Προς το περιεχόμενο

ATI Catalyst 9.11 Driver

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ,μολις εβαλα τους 9,22 στην 5850 κ θα ελεγα οτι τουλαχιστον στο prototype που επαιξα για καμια ωρα ειδαι καλυτερα γραφικα αλλα επεσα σε fps. γτ μπορει να συμβαινει αυτο ?

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
μολις εβαλα τους 9,22 στην 5850

o χρόνος δεν έχει 22 μήνες :P

στο prototype που επαιξα για καμια ωρα ειδαι καλυτερα γραφικα αλλα επεσα σε fps. γτ μπορει να συμβαινει αυτο ?

βγήκε το "optimization"?

• Super Moderators
Δημοσ.

εντάξει ο κόσμος το έχει τούμπανο πως μερικές φορές σε μερικά games Nvidia & ATI έριχναν την ποιότητα των γραφικών για να κερδίζουν fps

• Super Moderators
Δημοσ.

ε σε κάποιες εκδόσεις βγάζουν αυτό το "optimization" με το αποτέλεσμα που είχες εσύ

Δημοσ.

ok ευχαριστω για τις πληροφοριες .

edit ετσι για την ιστορια , στο prototype σε 1920 χ 1080 ενω ημουν παντα πανω απο 70~80 fps τωρα επεσα κ μερικες φορες ειδα min 50 fps.

Δημοσ.

Στο borderland να δείς optimization που έπεσε,σε σημείο που λείπουν τα textures απο ολόκληρους τοίχους.Με την έκδοση 9,8 που είχα πρίν,δέν αντιμετώπισα τέτοια προβλήματα.Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος;

Στα θετικά,+500~600 points στο 3dmark vantage (αν και προσωπικά δέν μου λέει τπτ).

Δημοσ.
Θεωρητικά δε θα έπρεπε να έπεφτε το CPU usage κατά την αναπαραγωγή youtube βίντεο με τους 9.11?

Δε μου συμβαίνει κάτι τέτοιο... :/

C2D E8400@4GHz, ATI 4850, Catalyst 9.11, windows 7 x64, IE8-32bit, flash player 10.0:

flash10.jpg

C2D E8400@4GHz, ATI 4850, Catalyst 9.11, windows 7 x64, Opera 10.01, flash player 10.1:

flash101.jpg

Δημοσ.
@Razor333 με flash 10.1 και firefox freezάρει όταν βλέπεις video youtube;

Θα το τσεκαρω και θα σου πω.

Lol' date=' σωστός, δεν έχω την 10.1 έκδοση... :Ρ

Όταν βγεί θα τσεκάρω τι παίζει με FF3.5[/quote']

mits@kos, εχει βγει η 10.1 prerelease. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...