teo64x Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Τοτε να μπουμε ολοι στο ασυλο, γιατι και το forum στο οποιο γραφουμε, δεν εχει απαγορευσει τις πολιτικες συζητησεις διοτι ετσι τους καπνισε, καπου ετσουξε η δουλεια και αρχισε η απαγορευση. Τι. Δεν καταλαβαίνω αυτό το ποστ. Γενικώς δεν καταλαβαίνω πολλά ποστ εδώ μέσα. Πιθανόν να φταίει η περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα μου αυτή τη στιγμή. Πάω να συνεχίσω το διάβασμα.
@@sos@@ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Είναι τόσο απλό όσο το λέει ο φίλος παραπάνω. Ετσι είναι. Το site της Χρυσής Αυγής θα ήταν δεκτό να φιλοξενείται στο server του EMΠ??? Ιδέες (ακροδεξιές) διακινεί και αυτό... Κι ένα τσοντοκάναλο?? Κι αυτό την ιδέα του σεξ διακινεί... που τελικά ειναι και φιλειρηνική. Τι μας λέει ο "δημοκρατικός" πρύτανης δηλ. Ότι το ΕΜΠ αναλαμβάνει να διακινεί όποια ιδέα και όποια μ...ία περάσει από το μυαλό κάποιου, αρκεί να δηλώσει φοιτητής ΕΜΠ; Ελεύθερη διακίνηση ...βεβαίως ..ας πάνε ...οι φοιτητές που ...ανήκουν εκεί που γράφεις ...να τον φιλοξενήσουν. Kοίτα πως τα φέρνει ....η ...ζωή ..αυτός ο πρύτανης(...γνωστών ...πεποιθήσεων...) ...να μας βγει και ήρωας πάψει τώρα αυτός ο γελοίος λαϊκισμός της ψευτοαριστερής διανόησης ( :X:XΚι εμείς είμασταν αριστερά νιάτα και τώρα μεσόκοποι ίσως, αλλά ποτέ δεν προωθήσαμε τη βία ούτε ενάντια στον χειρότερο ταξικό εχθρό μας. ....είχαν ..βλέπεις πίσω τους την λάμψη του 60 ...καθάρισαν αυτοί .... Ναι αλλα τα παιδια του '73 δωσαν τη ζωη τους για να εχουμε ελευθερια λογου... και με το να τους κλεισεις τους στερεις αυτο το δικαιωμα. Συμφωνα με πολλους το 73 τα παιδια του πολυτεχνιου ηταν αλητες, μαλλιαδες και αναρχικοι...+1
gtroza Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 http://thessaloniki.indymedia.org/ http://thessaloniki.indymedia.org/index.php?page=7 αβγεζηθικλμνξοπρστυφχψω .
pournaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 @Lomar: Ειναι αξιοπεριεργο τα στοιχεια που εχουν δωθει για το athens.indymedia.org domain. Δεν παραπεμπουν σε κατι ελληνικό. Άσχετο με αυτό ολοι οι φοιτητες εχουν το δικαιωμα να εχουν προσβαση στο ιντερνετ μεσω του προγραμματος διοδος. Οι φοιτητες του εμπ, οσοι δεν διαλεξουν την οτενετ παιρνουν IP πολυτεχνειου. Οποτε δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρος οτι αυτο γινεται μεσα απο το ΕΜΠ η ο server κανει host μεσα απο το ΕΜΠ. Ασχετο, τωρα το ειδα, τι εννοεις οτι δεν παραπεμπουν σε κατι ελληνικο;
slipknot Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ένας λόγος που μου έρχεται στα γρήγορα είναι το ότι στην Ελλάδα είχαμε το περιστατικό blogme. Για το οποίο περιστατικό η εκδίκαση της υπόθεσης εκκρεμεί καθώς το θέμα πάει από αναβολή σε αναβολή με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται ένας αθώος -κατά τη γνώμη μου- άνθρωπος. Αυτό δε νομίζω να χαροποιεί και πολλούς ε. Είναι τόσο απλό όσο το λέει ο φίλος παραπάνω. Ετσι είναι. Το site του Ζ κόμματος (<- επεξεργάστηκε ως αναφορά) θα ήταν δεκτό να φιλοξενείται στο server του EMΠ??? Ιδέες διακινεί και αυτό... Κι ένα τσοντοκάναλο?? Κι αυτό την ιδέα του σεξ διακινεί... που τελικά ειναι και φιλειρηνική. Με κίνδυνο να υπάρξουν παρατηρήσεις (και όχι μόνο) καθώς ο paredwse μας προειδοποίησε σχετικά με τις αναφορές που γίνονται, να διευκρινίσω απλά πως το Indymedia είναι (όπως μας πληροφορεί και το όνομα, Indymedia ή Independent Media Center) ένα ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας. Δεν έχει συνεπώς ιδιαίτερη σχέση με μια ιστοσελίδα ενός οποιουδήποτε κόμματος. Επίσης, το τσοντοκάναλο έχει σκοπό αποκλειστικά το κέρδος.
