Προς το περιεχόμενο

ATI Catalyst 9.11 Driver

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ ακόμη με τους 9.8 είμαι.Αυτή τη δουλειά θα κάνω κάθε μήνα;Μόλις βγάλει κάτι με ουσιαστικές διαφορές θα το σκεφτώ.Οι 9.11 μου κίνησαν το ενδιαφέρον αλλά μετά από όσα διαβάζω μάλλον θα περιμένω τους 9.12

Δημοσ.
Εγώ ακόμη με τους 9.8 είμαι.Αυτή τη δουλειά θα κάνω κάθε μήνα;Μόλις βγάλει κάτι με ουσιαστικές διαφορές θα το σκεφτώ.Οι 9.11 μου κίνησαν το ενδιαφέρον αλλά μετά από όσα διαβάζω μάλλον θα περιμένω τους 9.12

Παντα καποια setup, καποιες καρτες, καποια παιχνιδια θα εχουν προβλημα με καινουργιους οδηγους, αν για εσενα δουλευουν, δεν σε νοιαζει για τους αλλους. ;)

Δημοσ.

Εχει παρατηρησει κανεις προβλημα στη σελιδα της ati?

Διαλεγω λειτουργικο και μοντελο κτλ αλλα η σελιδα δεν φορτωνει ποτε.

Ειμαι απο φορματ και εχω τους drivers που εχει το cd (7,κατι) προιστορια δηλαδη,και θελω να βαλω πιο καινουριοιυς γιατι εχω προβληματα με πολλα.

Δημοσ.

Να σαι καλα.

Δεν ξερω τι προβλημα υπαρχει.εχω προσπαθησει απο διαφορετικους υπολογιστες.

Ισως ειναι τοπικο το προβλημα(Λαμια).

Και παλι ευχαριστω

Δημοσ.

εχω windows 7 μη γνησια..και οταν βλεπω videos youtube ι ακουω τραγουδια η παιζω κανα παιχνιδι freezarei η οθονη βγαζει εναν ηχο στα ηχεια δε το κανει αμεσα.

αλλα μετα λιγη ωρα..και δεν κανει τπτ..λετε να φταινε τα drivers της καρτας γραφικων??καρτα γραφικων 5770 xfx

Δημοσ.

Λοιπον παιδια σημερα πηρα την 5770 .Εκανα install τους drivers απο το cd ολα

καλα αλλα δεν εχω ηχο Στην tv.ΛΕω 8α φταινε οι drivers ,παω κανω install τουσ

9.11 μου βγαζει instalation παταω next φορωνει κατι και απο εκει και περα

τιποτα.Εχω windows χp. Ti λετε?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:35 ----------

ΒΡηκα λυση ..οσοι εχετε το ιδιο προβλημα με εμενα δηλαδη εκει που παει να κανει instal απλα να μην δειχνει τιποτα και να μην κανει τιποτα πρεπει να κατεβασετε αυτο fix..http://support.microsoft.com/kb/961894

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...