Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα..εχω ενα παλιο PC και θέλω να αλλάξω τροφοδοτικο...η μητρική έχει αντάπτορα για το τροφοδοτικό απο 20 pin..Τι μου προτείνετε..??
Tenshi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Τα περισσότερα τροφοδοτικά έχουν 20+4 pin 12VΑΤΧ οπότε δέν τίθεται θέμα. Ακόμα και αν πέσεις σε τροφοδοτικό με 24αρι βύσμα (που δέν είναι "σπαστό" δηλαδή),κάνεις την σύνδεση κανονικά και το τμήμα που περισσεύει θα βρίσκεται εκτός.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Τα περισσότερα τροφοδοτικά έχουν 20+4 pin 12VΑΤΧ οπότε δέν τίθεται θέμα.Ακόμα και αν πέσεις σε τροφοδοτικό με 24αρι βύσμα (που δέν είναι "σπαστό" δηλαδή),κάνεις την σύνδεση κανονικά και το τμήμα που περισσεύει θα βρίσκεται εκτός. Σιγουρα Δεν θα υπαρχει κάποιο προβλημα με την τροφοδοσια..??
Tenshi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Κανένα απολύτως πρόβλημα. Υπάρχει βέβαια και αντάπτορας,άλλα δέν βλέπω τον λόγο να σπαταλήσεις 4~5 ευρώ για να τον πάρεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Κανένα απολύτως πρόβλημα. Υπάρχει βέβαια και αντάπτορας,άλλα δέν βλέπω τον λόγο να σπαταλήσεις 4~5 ευρώ για να τον πάρεις. H photo τα λεει όλα..Σ'ευχαριστω πολυ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.