firewalker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μου έδωσαν ένα laptop με mobility. θέλω να το κακοποιήσω! Ειλικρινά.
TSOPK Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 windows XP, GPU: Ati HD 2600 pro 512 This feature is supported on the ATI Radeon HD 5800, ATI Radeon HD 5700 and ATI Radeon HD 4000 Series of products. Δεν υποστιριζει την καρτα σου φιλε
StavrosD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Η ανακοίνωση αυτή ήρθε μερικούς μήνες αφού η Microsoft ενσωμάτωσε GPU accelleration και HD video στο silverlight 3 (είναι ανταγωνιστής του flash). Τα καλά του ανταγωνισμού...
apoxa2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Η εκδοση που διαλεγεις γλωσσα(π.χ. ελληνικα)για catalyst και ξεχωριστα κατεβαζεις driver σε μενα τουλαχιστον εβγαλε σφαλμα και δεν λειτουργησε καλα ο driver και εβγαλε μαυρη οθονη με τα εικονιδια οπως να ναι στα windows 7...Κατεβασα το αγγλικο πακετο με drivers μαζι που ειναι(το πρωτο) και ολα οκ...
ntinos19 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 This feature is supported on the ATI RadeonHD 5800, ATI Radeon HD 5700 and ATI Radeon HD 4000 Series of products. Δεν υποστιριζει την καρτα σου φιλε το ίδα μετά αυτό... αλλά απο τη στιγμή που δεν την υποστιρίζει γιατί η εγκατάσταση συνέχισε κανονικά? δεν θα έπρεπε να σταματίσει ?
Bigi444444 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Την ώρα που πάει να εγκαταστήσει τους οδηγούς ρε παιδιά λέει ο άνθρωπος τρώει hard reset το pc.Και το ίδιο παθαίνω κι εγώ.Ikaruga 4870 512 έχεις αν θυμάμαι καλά ε;Μια μερίδα απ' τα ίδια.Με τους 9.10 στο ίδιο σημείο κράσαρε το installshield.Μπράβο μωρή ati, καιρό είχα να ζήσω τέτοιες στιγμές.Ευτυχώς που όταν θα ξαναχρησιμοποιήσω το pc θα 'χουμε πάει στους catalyst 10...
ikaruga24 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Η εκδοση που διαλεγεις γλωσσα(π.χ. ελληνικα)για catalyst και ξεχωριστα κατεβαζεις driver σε μενα τουλαχιστον εβγαλε σφαλμα και δεν λειτουργησε καλα ο driver και εβγαλε μαυρη οθονη με τα εικονιδια οπως να ναι στα windows 7...Κατεβασα το αγγλικο πακετο με drivers μαζι που ειναι(το πρωτο) και ολα οκ... Λες? Κατεβασα αποκλειστικα το display driver και μου κανει αυτο που λες και εσυ με τη διαφορα οτι εμενα crashαρει και τρωει αμεσως restart.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Την ώρα που πάει να εγκαταστήσει τους οδηγούς ρε παιδιά λέει ο άνθρωπος τρώει hard reset το pc.Και το ίδιο παθαίνω κι εγώ.Ikaruga 4870 512 έχεις αν θυμάμαι καλά ε;Μια μερίδα απ' τα ίδια.Με τους 9.10 στο ίδιο σημείο κράσαρε το installshield.Μπράβο μωρή ati, καιρό είχα να ζήσω τέτοιες στιγμές.Ευτυχώς που όταν θα ξαναχρησιμοποιήσω το pc θα 'χουμε πάει στους catalyst 10... Ναι αυτην ξανα-εχω τωρα αλλα αυτη τη στιγμη που μιλαμε τρεχω με 9.10 χωρις προβληματα. Κατσε να κανω αυτο που ειπε το παλικαρι παραπανω να κατεβασω το ολοκληρωμενο πακετο και οχι μονο display driver να ξαναδοκιμασω να δω αν παιζει τιποτα.
apoxa2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Κατι παιζει με τους drivers..Ενω αυτο το πακετο driver-catalyst(το πρωτο) μπαινει σωστα η οθονη μου οταν μπανει σε αναμονη και κουνω το ποντικι για να μπει στα windows μου εμφανιζει κινουμενη οθονη με γραμμες χαλια...Εβγαλα το hdmi πισω απο την οθονη το εβαλα και οκ.. Λες? Κατεβασα αποκλειστικα το display driver και μου κανει αυτο που λες και εσυ με τη διαφορα οτι εμενα crashαρει και τρωει αμεσως restart. Ναι αυτο σε μενα λεει δεν μπηκε σωστα και βγαζει μια περιεργη οθονη με τα παραθυρα οπως να ναι και η εναρξη πανω..Το αλλο ειναι οκ
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μου έδωσαν ένα laptop με mobility. θέλω να το κακοποιήσω! Ειλικρινά. Μα μιλαμε θελει μαγικα για να δουλεψει στοιχειωδως.Κ οσο σκεφτομαι πως οταν ειχα παρει το laptop ειπα"δεν μ απασχολει η καρτα,αρκει να δινει σημα στην οθονη.Αti?Ναι,κανενα προβλημα.."
grimpr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Open-Source ATI R600/700 3D Support In Fedora 12. http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=fedora_r600_3d&num=1 http://www.x.org/wiki/RadeonProgram
firewalker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Open-Source ATI R600/700 3D Support In Fedora 12. http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=fedora_r600_3d&num=1 http://www.x.org/wiki/RadeonProgram Και αυτοί μαγικά θέλουν. Άσε που δεν έχουν ικανοποιητική απόδοση. Ο RadeonHD κάτι να λέει αλλά δεν κάνει για όλα τα μοντέλα. Στον τομέα *nix η ΑΤΙ (δυστυχώς) βλέπει πλάτες. Πολλές πλάτες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 κάρτες 57xx, 58xx αδυνατούν να τρέξουν ορθά το game "the witcher" . Known issue από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των καρτών και ακόμα τίποτα. Είτε λοιπόν οι υπεύθυνοι των catalyst είναι ανίκανοι είτε απλά αδιαφορούν. τα ίδια τραβάνε και χρήστες nvidia με το Fallout 3... από κάποια έκδοση και μετά το game έχει stuttering
mits@kos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Θεωρητικά δε θα έπρεπε να έπεφτε το CPU usage κατά την αναπαραγωγή youtube βίντεο με τους 9.11? Δε μου συμβαίνει κάτι τέτοιο... :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.