8elwADSL Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα επειδή έχω ενα Η/Υ και τον μοιράζομαι με τον αδερφό μου 8έλουμε ο κα8ένας μας να έχει το δικό του χώρο δηλαδή δικό του λειτουργικό.Εχω ήδη κάνει στο pc τρία partitions (200gb),(200gb) και ένα (65gb).Αυτή τη στιγμή έχω εγκατεστήμενο στο ένα 200αρι partition Windows 7 το άλλο 200αρι ειναι άδειο δεν το χρησιμοποιούμε και στο 65αρι εχω όλα μου τα αρχεια τραγούδια,εικόνες κλπ.Για να μιν τα πολυλογώ θέλω να κάνω 2 εγκαταστάσεις Windows XP σε κά8ε 200αρι για να δουλεύει ο κα8ένας στο δικό του λειτουργικό.Εψαξα για tutorials στο google αλλα βρισκω μόνο για διαφορετικα λειτουργικα πχ αν εχεις XP για να βαλεις Vista η αν έχεις XP για να βαλεις 7 αλλα για δύο εγκαταστασεις του ιδιου λειτουργικου δεν βρήκα.Νομιζω πως γίνετε αν με βοηθουσε καποιος βρισκοντας μου ενα tutorial . .. .
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 και γιατί δεν κάνεις δυο accounts απο το να βάλεις 2 λειτουργικά.
8elwADSL Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Γιατι καποια προγραμματα οπως antivirus,firewalls και άλλα κάνουν εγκατάσταση σε όλους τους χρηστες και ο καθένας θελει να έχει τα δικά του.περιμένω απαντήσεις ...
jtsc21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα επειδή έχω ενα Η/Υ και τον μοιράζομαι με τον αδερφό μου 8έλουμε ο κα8ένας μας να έχει το δικό του χώρο δηλαδή δικό του λειτουργικό.Εχω ήδη κάνει στο pc τρία partitions (200gb),(200gb) και ένα (65gb).Αυτή τη στιγμή έχω εγκατεστήμενο στο ένα 200αρι partition Windows 7 το άλλο 200αρι ειναι άδειο δεν το χρησιμοποιούμε και στο 65αρι εχω όλα μου τα αρχεια τραγούδια,εικόνες κλπ.Για να μιν τα πολυλογώ θέλω να κάνω 2 εγκαταστάσεις Windows XP σε κά8ε 200αρι για να δουλεύει ο κα8ένας στο δικό του λειτουργικό.Εψαξα για tutorials στο google αλλα βρισκω μόνο για διαφορετικα λειτουργικα πχ αν εχεις XP για να βαλεις Vista η αν έχεις XP για να βαλεις 7 αλλα για δύο εγκαταστασεις του ιδιου λειτουργικου δεν βρήκα.Νομιζω πως γίνετε αν με βοηθουσε καποιος βρισκοντας μου ενα tutorial . .. . θα σου προτεινα απλα να κανεις μια εγκατασταση λειτουργικου στο "αδειο" 200αρι οποτε ο καθενας θαχει το δικο του λειτουργικο..ο ενας τα 7 ο αλλος πχ τα xp.δεν βλεπω το λογο γιατι να κανεις 2 εγκαταστασεις xp σε καθε partition.το θεωρω too mach..
antonl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Αν βάλεις μέσα το δισκάκι των XP και πας να τα εγκαταστήσεις σε κάποιο άλλο partition, δε γίνεται; Δεν το χω κάνει (ούτε το χω ξανακούσει) αλλά δε βλέπω γιατί να υπάρχει πρόβλημα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Νομιζω μπορεις να το κανεις και ειναι απλό. Θυμάμαι παλιά οταν πειραματιζόμουν με ta xp ο boot manager να βγάζει επιλογή για 2 εγκαταστάσεις win xp. Απλα θα βαλεις τα xp στον πρωτο δισκο και στην επομενη εγκατασταση των xp που θα σου πει οτι εχει βρει ηδη μια εγκατάσταση και αν θελεις να κάνεις repair, εσυ θα επιλέξει πάλι νεα εγκατάσταση και θα την βάλεις στον αλλον δισκο. Ελπίζω μετα ο boot manager να σου βγάλει δυο επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.