oneofthem Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε σε βάρος του πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Κ. Μουτζούρη και των αντιπρυτάνεων του κ.κ. Ι. Πολύζου και Γερ. Σπαθή, για την λειτουργία της αντιεξουσιαστικής ιστοσελίδας Indymedia η οποία εκπέμπει από τον κεντρικό διακομιστή (server) του Ιδρύματος. Η είδηση προκάλεσε αναστάτωση στην πανεπιστημιακή κοινότητα, ενώ πρυτάνεις κεντρικών πανεπιστημίων συντονίζονται για να αντιδράσουν, καθώς το θέμα των καταλήψεων Σχολών από εξωπανεπιστημιακά άτομα αποτελεί μια «πληγή» για πολλά Ιδρύματα, που αναζητούν την κατάλληλη νομική φόρμουλα για να ζητήσουν την βοήθεια των αρχών, χωρίς να παραβιάσουν το πανεπιστημιακό άσυλο. Οι διαχειριστές του Indymedia «φιλοξενούνται» επί σειρά ετών στο Ίδρυμα, οπότε και οι πρυτανικές του αρχές άφησαν χθες ερωτηματικά για την στιγμή που αποφάσισε να παρέμβει εισαγγελέας στο θέμα. Ωστόσο, το στοιχείο που φαίνεται ότι εκτιμήθηκε στην άσκηση της δίωξης είναι ότι τους τελευταίους μήνες σε αυτή την ιστοσελίδα «ανεβαίνουν» οι προκηρύξεις της οργάνωσης Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Παρόλα αυτά, η πρυτανεία του Ιδρύματος θεωρεί ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη. «Πρόκειται για πολιτική δίωξη που αποσκοπεί στην παρεμπόδιση της διακινήσεως ιδεών, η οποία μάλιστα ασκήθηκε μερικές ημέρες πριν από την επέτειο της 17 Νοέμβρη, ιστορική ημέρα προάσπισης της ακριβώς αυτού του ιδανικού και εναντίον μιας πρυτανείας η οποία διαφύλαξε με κάθε τρόπο το πανεπιστημιακό άσυλο και την δημόσια περιουσία» δήλωσε στο «Βήμα» ο κ. Μουτζούρης. Στην ομιλία του πριν την έναρξη της πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία, ο πρύτανης του Πολυτεχνείου έκανε λόγο για την «επιβολή λογοκρισίας». «Η δημοκρατια οφείλει να δίνει λόγο σε όλες τις απόψεις και αν ένα Ίδρυμα όπως το Πολυτεχνείο δεν δώσει σε όλους το λόγο τότε ποιος θα το κάνει;» δήλωσε ο πρώην πρύτανης του Ιδρύματος κ. Ν. Μαρκάτος. Πηγή: www.tovima.gr Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2009 από oneofthem
21century Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ειναι και συμπατριωτης μου ο Πρυτανης αλλα το θεμα ειναι ότι πλέον τιθεται ξανα το θεμα του ασυλου και διακινησης ιδεων στην πυρα, απο εκει και περα να δουμε την εξελιξη της υποθεσης. Αυτο που μετραει ειναι το γεγονος οτι αυτο συμβαινει για πρωτη φορα και απορω με ποιου εντολη αποφασιστηκε και αν υπηρξε πολιτικη αποφαση...
alex89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 "ενώ πρυτάνεις κεντρικών πανεπιστημίων συντονίζονται για να αντιδράσουν, καθώς το θέμα των καταλήψεων Σχολών από εξωπανεπιστημιακά άτομα αποτελεί μια «πληγή» για πολλά Ιδρύματα, που αναζητούν την κατάλληλη νομική φόρμουλα για να ζητήσουν την βοήθεια των αρχών, χωρίς να παραβιάσουν το πανεπιστημιακό άσυλο." Όταν τη βρούνε ας σφυρίξουν κλέφτικα. Αυτοί θέλουν και την πίτα και το σκύλο χορτάτο.
