eliascm21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας, τελικά αγόρασα εχτές την LG W2361V-PF. Στα 3 πρώτα λεπτά που την είχα ανοιχτεί, με έπιασε πονοκέφαλος!!! Είναι φυσιολογικό; Φαντάστηκα μήπως είναι λίγα τα Hz, αλλά τελικά ήταν στα 60 και δεν μου έδινε επιλογή για περισσότερα. Η κάρτα γραφικών (Asus EN8400GS) στο κουτί της λέει ότι στην full HD ανάλυση βγάζει 85Hz... Βέβαια δεν έχω βάλει ακόμα τους drivers της, μήπως φταίει αυτό;; Αν φταίνε τα Hz για τον πονοκέφαλο βέβαια... Εκτός από το πρόβλημα με τον πονοκέφαλο, έχω και άλλο πρόβλημα, χώρου! Τελικά οι 23'' αποδείχτηκαν πολύ μεγάλες... Και μια τέτοια οθόνη δεν πρέπει να την έχεις και σε μία απόσταση από τα μάτια; Με λίγα λόγια, θέλω να την αλλάξω και να πάρω μία μικρότερων ιντσών.. Υπάρχει περίπτωση να μου την αλλάξουν στο πλαίσιο... ??? Τους πείρα και μου΄παν να πάρω αργότερα που θα είναι ο υπεύθυνος..
disqualified Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 κατεβασε τη φωτεινοτητα και το contrast. Δεν ξερω αν σε LCD ειναι δυνατον να γινει ποτε flicker με το λευκο οπως γινεται στις CRT σε μικρες τιμες Hz. Σου φαινεται πως τρεμει στο λευκο; Μηπως την εχεις βαλει σε ρυθμιση για ταινιες ή games. Εγω παντως πονταρω στη μεγαλη φωτεινοτητα και contrast που θα εχεις βαλει, αν και υπαρχει πιθανοτητα μεσα σε μια βδομαδα να το εχεις συνηθισει και ισως ο πονοκεφαλος να οφειλεται στην αλλαγη των ιντσων
eliascm21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Τρεμούλιασμα στο λευκό όχι δεν παρατήρησα... Από ρυθμίσεις δεν άλλαξα τίποτα, γιατί το στήσιμο του νέου υπολογιστή τελείωσε αργά το βράδυ και μόνο τα windows που πρόλαβα να περάσω. Ότι ήταν πολύ φωτεινή ήταν πάντως... Θα προσπαθήσω να την αλλάξω στην αντίστοιχη με 21,5'' που υπάρχει, καθώς όπως είπα έχω και πρόβλημα χώρου... (για 1-2 εκατοστά βρίσκει στο ράφι της βιβλιοθήκης).
disqualified Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Τρεμούλιασμα στο λευκό όχι δεν παρατήρησα... Από ρυθμίσεις δεν άλλαξα τίποτα, γιατί το στήσιμο του νέου υπολογιστή τελείωσε αργά το βράδυ και μόνο τα windows που πρόλαβα να περάσω. Ότι ήταν πολύ φωτεινή ήταν πάντως... Θα προσπαθήσω να την αλλάξω στην αντίστοιχη με 21,5'' που υπάρχει, καθώς όπως είπα έχω και πρόβλημα χώρου... (για 1-2 εκατοστά βρίσκει στο ράφι της βιβλιοθήκης). εγω απλα προτεινω να χαμηλωσεις τη φωτεινοτητα και το contrast γιατι ειναι πολυ πιθανο να ειναι στο τερμα, αν ομως ειναι και θεμα χωρου...
IMAndreas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 ναι φίλε είναι πολύ φωτεινές αυτές οι οθόνες.....εγω έχω την ίδια και έχω φωτεινότητα 50 και αντίθεση 45......για τα πρώτα 5' θα σου φανεί κάπως σκοτεινή αλλά την συνηθίζεις......πολύ φωτεινή "χάνει" στα χρώματα...
alex89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε να περάσεις drivers γιατί μπορεί αυτό να ευθύνεται για το ότι δε μπορείς να πας πάνω από 60Ηz
eliascm21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δεν μου την αλλάζουν γιατί έχει ανοιχτεί λένε Λες και θα μπορούσα να την δοκιμάσω μέσα από το κουτί... ΟΚ θα δοκιμάσω τα παραπάνω το βράδυ και θα σας πω.. Ευχαριστώ! Y.Σ. Ενδιαφέρεται μήπως κανείς να την αγοράσει;
disqualified Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δεν μου την αλλάζουν γιατί έχει ανοιχτεί λένε Λες και θα μπορούσα να την δοκιμάσω μέσα από το κουτί... αν τους πας την οθονη με ολοκληρη τη συσκευασια μπορει και να την παρουν πισω. Βασικα εχεις αυτο το δικαιωμα εφ οσον το πας με ολοκληρη τη συσκευασια
eliascm21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 αν τους πας την οθονη με ολοκληρη τη συσκευασια μπορει και να την παρουν πισω. Βασικα εχεις αυτο το δικαιωμα εφ οσον το πας με ολοκληρη τη συσκευασια Πείρα τηλέφωνο στο πλαίσιο στο Mall που την αγόρασα και μίλησα με τον υπεύθυνο για της οθόνες, και μου΄πε ότι αφού την έχω ανοίξει δεν γίνεται τίποτα.. Του είπα ότι τα έχω όλα σε τέλεια κατάσταση και μόνο στο κουτί θα φαίνεται ότι η ταινία έχει ανοίξει, αλλά τίποτα... Να κάνω φασαρία; Σίγουρα έχουμε δικαίωμα επιστροφής; Πάντως το επιχείρημα του πως θα την αγοράσει ο επόμενος αν δει ότι η συσκευασία έχει ανοιχτεί ακούγεται λογικό...
disqualified Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 δεν ξερω τι ισχυει αν εχεις χρησιμοποιησεις την οθονη για λιγο, αλλα ακομα και αν εχεις ανοιξει τη συσκευασια μπορεις να την επιστρεψεις εφ οσον δεν την εχεις καταστρεψει. Τωρα και ψεματα να πεις τροπος υπαρχει να το καταλαβουν εκτος αν υπαρχει τροπος να μηδενισεις τους χρονους λειτουργιας
Pantelwolf Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Πες και καμια τιμουλα μπας και τη θελει κανεις.
eliascm21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 185 (ή 182 δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί δεν είμαι σπίτι τώρα) την πείρα... Τι να πω, μόνο που την έχω ανοίξει, ολοκαίνουργια με εγγυήσεις και τα πάντα. 160-170 νομίζω είναι μία λογική τιμή... Τι λέτε και εσείς; Το ξέρω ότι 20-25 ευρώ έκπτωση ίσως είναι λίγα για να 'ρισκάρει' κάποιος, αλλά αν την δώσω παρακάτω και αναγκαστώ μετά να ξαναδώσω από την τσέπη μου για να πάρω άλλη, ε θα αισθάνομαι μλκ....
eliascm21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ΟΚ ο πονοκέφαλος σχεδόν σταμάτησε!!! Η έντονη φωτεινότητα και η αντίθεση ήταν τελικά... Αλλά παρόλα αυτά η οθόνη δεν με ενθουσιάζει και τόσο. Όχι γιατί δεν είναι καλή, απλά δεν με βολεύει. Πολύ wide (αφού είχα συνηθίσει την 17'' 4:3 που είχα) και δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν, δηλαδή πολύ μικρά γράμματα και εικονίδια λόγω της μεγάλης ανάλυσης... Δεν ξέρω αν τα συνηθίσω, αλλά πχ τα properties των windows δεν τα διαβάζω και με ευκολία... Και γενικά μου την σπάει να γυρνάω το κεφάλι μου δεξιά και αριστερά για να ψάξω να βρω κάτι ή να διαβάσω κάτι!!! Βρήκα έναν γνωστό που ψήνεται να την αγοράσει. Σκέφτομαι να το κάνω και να πάρω αυτή: LG W2254TQ-PF TFT Monitor 22'' Τι λέτε;; Είναι λίγο λίγότερη wide (16:10 και όχι 16:9), μία ίντσα μικρότερη και το σημαντικότερο έχει μικρότερη ανάλυση, 1680 x 1050... Τι λέτε;;;
euklidis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ΟΚ ο πονοκέφαλος σχεδόν σταμάτησε!!! Η έντονη φωτεινότητα και η αντίθεση ήταν τελικά... Αλλά παρόλα αυτά η οθόνη δεν με ενθουσιάζει και τόσο. Όχι γιατί δεν είναι καλή, απλά δεν με βολεύει. Πολύ wide (αφού είχα συνηθίσει την 17'' 4:3 που είχα) και δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν, δηλαδή πολύ μικρά γράμματα και εικονίδια λόγω της μεγάλης ανάλυσης... Δεν ξέρω αν τα συνηθίσω, αλλά πχ τα properties των windows δεν τα διαβάζω και με ευκολία... Και γενικά μου την σπάει να γυρνάω το κεφάλι μου δεξιά και αριστερά για να ψάξω να βρω κάτι ή να διαβάσω κάτι!!! Βρήκα έναν γνωστό που ψήνεται να την αγοράσει. Σκέφτομαι να το κάνω και να πάρω αυτή: LG W2254TQ-PF TFT Monitor 22'' Τι λέτε;; Είναι λίγο λίγότερη wide (16:10 και όχι 16:9), μία ίντσα μικρότερη και το σημαντικότερο έχει μικρότερη ανάλυση, 1680 x 1050... Τι λέτε;;; χεχεχε μου θυμιζεις εμενα οταν πηγα απο την 17αρα 4:3 σε 19αρα wide. Ειναι διαφορετικο στην αρχη και νιωθεις λιγο αβολα αλλα σε 2-3 μερες δεν θα την αλλαζεις με τιποτα. Τα ματια μας ειναι ετσι που βλεπουν καλυτερα σε wide και πιο ξεκουραστα...
eliascm21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Οπότε λες να την κρατήσω λίγο ακόμα μπας και μου αρέσει στο τέλος; Και όσο αναφορά την ανάλυση και τα μικρά γράμματα;; Μήπως είναι λίγο υπερβολή τελικά το full HD αν θες και άλλα πράγματα εκτός από το να βλέπεις ταινίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.