Προς το περιεχόμενο

PC Freeze

Agiatolah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, θαθελα τη βοηθεια σας. Η σιντιερα μου εχει χαλασει,στα ξαφνικα,καθως οταν βαζω cd μεσα, freezarei ολο το συστημα, και αραια και που πεταει κ μπλε οθονη..Μετα, ωρες ωρες, εκει που λειτουργει κανονικα, ακουω εναν χαρακτηριστικο μικρο ηχο(τσικ) κ μετα απο λιγα δευτερολεπτα freezarei ολο το συστημα για κανα λεπτο το πολυ.. ειδικα οταν παιζω World of warcraft,που εκει, εχει τυχει σε 5 λεπτα μεσα να φρεεζαρει 4 φορες..δεν ξερω το λογο, κ ανεφερα κ τη χαλασμενη σιντιερα μηπως φταιει αυτο..τι μου προτεινετε ν κανω?

το pc einai παλιο αλλα ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα,και σχετικα οχι πολυς καιρος απτο τελευταιο φορματ, στο οποιο ειχα αντιμετωπισει καποια προβληματα,στη διαρκεια του instal..

Pentium 4 2.8Ghz (2 πυρηνες)

2GB Ram

GeForce 8600GTW

Δημοσ.

Memtest έτρεξες; Θερμοκρασίες δεν πρέπει να είναι αλλά τσεκαρε τις(με speedfan-everest).

Άμα ακούγεται ο ήχος απο το cd -rom δοκίμασε να το βγάλεις για να δεις τι γίνεται χωρίς αυτό (μπακάληκη λύση αλλά....).

Το δίσκο τον δοκίμασες με το διαγνωστικό της εταιρίας;

Η μπλε οθόνη τι λέει;

Δημοσ.

Bρηκα στα problem solutions - reports,οτι σαυτα που μου κολλησε, δεν εχει βεβαια το wow, λεει APPCRASH στα περισσοτερα, και σε μερικα AppHangB1

...

Δημοσ.

Τα παραπάνω υποθέτω είναι όλα καλά.

Μετά πρέπει να κοιτάξεις τους drivers του συστήματος και σε όσους γίνεται να κάνεις ενημέρωση. Ψάξε για συσκευές που δεν έχουν αναγνωριστεί απο το σύστημα και αμα υπάρχουν εγκατέστησε driver.

Για trojan-ιούς έχεις ψάξει;

Το παραπάνω ήταν κομμάτι απο την BSOD? Απο οτι είδα κάτι κρέμασε αλλά τι δεν κατάλαβα...

Δημοσ.

εκανα εγκατασταση παλι τα drivers,και κανω defragment disc , μεσα απο ενα πολυ καλο προγραμμα..οταν γινουν ολα ελπιζω να μην εχω προβλημα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...