oneofthem Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 επιπλέον πληροφορίες: www.tvxs.gr "Πράγματι, η εν λόγω ποινική δίωξη αποτελεί την κατάληξη μιας προκαταρκτικής εξέτασης που ξεκίνησε ήδη από το καλοκαίρι, με βάση το σκεπτικό ότι η ιστοσελίδα του Indymedia δεν μπορεί να φιλοξενείται σε server του πανεπιστημιακού ιδρύματος, αφού «δεν αποτελεί εκπαιδευτική ή ερευνητική δραστηριότητα». Πριν από τις εκλογές, μάλιστα, το ΛΑΟΣ είχε καταθέσει σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή, ζητώντας να κλείσει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αποδίδοντάς την σε άτομα του «αντιεξουσιαστικού» χώρου. Παράλληλα, ο ΟΤΕ επέδωσε το καλοκαίρι εξώδικο στο Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας ζητώντας να χρησιμοποιούνται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς οι οπτικές ίνες που ο ΟΤΕ προσφέρει στα πανεπιστήμια. «Ο ΟΤΕ επικαλέσθηκε τη σχετική σύμβαση που έχει υπογράψει με το πανεπιστήμιο, ωστόσο, η σύμβαση αυτή αναφέρει ότι απαγορεύεται η χρήση των ινών για εμπορικούς σκοπούς, όχι ότι απαγορεύεται η χρήση τους για την προβολή απόψεων με τις οποίες... δε συμφωνούμε! Τότε ξεκίνησε μια εισαγγελική έρευνα η οποία κατέληξε στη σημερινή μας δίωξη για παράβαση καθήκοντος», εξηγεί ο κ.Σπαθής. " - "Τη στήριξή της στους πρυτάνεις του ΕΜΠ εξέφρασε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, τονίζοντας ότι «η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης είναι πάνω από όλα». Η υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι «δεν θα κρίνει τη Δικαιοσύνη» και επισήμανε «ότι οι Πρυτανικές Αρχές απαντούν με επάρκεια και θέτουν τα ζητήματα στη σωστή τους βάση». «Ζούμε σε μια ελεύθερη κοινωνία. Αλίμονο αν βάλουμε μπροστά το θέμα του φόβου. Νομίζω ότι πάνω από όλα είναι η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης», σημείωσε η κ. Διαμαντοπούλου. " ------------------ σχόλιο: καταρχήν να εκφράσω ότι δεν είμαι fan της ιστοσελίδας αλλά παρ' όλα αυτά έγραψα την είδηση γιατί μου φαίνεται εξωφρενικό αυτό που έγινε η άποψή μου είναι ότι δεν είναι ότι καλύτερο οι χουλιγκάνοι για λόγους οικονομίας αντί να πηγαίνουν στα γήπεδα να τα σπάνε, να βγαίνουν στους δρόμους κλείνοντας rendez vous σε ιστοσελίδες που imo θα πρεπε να είναι τόπος ώριμης συζήτησης και όχι παιδική χαρά και μετά να αυτοβαφτίζονται με τον πρώτο βολικό τίτλο που θα βρουν στα κοινωνιολογικά συγγράμματα του πανεπιστημίου τους εναλλάσσοντας τις ιδεολογίες ως τσίχλες αλλά αυτή είναι απλά και μόνο μία υποκειμενική άποψη ενός τύπου σε ένα forum, δεν μπορεί κανείς να τους απαγορεύσει το τι θα σκέφτονται, τι θα ισχυρίζονται, τι θα γράφουν και ακόμη περισσότερο δεν θα πρεπε καν να περνάει αυτό από το μυαλό μας ούτε ξυστά να λογοκρίνουμε οποιονδήποτε Ειναι και συμπατριωτης μου ο Πρυτανης αλλα το θεμα ειναι ότι πλέον τιθεται ξανα το θεμα του ασυλου και διακινησης ιδεων στην πυρα, απο εκει και περα να δουμε την εξελιξη της υποθεσης. Αυτο που μετραει ειναι το γεγονος οτι αυτο συμβαινει για πρωτη φορα και απορω με ποιου εντολη αποφασιστηκε και αν υπηρξε πολιτικη αποφαση...