De@th L0rd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Αν γίνεται να σβηστούν οι αναφορές στα κόμματα ώστε να μην κλειδωθεί το τόπικ, γιατί η κατάσταση μυρίζει καμένο.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι, επειδή βλέπω πως πολλοί (και ο ΟΤΕ) στηρίζεστε στην μη-ερευνητική, μη-εκπαιδευτική μορφή του indymedia (ή του κάθε site που πρεσβεύει οτιδήποτε πλην των εμπορικών σκοπών). Σε ποιό άρθρο του Συντάγματος ή σε ποιούς νόμους ορίζεται σαφώς η έννοια της "εκπαίδευσης"; Δηλαδή αν ένα site έχει πολιτική μορφή δεν συμβάλλει στην προώθηση της εκπαίδευσης ή στην ανάπτυξη της επιστήμης (και η πολιτική επιστήμη είναι κάποιου είδους επιστήμης); Με ποιά βάση κρίνουμε κάποια ιστοσελίδα -και γενικά οποιαδήποτε μορφή πληροφόρησης ή διαλόγου- ως μη-εκπαιδευτική; Για παράδειγμα εγώ θεωρώ (και μάλλον δεν είμαι ο μόνος) ότι και το insomnia.gr μια χαρά εκπαιδευτικό είναι σε τεχνολογικά θέματα. Αντίστοιχα ένα site πολιτικής μορφής δεν είναι εκαπιδευτικό σε πολιτικά θέματα; Και εν τέλει, υπάρχει κάποιο link με την αγωγή του ΟΤΕ προκειμένου να δούμε ιδίοις όμμασι που ακριβώς βασίστηκε, σε ποιούς νόμους και σε ποιά άρθρα;
o_magazatoras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Το Indy είναι gtbk.Απλά. Κλίκα που banαρε τον Κάϊν,είναι για ροχάλα.Το λιγώτερο. Να φύγει από κει,να πάει αλλού.
oneofthem Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) γράφτηκαν πολλές απόψεις εν τω μεταξύ και μερικά σκάγια πήραν κι εμένα με αυτά που γράφτηκαν όμως πιστεύω πως δίνετε ΑΛΛΟΘΙ στο forum, τους δίνετε δικαιολογίες για να έχουν να λένε ότι λένε, αντί να δείτε το θέμα ψύχραιμα, το θέμα της δίωξης οι μισές απόψεις συζητούν για άλλο θέμα πχ: Η άποψή μου βέβαια δεν συμφωνούσε 100% με την ιδεολογία του site, και όταν ρώτησα γιατί διαγράφηκε το μήνυμα μου, διαγράφηκε και αυτό το θέμα δεν είναι τι θα κάνει ένας φασίστας mod σε ένα forum το οποίο δεν ενδιαφέρει κανένα πέραν από τους εμπλεκόμενους, το θέμα είναι η πολιτείαδεν συζητάμε για το αν μας αρέσει το indymedia ή όχι, αλλά παρεπιπτώντος νομίζω κανείς από εδώ μέσα δεν δήλωσε να το στηρίζει προσωπικά χωρίς να υπάρχουν σαφείς απόψεις ερμηνεύω ότι μάλλον διαφωνούν ριζικά με το ρεύμα όσοι έχουν γράψει μέχρι στιγμής Ιδέες (ακροδεξιές) διακινεί και αυτό... Κι ένα τσοντοκάναλο?? Κι αυτό την ιδέα του σεξ διακινεί... που τελικά ειναι και φιλειρηνική. Τι μας λέει ο "δημοκρατικός" πρύτανης δηλ. Ότι το ΕΜΠ αναλαμβάνει να διακινεί όποια ιδέα και όποια μ...