Προς το περιεχόμενο

Αν γινόμουνα πρωθυπουργός ....

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν η γιαγια μου ειχε ροδες θα ηταν πατινι.

Αν καποιος απο εσας γινοταν πρωθυπουργος και με στοχο να θεσει σε εφαρμογη το προγραμμα που προτεινει, εχουμε 1 πιθανο αποτελεσματα.

haloup8.jpg

Οχι που θα μας αφηναν οι εξωτερικοι παραγοντες να αλωνιζουμε ελευθεροι.

Δημοσ.

Θα άλλαζα το πολίτευμα καταργώντας τα κόματα (πραγματική κοινοβουλευτική δημοκρατία και όχι κοματική ολιγαρχία), και φτιάχνοντας καντόνια.

Κάθε βουλευτής θα εκλέγεται στην περιοχή του από αυτούς που τον ξέρουν.

Θα καταργούσα το ασυμβίβαστο.

Δεν είναι δυνατόν αυτοί που κυβερνάνε και ψηφίζουν νόμους να είναι ανεπάγγελτοι και χωρίς καμία προυπηρεσία όπως ισχύει τώρα.

Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών!!!!!

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο και μείωση των δημ. υπαλλήλων στους μισούς με ποσόστωση.

Δήμευση περιουσίας και μη εξαγοράσιμη φυλάκιση για τα αδικήματα της απιστίας και της δωροληψίας - εκβίασης. Άμεση απόλυση και blacklist καταχραστών στο Internet.

Απέλαση των λαθρομεταναστών, και στρατιωτικό νόμο για την περιφρούρηση των συνόρων (χρήση όπλων).

Επαναφορά θανατικής καταδίκης με τη λογική του 3strike out , και για οικονομικά εγκλήματα τα οποία ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ, και για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου (φόνος, απόπειρα ανθρωποκτονίας).

Χτίσιμο 10 νέων φυλακών με χωρητικότητα 50.000 κρατουμένων.

Καταναγκαστικά έργα για όλους τους κρατούμενους με ποινές πάνω από 3 χρόνια, χωρίς μείωση ποινής.

αρχικά τους 300 θα τους έκανα 200 (και πολύ είναι).

θα εβαζα τη χωρα υπο επιτήρηση απο καποια ξενη δανία τκλ για να βρούμε άκρι με το έλλυμα

ύστερα θα διόρθωνα το σύστημα της παιδίας

να βγουν κάποια <<αχρηστα>> μαθήματα απο την εξεταστέα ύλη ,, θα έδεινα μεγαλύτερη στίριξη στα τεχνικά που στα περισσότερα γίνεται ..... πάντως όχι μάθημα

και βέβαια αλλαγή όλων τον βιβλίων (δεν νομιζω να εχουν αλλαξει)

υστέρα πάμε και στις υποδομές.

Τα σείνορα απο Ελληνικά να γίνουν Ευρωπαικά (δεν θα χρειαζεται να διίνουμε τόσα στους εξοπλισμούς)

(να φτιακτουν επισης ποδηλατόδρομη κα υπόγεια πάρκινκ )

θέλω να είμαι ο πρόεδρος της δημοκρατιας μετα το τελος της τετραετίας χεχεχε

Υποχρεωτικό μάθημα ελληνικής γλώσσας (ορθογραφία) για όλους τους έλληνες που δεν ξέρουν ανεξαρτήτως ηλικίας, με εξετάσεις ανά πενταετία.

Πόνεσαν τα μάτια μου ρε συ nickarmy. Εγκατέστησε τον ορθογράφο αγόρι μου..:-)

Λες και μου καθαρίζουν κρεμμύδια ...

On the other hand...

358698292_dscf3032.jpg

Το παπουτσάκι του τύπου όλα τα λεφτά :cry::cry:

Τα γκομενάκια άλλο καπέλο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...