Προς το περιεχόμενο

Ιντερνετικο Ραδιο

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Βρήκα ένα site (listen2myradio) και το έφτιαξα ώστε να παίζω κανονικά την μουσική που θέλω..

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι κατά πόσο είναι νόμιμο (από την στιγμή που το ίδιο το site έχει banners κ θεωρώ οτι πληρώνει δικαιώματα) να παίζω ΚΑΘΑΡΑ κ ΜΟΝΟ μουσική (χωρίς λόγια χωρίς διαφημίσεις)

Δημοσ.
Όχι και πολύ νόμιμο μάλλον.

source

με τα φτωχα αγγλικα μου.. κ με τις σελιδες εκει δεν βγαζω κ πολυ ακρη.. μπορεις να μου πεις ποιο part με βγαζει παρανομο?

Δημοσ.

Τα λόγια και οι διαφημίσεις είναι νόμιμα τα τραγούδια προφανώς και δεν είναι!Το ότι οι περισσότεροι που έχουν εκεί σταθμούς παίζουν τραγούδια δεν έχει να κάνει.

Δημοσ.
Τα λόγια και οι διαφημίσεις είναι νόμιμα τα τραγούδια προφανώς και δεν είναι!Το ότι οι περισσότεροι που έχουν εκεί σταθμούς παίζουν τραγούδια δεν έχει να κάνει.

Δηλαδη??? Σορρυ αργω λιγο

Δημοσ.

Το κομματάκι που παρέθεσα παραπάνω, που είναι μέρος της συμφωνίας σου με την εταιρία που προσφέρει το hosting, σημαίνει πως δεσμεύεσαι να μη μεταδίδεις περιεχόμενο που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα αν δεν έχεις πληρώσει γι αυτά.

Μια μετάφραση στο περίπου (θα χρειαστεί και λίγο φαντασία) όλων των όρων, μπορείς να δεις εδώ.

Δημοσ.

Αυτό που σε βγάζει παράνομο είναι ότι σου ζητάει να μην αναπαραγάγεις copyrighted υλικό (δηλαδή ότι μουσική υπάρχει) εκτός αν έχεις πάρει πρώτα τα δικαιώματα.

Δημοσ.
Αυτό που σε βγάζει παράνομο είναι ότι σου ζητάει να μην αναπαραγάγεις copyrighted υλικό (δηλαδή ότι μουσική υπάρχει) εκτός αν έχεις πάρει πρώτα τα δικαιώματα.

Τα δικαιοματα?? Δηλαδη πρεπει να βρω τον καθε καλυτεχνη απο καθε τραγουδι που θελω να παιξω.. κ να πληρωνω??

Τι μας λενε ρε παιδια...

Δηλαδη ολα τα ραδιο .. ειναι παρανωμα που παιζουν? Τα ερασιτεχνικα τα WEB-RADIO Μιλαω

Δημοσ.

Δε χρειάζεται (ούτε γίνεται) να πληρώνεις τον κάθε καλλιτέχνη. Υπάρχει κάποια «εταιρία»/ένωση/οργανισμός/κάτι τέλος πάντων που πληρώνεις. Πάντως γενικά τα περισσότερα ερασιτεχνικά web-radio που χει τύχει ν ακούσω, είναι μάλλον παράνομα.

edit: ΑΕΠΙ. Εδώ πρέπει να πληρώσει κανείς για να είναι νόμιμος.

Δημοσ.
Δε χρειάζεται (ούτε γίνεται) να πληρώνεις τον κάθε καλλιτέχνη. Υπάρχει κάποια «εταιρία»/ένωση/οργανισμός/κάτι τέλος πάντων που πληρώνεις. Πάντως γενικά τα περισσότερα ερασιτεχνικά web-radio που χει τύχει ν ακούσω, είναι μάλλον παράνομα.

Aυτα ειναι..

Δηλαδη εμ διαφιμιζουμε τα τραγουδια (γιατι δεν νομιζω οτι στην εποχη μας θα κατσει κανεις να κανει ripping απο ραδιο).. εμ θα πρεπει να πληρονουμε.. Δηλαδη.. τι να πω...

Θα μας βαλουν να πληρωσουμε κ τον αερα π αναπνεουμε σε λιγο...

Για ολα δικαιματα θελουν να πληρονουμε...

Δημοσ.

Σωστός ο antonl! Ναι όλα τα ερασιτεχνικά ραδιόφωνα είναι παράνομα.Όντως δεν πρέπει να πληρώνεις τον κάθε καλλιτέχνη αλλά την AEPI απο όσο ξέρω.Για να δεις ενα παράδειγμα νόμιμου site μπορείς να δείς τους όρους εδώ http://freeplay.gr/terms.php.

Δημοσ.
Σωστός ο antonl! Ναι όλα τα ερασιτεχνικά ραδιόφωνα είναι παράνομα.Όντως δεν πρέπει να πληρώνεις τον κάθε καλλιτέχνη αλλά την AEPI απο όσο ξέρω.Για να δεις ενα παράδειγμα νόμιμου site μπορείς να δείς τους όρους εδώ http://freeplay.gr/terms.php.

χμμμ ναι αλλα λεει για τον ακροατη.. οτι αυτος δεν πρεπει να κατεβαζει κτλ κτλ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:53 ----------

χμμμ ναι αλλα λεει για τον ακροατη.. οτι αυτος δεν πρεπει να κατεβαζει κτλ κτλ

επισεις αυτο ειναι βαση τραγουδιων.. δηλαδη δεν ειναι radio

Δημοσ.
Ναι το site στο έδειξα ενδεικτικά.Μην κολλάς σε αυτό.

μαλιστα... Κριμα παντος.. ουτε την κα*λα του δηλαδη δεν μπορει να κανει κανεις την σημερων ημερα χωρις να πρεπει να εχει πορτοφολι... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...