ge0rge007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Τα πνευματικά δικαιώματα μας την κάνουν την δουλειά αλλά χωρίς αυτά δεν νομίζω να είχαμε μουσική οπότε...
newtech Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Τα πνευματικά δικαιώματα μας την κάνουν την δουλειά αλλά χωρίς αυτά δεν νομίζω να είχαμε μουσική οπότε... Μα αυτο ειναι το προβλημα.. Οτι το κατανοω το πνευματικο.. αλλα για καποιον που παει να βγαλει.. για εναν που απλα θελει να παιξει μουσικη.. δεν το βλεπω κακο.. γιατι ο πιτσιρικας που στο φιναλε διαφιμιζει κ τα τραγουδια.. πρεπει να πληρωσει? Αφου δεν βγαζει λεφτα.. ουτε ο ακροατης κερδιζει κατι (αφου απαγωρευετε να κανει καποιος RIP ενα ραδιο.. αλλη χαζομαρα κ αυτη.. τι ωραια ηταν παλια π βαζαμε μια κασετουλα κ περιμεναμε με το κουμπι στο REC).
ge0rge007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Εδώ πάει η έκφραση ότι μαζί με τά ξερά καίγονται και τα χλωρά... Καληνύχτα σε όλους!
parsifal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δείτε και αυτές τις παλαιότερες σχετικές συζητήσεις...
djgps Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ναι παιδιά... πρέπει να πληρώνουμε κανονικά την ΑΕΠΙ. Το έκανα και εγώ (Internet radio) και μια μέρα ήρθε ένα e-mail που μου έλεγε ότι έπρεπε να πληρώνω ανά μήνα αλλιώς ..... !! Οπότε η το κάνετε με ρίσκο ή πληρώνετε και ψάχνετε για διαφημίσεις. Πιστέυω ότι το Interntet radio ακόμα στην χώρα μας είναι πολύ πίσω λόγω και των συνδεσεων adsl...Δυστυχώς
newtech Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ναι παιδιά... πρέπει να πληρώνουμε κανονικά την ΑΕΠΙ. Το έκανα και εγώ (Internet radio) και μια μέρα ήρθε ένα e-mail που μου έλεγε ότι έπρεπε να πληρώνω ανά μήνα αλλιώς ..... !! Οπότε η το κάνετε με ρίσκο ή πληρώνετε και ψάχνετε για διαφημίσεις. Πιστέυω ότι το Interntet radio ακόμα στην χώρα μας είναι πολύ πίσω λόγω και των συνδεσεων adsl...Δυστυχώς Ποσο καιρο το εκανες? Κ τελικα τι εγεινε.. κ αληθεια π στο εστειλαν το mail?? εγω μεσα απο 3ο site θα το κανω..
parsifal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 "Creative Commons" εννοεί ο trustfm. Είναι κάτι αντίστοιχο των αδειών χρήσης Open Source σε περιεχόμενο τύπου audio, video, books κλπ...
trustfm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Αν είναι να βάζεις την Βανδή τα συναφή κάτσε πλέρωνε. Αν θες να μην πληρώνεις κανένα και να στηριχτείς στον εαυτό σου να σπάσεις κατεστημένα και να κόψεις τα πόδια μεγαλοεταιρειών τότε κινήσου με cc και αν έχεις content θα επιτύχεις, αλλιώς θα είσαι ένας εκ της μάζας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.