ρωτήσω όμως κάτι γιατί κάτι παρατήρησα (έχω βγάλει το pc από το γραφείο και έχω βάλει λάπτοπ που το έχω συνδέσει με την οθόνη) και άκουγα ένα "βννννννννννν" (οχι δυνατό μην φανταστείς σαν να συντονίζει κάτι) και λέω μπας και κάνει κανας εξωτερικός σκληρός αλλά τελικά το έκανε η οθόνη...

Αν μπορεις κάνε μου μια χάρη, πλησίασε το δεξί σου αυτί (:P) στην οθόνη όταν είναι ανοιχτή και παρατήρισε αν ακούς κάτι και πέρνα το χέρι σου από το διακόπτη να την κλείσεις. Μετά οπως είσαι ξανανοιξέ τη μέχρι να δείξει η οθόνη την επιφάνεια εργασίας (ή όπου αλλού ήσουν) και πες μου αν ακούς έναν ήχο...

Είναι σίγουρα από το ρεύμα ή από την θύρα τροφοδοσίας (όπως είπα και πριν δεν είναι πολύ δυνατό αλλά είναι κάτι που μπορώ να το ακούω (σαν πολύ χαμηλός ανεμηστήρας ακούγεται δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω).

Ευχαριστώ :D

Δημοσ.

Καθε οθονη θελει τς δικες της ρυθμισεις που θελει χρονο για να τις βρεις

Φωτεινοτητα μπορει να θελει και στο 30 εως 35 και αντιθεση 40 εως 50

Μετα απο τις βασικες ρυθμισεις χρεισιμοποιησε και τις ρυθμισεις της καρτας γραφικων

Τα γραμματα ευκολα μεγαλωνουν. Ειναι απλο

Οι οθονες tft-lcd σε σχεση με τις crt δεν τρεμοπαιζουν δεν κουραζουν και δεν εκπεμπουν ακτινοβολια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...