ία περάσει από το μυαλό κάποιου, αρκεί να δηλώσει φοιτητής ΕΜΠ; Ας πάψει τώρα αυτός ο γελοίος λαϊκισμός της ψευτοαριστερής διανόησης ( το τσοντοκάναλο θα κοπεί από το πανεπιστήμιο, όχι από το κράτοςτο παρόν θέμα ΔΕΝ είναι τι θα επιλέξει ο 'δημοκρατικός' πρύτανης, που αν θες να συμφωνήσω μαζί σου μπορεί να έχει χίλια δυο συμφέροντα, να υποκινεί οποιαδήποτε αριστερή ιδεολογία πιστεύεις κλπ, αλλά η κίνηση της πολιτείας αύριο αν ο νέος πρύτανης βγει και πει το κόβω γιατί δεν μου αρέσει το χρώμα του, δεν θα με ενδιαφέρει καθόλου, κατά τον ίδιο τρόπο δεν με ενδιαφέρει αν θα κόψει ένα τσοντοκάναλο γιατί είναι πιο ασήμαντο θέμα, είναι διαφορετικό εντελώς θέμα εκτός από ένα post που περιείχε υπερβολές νομίζω πως προσβάλεις όταν αποκαλείς ψευτοαριστερή κίνηση ή ακόμη και αριστερή κίνηση απόψεις από εδώ μέσα τη στιγμή που αν δεν κάνω λάθος ούτε ένας δεν υποστήριξε το περιεχόμενο του site αν περιλαμβάνει κι εμένα προσωπικά, να σου πω ότι δεν αναγνωρίζω την 'αριστερά' και την 'δεξιά' της ελλάδος, απλά δύο συναισθηματικούς και συμφεροντολογικούς εχθρούς βλέπω και όχι ιδεολογικές διαφορές που βλέπει κάποιος στο εξωτερικό αλλά η πολιτική συζήτηση απαγορεύεται απλώς απάντησα γιατί με ενοχλεί να μου βάζεις τέτοιες ταμπέλες +1000! το θέμα όλο αυτό είναι, οχι λογοκρισίες και άλλα που μπλέξατε εδώ μέσα! Είναι μια σελίδα άσχετη με έρευνα,οι μισοί εκεί δεν είναι καν φοιτητές και την πληρώνει το κράτος!η απάντηση για το πόσα χρήματα ξοδεύονται έχει ήδη δοθεί πιστεύω, αν αυτό είναι που ενοχλεί το κράτος μακάρι να λειτουργούσε έτσι όπου αλλού έβλεπε σπατάληεγώ πιστεύω πως αν το insomnia φιλεξενείτω στον ίδιο server (όπως φιλοξενούνται και άλλα πράγματα εκτός έρευνας για αυτό το λόγο νομίζω πως δεν έχει σχέση αυτό) όλην την ημέρα θα χειροκρουτούσαν στα κανάλια για την προσπάθεια και δικαίωμα τους να κάνουν το αντίθετο για το indymedia γιατί είναι θέμα άποψης καθαρά η πολιτεία όμως θα πρεπε να δρα πιο αντικειμενικά και να μην λογοκρίνει, ο λόγος που πιέζει για το indymedia αλλά δεν θα πίεζε για το insomnia αν ήταν στον ίδιο server δεν έχει σχέση με το αν το περιεχόμενο είναι εκπαιδευτικό ή φοιτητικό αλλά στην ουσία για τις απόψεις για όσους διαφωνούν πολύ απλά σκεφτείτε πως ξεκίνησε η υπόθεση, θα μπορούσε να ξεκινήσει από αλλού το θέμα είναι τα χρήματα του οτε? αυτό είναι η πρόφαση και βλέπω πως πολύ εύκολα πέσατε στην παγίδα ενώ βλέπετε πως ξεκίνησε η υπόθεση 2ον)Με το να χρησιμοποιούν πόρους του πανεπιστημίου με κάνει να πιστεύω ή ότι είναι «τζαμπατζήδες» ή ότι καταλαβαίνουν ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο για αυτό και χρησιμοποιούν το άσυλο. έχω απαντήσει για τα υπόλοιπα που διαφωνώ αλλά πρέπει να ρωτήσω το παράνομο σε αυτό που κάνουν ποιο είναι? αναφέρεσαι στο forum και όχι στο πανεπιστήμιο, δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το παράνομο στο forumΤα πράγματ είναι πολύ πιο απλά απ' ότι φαίνονται ή απ' ότι θέλουν να τα παρουσιάσουν μερικοί.Άδικα μαλώνετε για ιδεολογίες και λοιπά, είναι μια καθαρή παραπληροφόρηση και απομάκρυνση από το θέμα. Το θέμα είναι ότι καταπατήθηκε μια σύμβαση. Νομοθετικό πλαίσιο υπάρχει. Εφαρμόζεται ο νόμος και λήγει εκεί το θέμα. Εκτός και αν θέλετε να καταλύσουμε τους νόμους. Όμως τότε μπορεί και να καταληθεί το άσυλο... ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, από την αρχή διευκρίνησα ότι δυστυχώς τα άρθρα δεν γράφουν κάτι άλλο ξεχνάς δύο βασικά πράγματα όμως το πρώτο είναι από που ξεκίνησε η υπόθεση πράγμα που ενώ έγραψες δεν έλαβες υπόψιν σου, όπως είπες υπάρχουν και άλλα πράγματα στο server που 'δεν θα πρεπε να είναι' το δεύτερο και σημαντικότερο είναι 'το εφαρμόζεται ο νόμος και εκεί λήγει το θέμα' ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα, ότι δεν υπάρχει νόμος που να καθορίσει τι είναι εκπαιδευτικό site και τι όχι εσύ μπορείς να γράφεις απλά 'εφαρμόζεται ο νόμος' αλλά ποιος θα κρίνει τι είναι εκπαιδευτικό ή όχι όταν το ίδιο πανεπιστήμιο, ο αρμόδιος δλδ το χαραχτηρίζει έτσι? και δεν είναι μόνο το πανεπιστήμιο, οποιοδήποτε project μπορεί να χαραχτηριστεί εκπαιδευτικό, φοιτητικό, πανεπιστημιακό imo εκεί ακριβώς περιέχεται η λογοκρισία που έσβησες από το συλλογισμό σου νομίζεις ότι σε άλλες εποχές, που σήμερα αποδεχόμαστε ότι έγιναν λογοκρισίες δεν υπήρχαν αντίστοιχοι νόμοι και συμβάσεις? μα υπήρχαν και για αυτό το λόγο οι τεχνοκράτες είχαν πάντα ξεκάθαρη απλοϊκή θέση σε τέτοια θέματα έπεφταν σε αυτό το λάθος αλλά όχι συνειδητά όπως τους κατηγορούν, πολύ απλά τα έβλεπαν όλα 1+1=2 ενώ δεν ήταν (φαντάσου μερικά ιστορικά παραδείγματα και τη θέση του νόμου για να μην τα γράψω) αλλά πάντα στο τέλος εμπίπτει στην προσωπική άποψη κάποιων ατόμων να επικυρώσουν κάτι ή όχι πάρε το πρώτο που έγραψα δλδ το από που ξεκίνησε η υπόθεση, ένωσέ τα και πες μου που θα καταλήξουν τα άτομα της προηγούμενης πρότασης βλέπεις γιατί το θεωρώ λογοκρισία? το site εμένα δεν με ενδιαφέρει, έχω δει συγκεκριμένα πράγματα να γράφονται που είναι να απορείς με το φασισμό των 'ιδεολόγων' μπορώ να τα αναφέρω κάποια στιγμή μου κάνανε μεγάλη εντύπωση Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2009 από oneofthem
De@th L0rd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω ακόμα,γιατί πρέπει να είναι το indy μέσα στο ΕΜΠ. Αν έχουν τα @@ αυτοί που το κουμαντάρουν, δε θα φοβόντουσαν την φίμωση λόγου,γιατί πολύ απλά κανείς δε θα τολμούσε να τους αγγίξει.Δηλ. αν θέλει τώρα ο ΟΤΕ δεν μπορεί να μπλοκάρει το indy μέσω του ΕΔΕΤ; Απλά υπάρχουν συμφέροντα και γίνεται το όλο πανηγύρι.Και μη βαφτίζετε το indy "ανεξάρτητο".Το περιεχόμενό του είναι αντιεξουσιαστίκό (τίποτα κακό με αυτό) αλλά ταυτόχρονα και ακροαριστερό. Ακριβώς αντίθετες απόψεις με ακροδεξιές σελίδες. Γενικότερα οτιδήποτε πολιτικά υποκινούμενο ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Και τα χαϊβάνια 17-22 χρονών "αναρχικοί" που τόσο αγαπάνε τη κασέτα, να αφήσουν τη πλύση εγκεφάλου που τους πουλάνε στα κωλοστέκια κ να αποκτήσουν προσωπικότητα. Κατα τα άλλα δουλεύουν την τηλεόραση ,τα μΜΧ οτι κάνουν πλύση εγκεφάλου ενώ είναι χωμένοι σε διαφορετικά σκ@7α,τα οποία όμως έχουν τις ίδιες ιδιότητες.