αν και δεν έχω βρει βαθύτερες λεπτομέρειες για το θέμα και τα δύο άρθρα που παρέθεσα είναι ελλειπή (το 2ο το έσβησαν οι mod μάλλον γιατί λέει τα ίδια περίπου) δεν ξέρω πως συνδέεις τη σχέση της συζήτησης για το θέμα του ασύλου με αυτήν την υπόθεση τουλάχιστον τεχνικά πως μπορούν αυτοί να το συνδέσουντο θέμα με το άσυλο είναι αν θα πρέπει να εφαρμοστεί η κρατική παρέμβαση για παράνομες ενέργειες εντός των πανεπιστημίων η λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας (διορθώστε με αν κάνω λάθος) δεν είναι παράνομη και αν δεν φιλοξενείτω εντός του πανεπιστημίου δεν θα υπήρχε λόγος να την κλείσουν, τουλάχιστον δεν γνωρίζω καμία λογική για να κλείνουν τα forum εδώ τεχνικά κατηγορούνται οι Πρυτανικές αρχές όχι γιατί προστατεύουν κάτι παράνομο με το άσυλο αλλά γιατί παρανομούν οι ίδιοι, είναι δλδ παράβαση καθήκοντος κάτι σαν κατάχραση χρημάτων, να έχουν μια ιστοσελίδα στο server του πανεπιστημίου και όπως αναφέρεται υπήρξαν και πιέσεις του ΟΤΕ προς το πανεπιστήμιο δλδ εξωφρενικά πράγματα αν είναι έτσι, αφού εκτός του ότι φιλοξενούνται ένα σωρό άλλα πράγματα, είναι και καθήκον των πανεπιστημίων να προωθούν project ανεξάρτητα από το περιεχόμενο αυτό έχω καταλάβει μέχρι στιγμής, μπορεί να κάνω λάθος γιατί οι πληροφορίες είναι ελλειπείς αυτά είναι τα τεχνικά βέβαια, ουσιαστικά έχεις δίκιο, αυτό που βλέπω είναι ότι λόγω ασύλου μάλλον δεν μπορούν να επέμβουν και να πάρουν στοιχεία για τους χρήστες? επομένως επιτίθενται στους πρυτάνεις με προφασικές κατηγορίες όπως είπα όταν κάποιος βάζει μπροστά ιδεολογικές δικαιολογίες με ευκολία για να καλυφθεί ή να κατηγορήσει κάποιον δεν μου αρέσει, αλλά στο συγκεκριμένο πιστεύω πως οι πρυτανικές αρχές έχουν δίκιο να μιλούν για πολιτική δίωξη, για λογοκρισία, φασισμό κλπ, είναι πρωτοφανές θέμα, δυστυχώς δεν έχει σχολιαστεί για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες και απόψεις, ίσως υπάρχει και φόβος(?) για το θέμα, κατανοητό πάντως δεν ανέβασα την είδηση για να γίνει ατεκμηρίωτη επίθεση εναντίον όλων με τη γνωστή ευκολία αν αυτό φοβάστε
kfyros Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μου κάνει εντύπωση το πως στηρίζεται νομικά αυτή η δίωξη. Πάντως για τις προκυρήξεις, πρόκεται ξεκάθαρα για υλικό που πρέπει να κατέβει από το site, όπως και οποιαδήποτε καταχώριση προτρέπει σε παραβίαση των νόμων. Σε αυτή την περίπτωση είναι νομικά υπεύθυνος ο διαχειριστής μιας ιστοσελίδας. Μήπως κάνουν δίωξη στον πρύτανη ως moderator - administrator του indymedia ??? Το νου σας παιδιά!! Αν οι επίμαχες καταχωρήσεις γίνονται από υπολογιστές που βρίσκονται στο χώρο του πανεπιστημίου, τότε μιλάμε για υπόθαλψη εγκληματία και πάει αλλού το πράγμα. Γενικά το άσυλο , όπως και πολλές άλλες έννοιες σε αυτή την χώρα έχει ξεφτυλιστεί και εκφηλιστεί. Χρησιμοποιείται μόνο για προστασία εγκληματιών , και οι ιδέες που διακινούνται είναι ανύπαρκτες και φαιδρές.
