DarkLord888 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους! Εχω τον VAIO, VGN-FW41M Το εκανα φορματ και εβαλα τα windows 7 με τα οποια ειμαι πολυ ικανοποιημενος Το προβλημα ειναι οτι απο τοτε εχασα την δυνατοτητα να εκμεταλλευομαι το touchpad και συγκεκριμενα το scroll (που κουνας το δακτυλο στη νακρη και αυτο κανει scroll!).Εννοειτε οτι το πρωτο που εκανα ηταν να παω στο mouse properties αλλα δεν εχει καμια ρυθμιση οσον αφορα το touch pad ειναι ακριβως τα ιδια με εναν desktop pc. Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα!! Κατεβασα τους drivers της Synaptic το οποιο προσθεσε ενα tab στο mouse properties μου αλλα απο εκει μπορω να ρυθμισω μονο τι θα κανει το καθε κουμπι και οχι να κανω scroll. Επισης κατεβασα απο την σελιδα της Vaio το Control Center και τα utilities και παλι δεν γινεται τπτ. Εννοειτε οτι το πρωτο που εκανα ηταν να παω στο mouse properties αλλα δεν εχει καμια ρυθμιση οσον αφορα το touch pad ειναι ακριβως τα ιδια με εναν desktop pc. Εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω η ποιους drivers/software ακριβως πρεπει να κατεβασω;;; Ευχαριστω!
DarkLord888 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 παιδια σορρυ που επαναφερω το θεμα, μηπως τωρα καποιος ξερει να μου πει τι πρεπει να κανω; Ευχαριστω!!
basilis5 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 μηπως ειναι της synaptics να κατεβασεις απο την σελιδα της οδηγους;
wyclef Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν πας εδώ ftp://ftp.vaio-link.com/pub/VAIO/ORIGINAL/ και κατεβάζεις αυτόν POINTING_DRIVER_ALPS_7.202A_7.202.505.102.ZIP εγω έχω τον ακριβώς απο κάτω αλλά έχω τα 64 τα win7 .... δοκίμασε και δες..
DarkLord888 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 wyclef ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φιλε μου, το ψαχνα 3 μηνες...! Με εσωσες! Και εγω τα 64 εχω οποτε εβαλα αυτον που εχεις και εσυ! Ενα ακομα θεμα τωρα, εχω καταφερει να κανω τα Fn keys να δουλευουν αλλα το μονο που μου λειπει ειναι πλεον ειναι το Vaio Update.... Το κατεβασα μεν, την εκδοση 5, αλλα οταν κανει search for updates μου λεει Could not acquire information. Ειναι σαν να μην αναγωνριζει οτι εχω Vaio! Αυτο πως μπορει να διορθωθει; Θελει καποιους drivers? Γενικα αν wyclef εκανες και εσυ το ιδιο με μενα, δλδ format k setup τα windows 7, 64 bit ποιους drivers εβαλες απο αυτη την σελιδα;
DarkLord888 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Παιδες τελικα για οποιον εκανε φορματ το VAIO του και εβαλε τα win 7 64 bit, εχει επαναφερει το Vaio Update? Λειτουργει;
Dwro8ea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Πως το έκανες αυτό; Γιατί μόλις έκανα αναβάθμιση απο XP σε Windows 7 Ultimate 32bit και τα Fn Keys δεν δουλεύουν... έκανα όλα τα updates. Όσο για το vaio update' date=' εμένα δουλεύει μια χαρά αν και η sony ανακοίνωσε ότι δεν θα κάνει ανανεώσεις των drivers για laptop που είχαν XP και θέλουν αναβάθμιση σε Windows 7. . Εγώ είχα πρόβλημα με τους drivers της κάρτας γραφικών (NVIDIA GeForce Go 7600) και τελικά κατέβασα τους drivers που έχει η σελίδα της sony για τα Vista και δουλεύει μια χαρά! Στην ουσία όμως δεν χρειάζεσαι το Vaio Update. Μπορείς να κατεβάσεις όλους τους drivers απο τη σελίδα της sony. Απ'αυτή τη σελίδα κατέβασα τους δικούς μου : http://genesis.sony-europe.com/instranet/ccil_sony/selfservice/index.jsp?m=VGN-FE21M&l=en_GB ---------- Προσθήκη στις 13:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:42 ---------- Λοιπόν πας εδώ ftp://ftp.vaio-link.com/pub/VAIO/ORIGINAL/ και κατεβάζεις αυτόν POINTING_DRIVER_ALPS_7.202A_7.202.505.102.ZIP εγω έχω τον ακριβώς απο κάτω αλλά έχω τα 64 τα win7 .... δοκίμασε και δες.. Κάνει κανείς απ'αυτούς τους drivers για 32bit;
chris2barca Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα απο τότε που έβαλα τα windows 7 σε acer aspire 5738G Μπορεί κανείς να προτίνει κάτι ?