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ντρέπομαι(?) που το ομολογώ αλλά το Indymedia μου ήταν άγνωστο. Τώρα που μου κινήσατε την περιέργεια και έριξα ένα βλέφαρο το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι: «προπαγάνδα». Μαλλον ταιριαζει: .......δες με ξένο ..λο. Φτου. Άρχισα να αναρωτιέμαι για τον εαυτό μου. Ρε, λες να είμαι κανένας κανένας τραμπουκόφασίστας; Ίσως επειδή δεν ταιριάζει στα ενδιαφέροντα μου δεν το ήξερα. Αλλά δεν μπορώ επίσης να καταλάβω, που κολλάνε κάποιοι χρήστες σε ένα τεχνολογικό φόρουμ όταν το 99,9% τον δημοσιεύσεων τους έχουν σχέση με κοινωνία, μπλα-μπλα, -κάτι να περάσει η ώρα-, αλλά καμία σχέση με τεχνολογία.
o_magazatoras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Αλλά δεν μπορώ επίσης να καταλάβω, που κολλάνε κάποιοι χρήστες σε ένα τεχνολογικό φόρουμ όταν το 99,9% τον δημοσιεύσεων τους έχουν σχέση με κοινωνία, μπλα-μπλα, -κάτι να περάσει η ώρα-, αλλά καμία σχέση με τεχνολογία. Πάει ένας σε κάποιο μαγαζί με είδη καπνιστού -Παρακαλώ,θα ήθελα ένα ζευγάρι κάλτσες. -Μα κύριε,δεν είδατε απ' έξω,είδη καπνιστού έχουμε. -Και λοιπόν;Οι καπνιστές δεν φοράνε κάλτσες;
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Πάει ένας σε κάποιο μαγαζί με είδη καπνιστού -Παρακαλώ,θα ήθελα ένα ζευγάρι κάλτσες. -Μα κύριε,δεν είδατε απ' έξω,είδη καπνιστού έχουμε. -Και λοιπόν;Οι καπνιστές δεν φοράνε κάλτσες; Είσαι σοφός γέροντα. Σε παω!!!
pournaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Τι. Δεν καταλαβαίνω αυτό το ποστ. Γενικώς δεν καταλαβαίνω πολλά ποστ εδώ μέσα. Πιθανόν να φταίει η περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα μου αυτή τη στιγμή. Πάω να συνεχίσω το διάβασμα. Μου απαντας μονο στη γραμμη του ασυλου, με το προβλημα που ειχε δημιουργηθει στο blogme. Και σου λεω οτι τον ιδιο φοβο εχουν παρα πολλα sites και forums, που απαγορευουν αναφορες σε κομματα και πολιτικα προσωπα, οχι απο βαρεμαρα αλλα απο φοβο μην φανε κυνηγητο σαν το blogme. Οποτε δεν ειναι καλυτερα ολα αυτα τα (εκατονταδες ισως) sites να μαζευτουνε και να πανε να ζητησουν ασυλο μεσα στο παν/μιο; Θα τους δεχτουνε; Είσαι σοφός γέροντα.Σε παω!!! Να τον φερεις καποια στιγμη πισω, τον θελουμε να μας λεει τετοια ωραια
Προτεινόμενες αναρτήσεις