Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 γνωστή ως beta
nikos21aek Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Εγώ ακόμη με τους 9.8 είμαι.Αυτή τη δουλειά θα κάνω κάθε μήνα;Μόλις βγάλει κάτι με ουσιαστικές διαφορές θα το σκεφτώ.Οι 9.11 μου κίνησαν το ενδιαφέρον αλλά μετά από όσα διαβάζω μάλλον θα περιμένω τους 9.12
Razor333 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Εγώ ακόμη με τους 9.8 είμαι.Αυτή τη δουλειά θα κάνω κάθε μήνα;Μόλις βγάλει κάτι με ουσιαστικές διαφορές θα το σκεφτώ.Οι 9.11 μου κίνησαν το ενδιαφέρον αλλά μετά από όσα διαβάζω μάλλον θα περιμένω τους 9.12 Παντα καποια setup, καποιες καρτες, καποια παιχνιδια θα εχουν προβλημα με καινουργιους οδηγους, αν για εσενα δουλευουν, δεν σε νοιαζει για τους αλλους.
xaragmeni.mpaka Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εχει παρατηρησει κανεις προβλημα στη σελιδα της ati? Διαλεγω λειτουργικο και μοντελο κτλ αλλα η σελιδα δεν φορτωνει ποτε. Ειμαι απο φορματ και εχω τους drivers που εχει το cd (7,κατι) προιστορια δηλαδη,και θελω να βαλω πιο καινουριοιυς γιατι εχω προβληματα με πολλα.
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Εμένα μια χαρά μου τη φορτώνει. Δες εδώ τέλος πάντων: http://downloads.guru3d.com/
xaragmeni.mpaka Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Να σαι καλα. Δεν ξερω τι προβλημα υπαρχει.εχω προσπαθησει απο διαφορετικους υπολογιστες. Ισως ειναι τοπικο το προβλημα(Λαμια). Και παλι ευχαριστω
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ίσως να είναι θέμα του ISP, ποιος ξέρει.. Τέλος πάντων, τέλος καλό, όλα καλά.
dubioto Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 εχω windows 7 μη γνησια..και οταν βλεπω videos youtube ι ακουω τραγουδια η παιζω κανα παιχνιδι freezarei η οθονη βγαζει εναν ηχο στα ηχεια δε το κανει αμεσα. αλλα μετα λιγη ωρα..και δεν κανει τπτ..λετε να φταινε τα drivers της καρτας γραφικων??καρτα γραφικων 5770 xfx
KRIKON Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον παιδια σημερα πηρα την 5770 .Εκανα install τους drivers απο το cd ολα καλα αλλα δεν εχω ηχο Στην tv.ΛΕω 8α φταινε οι drivers ,παω κανω install τουσ 9.11 μου βγαζει instalation παταω next φορωνει κατι και απο εκει και περα τιποτα.Εχω windows χp. Ti λετε? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:35 ---------- ΒΡηκα λυση ..οσοι εχετε το ιδιο προβλημα με εμενα δηλαδη εκει που παει να κανει instal απλα να μην δειχνει τιποτα και να μην κανει τιποτα πρεπει να κατεβασετε αυτο fix..http://support.microsoft.com/kb/961894
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.