PeiramatoZwo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Είμαι αρκετά χρόνια σε αυτό το φόρουμ, κάποτε που είχα και ελεύθερο χρόνο πόσταρα και συχνότερα. Ο προβληματισμός αφορά το συχνό φαινόμενο του να ξεκινάς ένα τόπικ, και στην πορεία ο κάθε αργόσχολος, να μην ασχολείτε με το να απαντήσει στο τόπικ, αλλά να σου κάνει υποδείξεις για το τι γράφεις, πώς το γράφεις, ότι είσαι σε λάθος section κτλ κτλ. Εγώ τουλάχιστον έστελνα κάποιο pm, αντί να απαντάω στο τόπικ, ή έκανα κατευθείαν report στον moderator αν υπήρχε πρόβλημα με κάποιο τόπικ, post, ή κάτι συναφές. Αυτό το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό γιατί εσύ περιμένεις μια απάντηση βοήθειας και τελικά δεν την λαμβάνεις. Επίσης κάνεις search και βγαίνουν άλλα 10 αντίστοιχα τόπικ, όπου έχουν 10 απαντήσεις και οι 10 είναι άκυρες και εκτός θέματος. Μήπως σε αυτό το θέμα να γίνουν λίγο αυστηρότεροι οι κανόνες;
parsifal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Έτσι όπως το θέτεις, δεν είναι θέμα αυστηρότητας των κανόνων, αλλά εφαρμογή των ήδη υπαρχόντων: Αν υπάρχει πρόβλημα σε κάποιο θέμα που έχεις ανοίξει με μέλη που, αντί να δίνουν βοήθεια σχετικά με το πρόβλημα, περιορίζονται σε ειρωνίες, παρατηρήσεις κλπ. σε βαθμό που να συνιστά παρενόχληση, τότε δικαιολογείσαι απολύτως να χρησιμοποιήσεις το εικονίδιο του report και να αφήσεις τα μέλη της συντονιστικής ομάδας του φόρουμ να επιληφθούν του θέματος. Επίσης κάνεις search και βγαίνουν άλλα 10 αντίστοιχα τόπικ, όπου έχουν 10 απαντήσεις και οι 10 είναι άκυρες και εκτός θέματος. Δεν είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά θέλω να πιστεύω πως στις troubleshooting ενότητες του φόρουμ είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.