Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Ντάξ καλύτερο MMORPG (MMO ACTION-MMA-TPS-RPG θα έλεγα καλύτερα ) από το C9 κατά τη γνώμη μου δεν το κόβω να υπάρξει στα επόμενα χρόνια. Αλλά πέτυχα ένα (πέρα από T.E.R.A και B&S) το οποίο ήταν άξιο της προσοχής μου. LAST ONLINE Genre: Fantasy Action MMORPG Dev: Eden Entertainment Inc Fee: Free to play CB Date: Unknown Release: Unknown Status: In Development Νομίζω είναι ολοφάνερο ποιον τίτλο copιάρει η Eden. Αν έχει καλό PvP system (τόσο άψογο όσο του C9) θα είναι headbanger.
imr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Καλη βλακεια φαινετε Ειναι τελειως free? η απλα δεν εχει συνδρομη? Αν ειναι τελειως free δεν φαινετε ασχημο
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 No, not just yet. Το Game δεν είναι ούτε καν σε closed beta. Μιας και έχω πάρει το κολλάει στο να τρυπώνω στους Κορεάτικους τίτλους πια.. όταν τρυπώσω και σε αυτό θα έρθω αμέσως εδώ για λεπτομέριες Avenged7fold.
A7X. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 good good Θα περιμένουμε την κατασκοπική σου αναφορά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.