Dwro8ea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα απο τότε που έβαλα τα windows 7 σε acer aspire 5738GΜπορεί κανείς να προτίνει κάτι ? πρόβλημα με το touchpad εννοείς ή με το vaio update; Για το vaio update απάντησα παραπάνω. Για το touchpad για 32bit... ας ελπίσουμε οτι υπάρχει λύση.
chris2barca Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 πρόβλημα με το touchpad εννοείς ή με το vaio update; Για το vaio update απάντησα παραπάνω. Για το touchpad για 32bit... ας ελπίσουμε οτι υπάρχει λύση. Έχω πρόβλημα με το touchpad σε acer(δεν λειτουργει το scroll) απο τότε που έβαλα τα windows 7... Έχω 32 bit EDIT: Βρήκα και κατεβάζω κατι για το touchpad στη σελίδα της acer.......
Dwro8ea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Τα Fn κουμπιά σου δουλεύουν; Τα δικά μου δεν δουλεύουν. Ούτε για κουμπιά για αύξηση/μείωση ήχου.
chris2barca Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Τα Fn κουμπιά σου δουλεύουν; Τα δικά μου δεν δουλεύουν. Ούτε για κουμπιά για αύξηση/μείωση ήχου. Ναι τα Fn και η ένταση δουλεύουν...Το μόνο πρόβλημα στην ένταση είναι οτι δεν φαίνεται εκείνο το πλαίσιο που έδειχνε την ένταση οταν την αλλαζαhttp://thinkdavid.net/upload/screenshot.png ---------- Προσθήκη στις 16:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:29 ---------- Τα Fn κουμπιά σου δουλεύουν; Τα δικά μου δεν δουλεύουν. Ούτε για κουμπιά για αύξηση/μείωση ήχου. Εμένα είναι ΟΚ τώρα... Πες μου τη υπολογιστη εχεις , τι λογισμικο και τα bit(32 ή 64)....
Dwro8ea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα είναι ΟΚ τώρα...Πες μου τη υπολογιστη εχεις , τι λογισμικο και τα bit(32 ή 64).... έχω VGN-FE21M 32bit Windows 7 Ultimate.
chris2barca Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 έχω VGN-FE21M 32bit Windows 7 Ultimate. Εγώ έχω acer, δεν ξέρω για τα vaio... Στο acer μπήκα στην σελίδα του κατασκευαστή και πηγα εκει που λεει για download drivers.. Έβαλα τα στοιχεία που ήθελε( windows, κτλ) και διαλεξα ενα driver για το touchpad ---------- Προσθήκη στις 16:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:42 ---------- έχω VGN-FE21M 32bit Windows 7 Ultimate. δες αυτό : http://www.synaptics.com/support/drivers
jabar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Έχω πρόβλημα με το touchpad σε acer(δεν λειτουργει το scroll) απο τότε που έβαλα τα windows 7... Έχω 32 bit EDIT: Βρήκα και κατεβάζω κατι για το touchpad στη σελίδα της acer....... να πω την εμπειρια μου μηπως και βοηθηθει κανενας.πριν 15 μερες ξαφνικα δεν λειτουργουσε το <<χτυπημα (κλικ)στο touch ενος hp που εχω με προγραμμα synaptic ...ξαναριξα τους οδηγους τπτ,καινουριους driver επεισης,ωσπου σε μια απ τις επανεκιννησεις χωρις τους οδηγους συναπτικ ,δοκιμαζω ετσι με αφελεια,δουλευε σαν καινουριο...πρεπει να βαλε οδηγους απ τα βιστα...ετσι τον εχω τωρα και προβλημα ουδεν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.