GoldenEye Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 http://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_laptop_reliability_1109.pdf μια πολυ ενδιαφερουσα μελετη σχετικα με την αξιοπιστια των λαπτοπ την τριετη επιβιωση και τα ποσοστα βλαβων ανα εταιρια. η ερευνα δεν αναφερει την ποιοτητα service και πιστευω τα αποτελεσματα ειναι αναμενομενα. (οπου gateway η τρισαθλια fujitsu)
antonl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Επίσης Έρευνα αξιοπιστίας των laptop. (ναι αυτό το thread είναι παλιότερο)
GoldenEye Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 αιντε Toshibara for the win οντως τα toshiba ειναι οτι καλυτερο απο αξιοπιστια αλλα πασχουν απο ποικιλια χαρακτηριστικα και design... αλλα ειναι λαπτοπ για μια ζωη και εχει την καλυτερη εγγυηση.
adamch Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 κάτσε ρε φίλε άμα πάσχει η σειρά Α300 που έχω εγώ με το γυαλιστερό σασί από design, τότε τα ματ Acer δε βλεπονται
GoldenEye Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 κάτσε ρε φίλε άμα πάσχει η σειρά Α300 που έχω εγώ με το γυαλιστερό σασί από design, τότε τα ματ Acer δε βλεπονται καλα και συ κοντρα με τον πατο; με τα apple; με τα vaio; και γω toshiba εχω μην βαρας...
adamch Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 χαχα οκ τα Mac και τα Vaio είναι πιο όμορφα το παραδέχομαι- ό,τι πληρώνεις εκείνο παίρνεις!! acer=πάτος έλεος
GoldenEye Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 καλα οχι ολα τα acer αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο. πιο πατος ειναι τα fujitsu μακραν.
disqualified Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 αλλα ειναι λαπτοπ για μια ζωη ???????????
couprax Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 παιδια εγω ενα vaio που πηρα μαπα..σε 1.5 χρονο καηκε η καρτα γραφικων εκτος εγγυησης και για να φτιαχτει θελουν 600ε και τωρα το χω κανει διακοσμιτικο.πηρα desktop και ησυχασα!!
Eluminator_91 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 παιδια εγω ενα vaio που πηρα μαπα..σε 1.5 χρονο καηκε η καρτα γραφικων εκτος εγγυησης και για να φτιαχτει θελουν 600ε και τωρα το χω κανει διακοσμιτικο.πηρα desktop και ησυχασα!! Κατι παρομοιο κι εγω..μονο η δικη μου περιπτωση ηταν με ενα toshiba. Αλλα θα συμφωνησω οτι τα toshiba ειναι πολυ αξιοπιστα!! Το λαπτοπ αυτο το ειχα 3μησι χρονια κι αν δεν το ζοριζα με παιχνιδια θα κρατουσε και περισσοτερο
ΠάρηςΓ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Τι να πω κ εγω... Ειχα ενα toshiba a100 ματ.. Ξεβαψε σε πολυ λιγο καιρό και σπαγαν τα πλαστικα του.... Η οθόνη χάλασε και αυτή.... Αλλα απο επιδόσεις αντεχει ακομα...Περιμένω οθονη απο αγγλία... Ισως πάρω και καινουργιο κουτι για το λαπτοπ με 60 ευρώ.
Bakxos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 πολυ καλη ερευνα. με στοιχεια πλεον που δειχνουν αξιοπιστια και ποιοτητα. παντως τα asus δεν τα ειχα γενικως σε εκτιμιση να ομως που η πραγματικοτητα με διαψευεδει. μπραβο παιδια.
carib Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Τα προβλήματα στις κάρτες γραφικών είναι ανεξάρτητα από τη μάρκα του laptop και παρουσιάζονται γενικά σε όλα όσα φοράνε ATI ή NVidia και κατασκευάστηκαν τα τελευταία 5 χρόνια. Κάποια μοντέλα χαλάνε πιο συχνά (πχ HP Pavilion 9000, Sony VAIO FZ series, Toshiba Qosmio F30 και A100, FS M3438G) αλλά είναι θέμα μοντέλου και όχι μάρκας. Έμείς πάντως τη βλάβη αυτή την επισκευάζουμε με 90Ευρώ +ΦΠΑ (http://www.computer-systems.gr) οπότε δεν νομίζω ότι είναι λόγος αυτος, κάποιος που θέλει laptop για παιχνίδια να πάρει τελικά ένα με intel κάρτα γραφικών.
vasilisga Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 και να πω εγω κατι, η τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη σε ενα sony με ενα acer που ας υποθεσουμε εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα δικαιολογειται απο αυτο το 6,5%???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.