Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με νέο επεξεργαστή!

makisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χεχε δεν την πας την Asus με τίποτα ε; :Ρ

Όντως είναι overpriced εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αντικειμενικά μπορεί να συμβεί και σε άλλες εταιρίες κάτι τέτοιο.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και ποιος σου εγγυάται ότι και να τον αλλάξεις θα παίζει ο επόμενος...Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Νιώθει κανείς;;;

Άλλο που σου καλόπεσε να αλλάξεις και τον 965 αν μπορέσεις να πάρεις τον c3.

Φίλε nikos21aek δεν έχει πρόβλημα η μητρική,απλά υποστηρίζει τον C3 και όχι τον C2,μπήκα στο site της asus και το είδα.Κουλό μεν,αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.Απλά στο e-shop δεν λέει αν είναι C2 ή C3 ο επεξεργαστής που δίνουν.Αν ήξερα ότι είναι ο C2 δεν θα τον αγόραζα από την αρχή.Τώρα ευελπιστώ σε αλλαγή με έναν 955 που παίζει σίγουρα αλλιώς έχει καινούρια μητρική τα Χριστούγεννα...

Δημοσ.
Χεχε δεν την πας την Asus με τίποτα ε; :Ρ

Όντως είναι overpriced εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αντικειμενικά μπορεί να συμβεί και σε άλλες εταιρίες κάτι τέτοιο.

Ότι δεν την πάω δεν την πάω.Δεν είναι μόνο η τιμή της.Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει όμως..Εδώ ή που έχει πρόβλημα η μητρική η που πάνε για όσκαρ οι τις asus.Υποστηρίζει λέει τον C3 και όχι τον c2...Ε αυτά αν γίνονται θέλουν βραβείο..:-(

Ο επεξεργαστής πρόβλημα δεν έχει πάντως.

Δημοσ.

Ειχα παρει καποτε μια γραφικων και αντι agp παρηγγειλα pci και μου την αλλαξανε χωρις να μου πουνε τιποτα (βεβαια εχει χρονια,αλλη πολιτικη τωρα αλλη τοτε)

Αλλα μπορεις να δοκιμασεις και το παρακατω απο το νομο 2251/1994 :

Σχετικά με τη δυνατότητα επιστροφής:

Κατ’ αρχάς η δυνατότητα επιστροφής δίνεται και κατά τα ανωτέρω, ακόμα και για 2 χρόνια μετά τη πώληση («δικαίωμα υπαναχώρησης») σε περίπτωση που ο πωλητής ευθύνεται για πραγματικό ελάττωμα, ή για έλλειψη συμφωνημένης ιδιότητας.

Επιπλέον η δυνατότητα επιστροφής δίνεται για 10 ημέρες χωρίς κανένα συγκεκριμένο λόγο αν το προϊόν αγοράστηκε από καταναλωτή με σύμβαση που συνάφθηκε από απόσταση (όπως π.χ. μέσω τηλεφωνικής ή διαδικτυακής παραγγελίας):

Σύμβαση από απόσταση, είναι κάθε σύμβαση που αφορά αγαθό ή υπηρεσία και συνάπτεται στο πλαίσιο ενός συστήματος προμήθειας αγαθών ή παροχής υπηρεσιών από απόσταση, που οργανώνεται από τον προμηθευτή χωρίς ταυτόχρονη φυσική παρουσία του προμηθευτή και του καταναλωτή, με τη χρησιμοποίηση τεχνικής επικοινωνίας από απόσταση για τη διαβίβαση της πρότασης για σύναψη της σύμβασης και της αποδοχής. Μέσα τεχνικής επικοινωνίας από απόσταση, με την έννοια του άρθρου αυτού, είναι ιδίως τα έντυπα χωρίς παραλήπτη, τα έντυπα με παραλήπτη, οι τυποποιημένες επιστολές, τα διαφημιστικά έντυπα με στέλεχος παραγγελίας, οι κατάλογοι, το τηλέφωνο με ή χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, το ραδιόφωνο, το εικονοτηλέφωνο, το βιντεοτέξτ (μικροϋπολογιστής και τηλεοπτική οθόνη) με πληκτρολόγιο ή οθόνη αμφίδρομης επικοινωνίας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η τηλεομοιοτυπία και η τηλεόραση. Σε κάθε σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως μέσα σε δέκα (10) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του αγαθού ή της υπηρεσίας, αν δεν συμφωνήθηκε μακρότερη προθεσμία, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση. (άρθρο 4 «Εμπορία από απόσταση αγαθών» του Νόμου 2251/1994 «Για την προστασία των καταναλωτών», όπως αυτός τροποποιήθηκε με το νόμο 3043/2002, προς προσαρμογή της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 1999/44)

Και το παρακατω απο το νομο 3043 ( http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=fileinfo&id=5 ) :

Πιστευω θα γινει η δουλεια σου :-D

Για να παρεις συμβατο επεξεργαστη εννοειτε οχι τον ιδιο:P

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά,πήρα τηλέφωνο στο e-shop.gr και ο υπάλληλος μου είπε πάνω κάτω ότι από τη στιγμή που είναι ανοιχτή η συσκευασία είναι λίγο δύσκολο να επιστραφεί το προϊόν.Το θέμα είναι τώρα τί κάνω;;;Πάω στο κατάστημα και τους παρακαλάω να το δεχθούν πίσω επειδή έγινε βλακεία(στο site του e-shop δεν έχει πληροφορίες για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή ώστε να ξέρω αν είναι c2 ή c3),ή τους παραθέτω τους νόμους που έγραψε ο φίλος παραπάνω;;;

Δημοσ.
Δε χάνεις τίποτα να το κυνηγήσεις (την υπομονή σου ίσως)..

Μάλλον βρήκα άκρη.Έστειλα e-mail στο e-shop του Γαλατσίου διευκρινίζοντας στον υπεύθυνο τί έχει συμβεί και μου είπε ότι όντως έχω δίκιο από τη στιγμή που στο site του e-shop δεν αναγράφονται πληροφορίες για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή,για να ξέρω δηλαδή αν είναι C2 ή C3 και μου είπε να περάσω από το κατάστημα να παραδώσω το προϊόν.Για να δούμε...

Δημοσ.
Ανέλπιστο να είναι τόσο εύκολο.. σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας. :Ρ

Και εμένα πολύ εύκολο μου φάνηκε.Μου είπε μάλιστα να το πάω απλά μαζί με τη συσκευασία του μιας και του είπα ότι αναγκαστικά έπρεπε να τον ανοίξω για να τον δοκιμάσω..

Δημοσ.

Πολυ λογικο ειναι παιδια.Ηρεμηστε.

Aπο τη στιγμη που υπαρχει ασυμβατοτητα τοτε εχεις ΔΙΚΑΙΩΜΑ για αλλαγη..

Δημοσ.

Ότι έχεις δικαίωμα δεν αμφέβαλε κανείς μας. Για το ό,τι θα μπορέσεις να δικαιωθείς χωρίς να παιδευτείς δεν ήμουν βέβαιος.

Φαντάζομαι ότι θα πάρεις πίσω τα χρήματά κι όχι τίποτα σε στυλ «πιστωτικού».

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...