Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με νέο επεξεργαστή!

makisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ότι έχεις δικαίωμα δεν αμφέβαλε κανείς μας. Για το ό,τι θα μπορέσεις να δικαιωθείς χωρίς να παιδευτείς δεν ήμουν βέβαιος.

Φαντάζομαι ότι θα πάρεις πίσω τα χρήματά κι όχι τίποτα σε στυλ «πιστωτικού».

Το ρώτησα και αυτό για τα χρήματα και μου είπε ''θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη της διαδικασίας''.Και πιστωτικό να μου δώσουν πάντως δεν με πολυνοιάζει,ίσα ίσα,θα πάρω τον 965 C3 όταν έρθει.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενταξει δε ζουμε και στην Ουγκαντα ...

Απο τη στιγμη που υπαρχει ασυμβατοτητα δε μπορει κανεις να σου αρνηθει καποιος την αλλαγη.

Μονο εαν δε το γνωριζεις και σε πιασουν κοτσο.

Δημοσ.

makisss νομιζω οτι σε ''εσωσε'' το οτι δεν λεει στο σαιτ του e-shop.gr πως ειναι C2,μακαρι να ''δικαιωθεις''.

Γιατι τετοιο κολλημα με τον 965?Αν σου δωσουν τελικα πιστωτικο γιατι να μην παρεις τον 955 C2?

Δεν ειναι μονο μητρικες της asus που υποστηριζουν C3 και οχι C2...

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3141#anchor_os

Δημοσ.
makisss νομιζω οτι σε ''εσωσε'' το οτι δεν λεει στο σαιτ του e-shop.gr πως ειναι C2,μακαρι να ''δικαιωθεις''.

Γιατι τετοιο κολλημα με τον 965?Αν σου δωσουν τελικα πιστωτικο γιατι να μην παρεις τον 955 C2?

Δεν ειναι μονο μητρικες της asus που υποστηριζουν C3 και οχι C2...

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3141#anchor_os

Και εγώ αυτό πιστεύω,ότι με έσωσε το ότι δεν λέει στο site αν είναι C2.Δεν έχω κόλλημα με τον 965 απλά από τη στιγμή που έχεις δώσει ήδη τα λεφτά,πας να πάρεις το καλύτερο δυνατό..;)

Δημοσ.

Διάβασα το cpu support list απο την συγκεκριμένη μητρικη δεν υποστηρίζει τον 965 C2 αλλα υποστηρίζει τον 955 και C2 και C3:shock:

Μιλάμε για κουλά πράγματα:P

Δημοσ.

Γεια

...αν κοιτάξετε στο site της Asus θα δείτε ότι υπάρχει λόγος που αυτή η μητρική δεν υποστηρίζει τον 965 c2· στην αρχή της σελίδας της λέει ότι υποστηρίζει μέχρι 125w TDP κτλ. ενώ ο ακατανόμαστος είναι στα 145. Αν αυτό έχει σχέση με κανά πιθανό οverclock δεν το ξέρω και ίσως καλό θα ήταν να το κοιτάξει κανείς πριν γίνει οποιαδήποτε κίνηση.

Δημοσ.
Τελικα στον αλλαξαν???

Τον πήγα στο κατάστημα την Παρασκευή.Θα τον κοιτάξει ο τεχνικός και θα μου δώσουν πιστωτικό μετά,οπότε θα πάω μάλλον για τον 965 C3 όταν έρθει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...