De@th L0rd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα είναι πως άρχισαν να μπλέκουν στο θέμα "τρομοκρατικές" οργανώσεις,που προωθούν όχι απλά βία αλλά θάνατο στους αντιφρωνούντες .Αν είναι έτσι να κλείσει μια ώρα αρχύτερα, δε γίνεται να προωθείς επικίνδυνες ιδεολογίες που στηρίζονται σε όπλα και να είσαι στο απυρόβλητο.Πρέπει να υποστείς τις συνέπειες.Δε ξέρω όμως να παίζει προβοκάτσια στη μέση.Γεγονός είναι όμως το ότι οι μακροχρόνιες καταλήψεις κτιρίων μόνο προβλήματα δημιουργούν και τίποτε παραπάνω.Καλώς ή κακώς αυτά που εξυπηρετεί το άσυλο σήμερα,είναι λάθος.
kosmasgr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα είναι πως άρχισαν να μπλέκουν στο θέμα "τρομοκρατικές" οργανώσεις,που προωθούν όχι απλά βία αλλά θάνατο στους αντιφρωνούντες .Αν είναι έτσι να κλείσει μια ώρα αρχύτερα, δε γίνεται να προωθείς επικίνδυνες ιδεολογίες που στηρίζονται σε όπλα και να είσαι στο απυρόβλητο.Πρέπει να υποστείς τις συνέπειες.Δε ξέρω όμως να παίζει προβοκάτσια στη μέση.Γεγονός είναι όμως το ότι οι μακροχρόνιες καταλήψεις κτιρίων μόνο προβλήματα δημιουργούν και τίποτε παραπάνω.Καλώς ή κακώς αυτά που εξυπηρετεί το άσυλο σήμερα,είναι λάθος. Fully Agreed
timekeeper Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα είναι πως άρχισαν να μπλέκουν στο θέμα "τρομοκρατικές" οργανώσεις,που προωθούν όχι απλά βία αλλά θάνατο στους αντιφρωνούντες .Αν είναι έτσι να κλείσει μια ώρα αρχύτερα, δε γίνεται να προωθείς επικίνδυνες ιδεολογίες που στηρίζονται σε όπλα και να είσαι στο απυρόβλητο.Πρέπει να υποστείς τις συνέπειες.Δε ξέρω όμως να παίζει προβοκάτσια στη μέση.Γεγονός είναι όμως το ότι οι μακροχρόνιες καταλήψεις κτιρίων μόνο προβλήματα δημιουργούν και τίποτε παραπάνω.Καλώς ή κακώς αυτά που εξυπηρετεί το άσυλο σήμερα,είναι λάθος. Συμφωνώ απολύτως και εγώ. Το "άσυλο" έχει καταντήσει χώρος προετοιμασίας για την πραγματική ζωή (γλύψιμο καθηγητών, ένταξη σε κομματικές παρατάξεις για να πάρουμε τα θέματα νωρίς κτλ).
alexandr0s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Αν σχετίζεται το indymedia με την ελευθερία του λόγου και το ΕΜΠ, τότε να πάω κι εγώ στο ΕΜΠ, να βάλω ότι σελίδες γουστάρω με ότι περιεχόμενο να ναι, να μη πληρώνω και hosting αλλού, και όταν είναι να πάνε να τις κλείσουν να επικαλεστώ την 'ελευθερία του λόγου'...δεν έχω πρόβλημα γενικά με οποιαδήποτε σελίδα, έχω πρόβλημα όμως να πληρώνω έμμεσα σαν φορολογούμενος πράγματα που δεν πρέπει..
