Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εκτύπωσης κειμένου από το Microsoft Word.

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα.Όταν πάω να εκτυπώσω κείμενο μέσα από το Microsoft Word το κείμενο εκτυπώνεται με κάπως αλλοπρόσαλα κενά μεταξύ των γραμμάτων.Δηλαδή άλλοτε είναι πολύ μακριά το ένα γράμμα από το άλλο, άλλοτε κολλάνε μεταξύ τους, ακόμα και μεταξύ των λέξεων, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην καταλαβαίνεις τι γράφει.

Κά πωςέ τσ ι δ ηλ αδή... :)

Δεν ξέρω αν φταίει ο εκτυπωτής ή το πρόγραμμα.Ψιλιάζεται κανείς τί μπορεί να παίζει;Πώς θα το λύσω;

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote UserX:</font><hr> na se rotiso prota kati?? sto "print preview" ta deixnei kanonika?? <hr /></blockquote>

Ναι κανονικά φαίνονται.

Θα κοιτάξω και για drivers αν και δε νομίζω να φταίει αυτό.Με τους ίδιους (που είναι από το cd που είχε μέσα), παλιότερα έχω τυπώσει και χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Μάλλον είναι ο συνδυασμός της γραμματοσειράς που χρησιμοποιείς με τον driver του εκτυπωτή. Μήπως πρόκειται για Hewlett Packard; Έχω ανάλογη εμπειρία με τον 920c και γραμματοσειρές Magenta (πολυτονικές) αλλά μόνο στα Millenium.

Δημοσ.

Κατέβασα τους τελευταίους drivers και φαίνεται ότι έφτιαξε...Δεν το περίμενα ότι μπορεί να είναι drivers πάντως, αφού όπως είπα πιο πριν έχω τυπώσει και με τους παλιούς σωστά.Βέβαια από την άλλη να μου πείτε ότι το πρώτο που κάνεις όταν έχεις πρόβλημα με μια συσκευή είναι να εγκαθιστάς τους τελευταίους οδηγούς, αλλά...Τεσπά.Ας είναι. :)

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο τόπικ...Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να ενεργοποιήσω κάποιο οικονομικό πρόγραμμα εκτύπωσης που έχουν οι Epson;Γιατί μου τα καταπίνει τα μελάνια ο πούστης σαν σφηνάκια...

Δημοσ.

Για εξοικονόμηση μελανιού, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τυπώσεις σε draft, αλλά η ποιότητα είναι μάλλον κακή (είχα παλιότερα τον 660 και ξέρω). Διαφορετικά ψάξε στις επιλογές του driver να δεις αν ρυθμίζεται η ποσότητα μελανιού (στον HP920 υπάρχει ανάλογη ρύθμιση αλλά στον Epson δεν ξέρω).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...