Προς το περιεχόμενο

ATI Catalyst 9.11 Driver

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
windows XP, GPU: Ati HD 2600 pro 512

This feature is supported on the ATI Radeon

HD 5800, ATI Radeon HD 5700 and ATI Radeon HD 4000 Series of products.

Δεν υποστιριζει την καρτα σου φιλε:-)

Δημοσ.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε μερικούς μήνες αφού η Microsoft ενσωμάτωσε GPU accelleration και HD video στο silverlight 3 (είναι ανταγωνιστής του flash).

Τα καλά του ανταγωνισμού...

Δημοσ.

Η εκδοση που διαλεγεις γλωσσα(π.χ. ελληνικα)για catalyst και ξεχωριστα κατεβαζεις driver σε μενα τουλαχιστον εβγαλε σφαλμα και δεν λειτουργησε καλα ο driver και εβγαλε μαυρη οθονη με τα εικονιδια οπως να ναι στα windows 7...Κατεβασα το αγγλικο πακετο με drivers μαζι που ειναι(το πρωτο) και ολα οκ...

Δημοσ.
This feature is supported on the ATI Radeon

HD 5800, ATI Radeon HD 5700 and ATI Radeon HD 4000 Series of products.

Δεν υποστιριζει την καρτα σου φιλε:-)

το ίδα μετά αυτό... :-( αλλά απο τη στιγμή που δεν την υποστιρίζει γιατί η εγκατάσταση συνέχισε κανονικά? δεν θα έπρεπε να σταματίσει ?

Δημοσ.

Την ώρα που πάει να εγκαταστήσει τους οδηγούς ρε παιδιά λέει ο άνθρωπος τρώει hard reset το pc.Και το ίδιο παθαίνω κι εγώ.Ikaruga 4870 512 έχεις αν θυμάμαι καλά ε;Μια μερίδα απ' τα ίδια.Με τους 9.10 στο ίδιο σημείο κράσαρε το installshield.Μπράβο μωρή ati, καιρό είχα να ζήσω τέτοιες στιγμές.Ευτυχώς που όταν θα ξαναχρησιμοποιήσω το pc θα 'χουμε πάει στους catalyst 10... :-D

Δημοσ.
Η εκδοση που διαλεγεις γλωσσα(π.χ. ελληνικα)για catalyst και ξεχωριστα κατεβαζεις driver σε μενα τουλαχιστον εβγαλε σφαλμα και δεν λειτουργησε καλα ο driver και εβγαλε μαυρη οθονη με τα εικονιδια οπως να ναι στα windows 7...Κατεβασα το αγγλικο πακετο με drivers μαζι που ειναι(το πρωτο) και ολα οκ...

:shock: Λες? Κατεβασα αποκλειστικα το display driver και μου κανει αυτο που λες και εσυ με τη διαφορα οτι εμενα crashαρει και τρωει αμεσως restart.

Δημοσ.
Την ώρα που πάει να εγκαταστήσει τους οδηγούς ρε παιδιά λέει ο άνθρωπος τρώει hard reset το pc.Και το ίδιο παθαίνω κι εγώ.Ikaruga 4870 512 έχεις αν θυμάμαι καλά ε;Μια μερίδα απ' τα ίδια.Με τους 9.10 στο ίδιο σημείο κράσαρε το installshield.Μπράβο μωρή ati, καιρό είχα να ζήσω τέτοιες στιγμές.Ευτυχώς που όταν θα ξαναχρησιμοποιήσω το pc θα 'χουμε πάει στους catalyst 10... :-D

Ναι αυτην ξανα-εχω τωρα αλλα αυτη τη στιγμη που μιλαμε τρεχω με 9.10 χωρις προβληματα. Κατσε να κανω αυτο που ειπε το παλικαρι παραπανω να κατεβασω το ολοκληρωμενο πακετο και οχι μονο display driver να ξαναδοκιμασω να δω αν παιζει τιποτα.

Δημοσ.

Κατι παιζει με τους drivers..:rolleyes:Ενω αυτο το πακετο driver-catalyst(το πρωτο) μπαινει σωστα η οθονη μου οταν μπανει σε αναμονη και κουνω το ποντικι για να μπει στα windows μου εμφανιζει κινουμενη οθονη με γραμμες χαλια...Εβγαλα το hdmi πισω απο την οθονη το εβαλα και οκ..

:shock: Λες? Κατεβασα αποκλειστικα το display driver και μου κανει αυτο που λες και εσυ με τη διαφορα οτι εμενα crashαρει και τρωει αμεσως restart.

Ναι αυτο σε μενα λεει δεν μπηκε σωστα και βγαζει μια περιεργη οθονη με τα παραθυρα οπως να ναι και η εναρξη πανω..:-DΤο αλλο ειναι οκ

• Moderators
Δημοσ.
Μου έδωσαν ένα laptop με mobility. θέλω να το κακοποιήσω! Ειλικρινά.

Μα μιλαμε θελει μαγικα για να δουλεψει στοιχειωδως.Κ οσο σκεφτομαι πως οταν ειχα παρει το laptop ειπα"δεν μ απασχολει η καρτα,αρκει να δινει σημα στην οθονη.Αti?Ναι,κανενα προβλημα.."

Δημοσ.

Και αυτοί μαγικά θέλουν. Άσε που δεν έχουν ικανοποιητική απόδοση. Ο RadeonHD κάτι να λέει αλλά δεν κάνει για όλα τα μοντέλα.

Στον τομέα *nix η ΑΤΙ (δυστυχώς) βλέπει πλάτες. Πολλές πλάτες.

• Super Moderators
Δημοσ.
κάρτες 57xx, 58xx αδυνατούν να τρέξουν ορθά το game "the witcher" :mad:. Known issue από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των καρτών και ακόμα τίποτα. Είτε λοιπόν οι υπεύθυνοι των catalyst είναι ανίκανοι είτε απλά αδιαφορούν.

τα ίδια τραβάνε και χρήστες nvidia με το Fallout 3... :-(

από κάποια έκδοση και μετά το game έχει stuttering

Δημοσ.

Θεωρητικά δε θα έπρεπε να έπεφτε το CPU usage κατά την αναπαραγωγή youtube βίντεο με τους 9.11?

Δε μου συμβαίνει κάτι τέτοιο... :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...