De@th L0rd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δε τα πληρώνεις έμμεσα σα φορολογούμενος.Άμεσα τα πληρώνεις.
kosmasgr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) «Η δημοκρατια οφείλει να δίνει λόγο σε όλες τις απόψεις και αν ένα Ίδρυμα όπως το Πολυτεχνείο δεν δώσει σε όλους το λόγο τότε ποιος θα το κάνει;» δήλωσε ο πρώην πρύτανης του Ιδρύματος κ. Ν. Μαρκάτος. Το κορυφαίο τώρα το είδα Μαζί με τον λόγο που δίνει σε όλες τις απόψεις το Πολυτεχνείο δίνει δώρο και μία τσάντα με molotov coktails και admin access στο indymedia. Ευγενική προσφορά ? Δε τα πληρώνεις έμμεσα σα φορολογούμενος.Άμεσα τα πληρώνεις. Αμεσα πώς ρε ? Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2009 από kosmasgr
opozit Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Κοπέλια δεν την παλευεται. Ειδικα εδω μεσα περιμενα πιο δημοκρατικες αποψεις. Εξ αρχεις δηλωνω οτι δεν ειμαι αναγνωστης του συγκεκριμενου site. Το ζητημα ομως δεν ειναι το site αλλα η λογικη που θελει τη λογοκρισια να περναει μεσα απο νομιμοφανεις διωξεις. Για οσους ειναι δυσκολο να το καταλαβουν, προφανως καποιοι ενοχλουνται απο την ελευθερια του λογου ως θεμελιωδες ανθρωπινο δικαιωμα, το οποιο δεν δινεται απο καμοια κυβερνηση. Και για να περιελθω στο ζητημα των προκυρηξεων, το indymedia ουτε σκοτωνει ουτε τις γραφει. Απλα τις δημοσιοποιει οπως καναν και κανουν και οι εφημεριδες χρονια τωρα. Οπως και στο παρελθον λοιπον ψαχνουν αφορμη να καταπνιξουν τον αντικομφορμιστικο λογο, το ελευθερο βημα. Και πιστεψτε με θα εγραφα τα ιδια για καπιο site "φασιστων" αν θελετε ή ακροδεξιων. Η επιθεση στις ελευθεριες μας ειναι παγκοσμια και συντονισμενη, οποιος διαβαζει και λιγο ξενο τυπο καταλαβαινει τι λεω. Οσοι επιλεξουν να υπνοβατισουν στη νεα ταξη πραγματων θα ξυπνησουν σε παλιες "νοσταλγημενες" εποχες.
