Προς το περιεχόμενο

Aναβαθμιση μητρικης

lupus34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοεις 100% συμβατος? με αυτα που γραφω δεν ειμαι? η μητρικη που μου γραφεις εχει λιγοτερες δυνατοτητες αναβαθμισεις και οχι DDR3 μνημες.. και ποια η διαφορα της συγκεκριμενης καρτας γραφικων?

Δημοσ.

οκ, καταλαβα, ευχαριστω.. δηλαδη και τετραπυρηνο να βαλω με το ιδιο socket παλι αποτυχια, να παω μονο σε DDR2.. αρα DDR3 παει μονο με i5 kai i7?

Δημοσ.

Mπορει καποιος να μου προτεινει τοτε μια αξιοπρεπη οικονομικη μητρικη να κανω τη δουλεια μου με αυτα τα δεδομενα? και οσον αφορα το raid, υπαρχει δυνατοτητα σε ολες τις μητρικες? διοτι στο φορματ θα ηθελα να το κανω raid 0 μεσα απο την bios που ειναι καλυτερο για παιχνιδια.. αλλα γινεται με οποιαδηποτε μητρικη? και γιατι οι περισσοτερες δεν εχουν pci express 2.0? στην καρτα εχω καταληξει και δεν θελω να την αλλαξω αλλα θελω ολα να συμβαδιζουν....

Δημοσ.
Τι εννοεις 100% συμβατος? με αυτα που γραφω δεν ειμαι? η μητρικη που μου γραφεις εχει λιγοτερες δυνατοτητες αναβαθμισεις και οχι DDR3 μνημες.. και ποια η διαφορα της συγκεκριμενης καρτας γραφικων?

Για το θέμα σχετικά με το ddr2 και s775 με κάλυψε ο phanispal.

Όσον αφορα την κάρτα δεν υπάρχει καμμιά διαφορα μεταξύ της asus και της powercolor.

Απλά με τη πρώτη πληρώνεις παραπάνω (έστω και ελάχιστα).

Γνώμη μου είναι να βρείς μια με P45 και με ddr2 αποκλειστικά για να χρησιμοποιήσεις τις μνήμες σου και το υπόλοιπο hardware, έστω και μεταχειρισμένη απο stock ή μια msi που σου πρότειναν στην άρχη αν θυμάμαι που είναι κάπως φθηνότερη απο asus.

Αλλιώς πάς σε αυτά που σου πρότεινα λίγο τσιμπημένα διότι το s775 πλέον κοστίζει περισσότερο αν το δείς αναλογικά με τα καινούργια για i5 ή i7.

Για κάρτα όποια απο τις 2 5770 να πάρεις είναι το ίδιο πράγμα δεν υπάρχει διαφορά.

Aν δεν θές να πάρεις απο e-shop τότε υπάρχει καλύτερη και συμφέρουσα επιλογή εδώ:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-P45T-C51-s775-DDR2-P45.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Connect3D-5770-SVGA-PCI-Express-1GB-C3D-H5770-1GD5E-HDMI.htm

και είσαι κομπλέ με αυτά που έχεις...:-)

Δημοσ.

τι να πω ρε φιλε μου, απο τη μια πρεπει να προσεχουμε τοσα διαφορετικα πραγματα και συνδυασμους και απο την αλλη τα περισσοτερα δεν παιζουν ρολο.. παρε το αυγο και κουρευτω:-D ευχαριστω παντως αν και το eshop δυστυχως δεν την εχει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...