euklidis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνώ απολύτως και εγώ. Το "άσυλο" έχει καταντήσει χώρος προετοιμασίας για την πραγματική ζωή (γλύψιμο καθηγητών, ένταξη σε κομματικές παρατάξεις για να πάρουμε τα θέματα νωρίς κτλ). Αν και ειμαι κατα της ιδεολογιας της εν λογω σελιδας διαφωνω με την διωξη. Τα πανεπιστημια ειναι και πρεπει να παραμεινουν χωροι διακινησης ιδεων (φυσικα διαφωνω με το να μπαινει ο καθενας μεσα και να τα σπαει αλλα αυτο δεν ειναι θεμα πανεπιστημιου σαν θεσμος αλλα το ποσο καλη φυλαξη εχει εκ των εσω). Το indymedia μας πειραξε ενω το οτι εχουμε αυξηση ομοφυλλοφιλιας για παραδειγμα στις νεες ηλικιες επειδη στην TV δεν υπαρχει σιριαλ και εκπομπη που να μην υπαρχει ουτε ενα ομοφυλλοφιλικο προτυπο, δεν μας πολυνοιαζει. Οπως λεει και ο Πανουσης και οι γκευ ειν'αναγκαιοι. Το οτι τα προτυπα που δινουν στην νεολαια ειναι τα χειροτερα δεν μας πειραξε. "Ας γινει το παιδι μας σαν τη Βισση, ειναι ομορφη και πλουσια" επισης πειζει στην κοκα και αγαπημενο αντικειμενο εχει τα μπουκαλια αλλα ποιος νοιαζεται; Τετοια προτυπα περναμε και ξαφνικα μας πειραξε μια σελιδα... Και η χρυση αυγη εχει σελιδα που ειναι πιο ακραιοι απο τους αντιεξουσιαστες αλλα τους καλουμε σε εκπομπες να μας πουνε τις ακραιες γνωμες τους. Στη χωρα που ιδρυσε την δημοκρατια εχουμε αυξηση της ακροδεξειας. Καναμε τον βλακα τον καρατζαφερη θεο και περιμενουμε να ερθει μια χουντα να μας σωσει. Αν ειναι δυνατον... Καποιοι πεθαναν για να μπορει ο καθενας να λεει την αποψη του ελευθερα... Μην το ξεχναμε αυτο. Συμφωνω με τα λεγομενα της διαμαντοπουλου λοιπον. Το πανεπιστημιο ειναι χωρος ελευθερης διακινησης ιδεων και ετσι πρεπει να μεινει.
mangepsamin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 «To indymedia δεν πρόκειται να κλείσει ακόμα κι αν καταδικαστώ», ξεκαθάρισε μιλώντας στο ρ/σ Θέμα 989, ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Κ. Μουτζούρης, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του και των αντιπρυτάνεων Γ. Πολύζου και Γερ. Σπαθή για παράβαση καθήκοντος. http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1743000 Η δημοκρατικη φωνη του πρυτανη ας βαλει την σπιθα για να πρυτανευσει η ισορροπια στο μυαλο ορισμενων.
alexandr0s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Κοπέλια δεν την παλευεται. Ειδικα εδω μεσα περιμενα πιο δημοκρατικες αποψεις. Εξ αρχεις δηλωνω οτι δεν ειμαι αναγνωστης του συγκεκριμενου site. Το ζητημα ομως δεν ειναι το site αλλα η λογικη που θελει τη λογοκρισια να περναει μεσα απο νομιμοφανεις διωξεις. Για οσους ειναι δυσκολο να το καταλαβουν, προφανως καποιοι ενοχλουνται απο την ελευθερια του λογου ως θεμελιωδες ανθρωπινο δικαιωμα, το οποιο δεν δινεται απο καμοια κυβερνηση. Και για να περιελθω στο ζητημα των προκυρηξεων, το indymedia ουτε σκοτωνει ουτε τις γραφει. Απλα τις δημοσιοποιει οπως καναν και κανουν και οι εφημεριδες χρονια τωρα. Οπως και στο παρελθον λοιπον ψαχνουν αφορμη να καταπνιξουν τον αντικομφορμιστικο λογο, το ελευθερο βημα. Και πιστεψτε με θα εγραφα τα ιδια για καπιο site "φασιστων" αν θελετε ή ακροδεξιων. Η επιθεση στις ελευθεριες μας ειναι παγκοσμια και συντονισμενη, οποιος διαβαζει και λιγο ξενο τυπο καταλαβαινει τι λεω. Οσοι επιλεξουν να υπνοβατισουν στη νεα ταξη πραγματων θα ξυπνησουν σε παλιες "νοσταλγημενες" εποχες. Γιατί τα λες αυτά,δεν είπε κανείς να κλείσει η σελίδα, αλίμονο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις