Προς το περιεχόμενο

προβλημα με winavi στον συχρονισμο του ηχου

gianthom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησομοποιω το winavi στην ενωση δυο μερων μιας ταινιας avi μαζι με τους υποτιτλους και ενω παιζουν ολα μια χαρα κανονικα συχρονισμενοι οι υποτιτλοι και ο ηχος πριν την μετατροπη οταν την μετατρεπω σε dvd με το winavi κυριος στο δευτερο μερος της ταινιας ο ηχος δεν ειναι συχρονισμενος μονο ο ηχος τη πρεπει να κανω;

Δημοσ.

Το convertx το εχω δοκιμασει αλλα μου βγαζει τα δυο μεροι τις ταινιας σαν δυο επισωδια ενω εγω το θελω συνεχομενο.Το dvdflick δεν το ξερω παιρνει υποτιτλους;

Δημοσ.
Το convertx το εχω δοκιμασει αλλα μου βγαζει τα δυο μεροι τις ταινιας σαν δυο επισωδια ενω εγω το θελω συνεχομενο.Το dvdflick δεν το ξερω παιρνει υποτιτλους;

Θα τσεκάρεις "διαδοχική αναπαραγωγή" στις ρυθμίσεις για το μενού.

Το flick παίρνει κανονικά τους υπότιτλους.

Και στα δύο αν δεν βάλεις μενού θα παίζουν υποχρεωτικά και τα 2 μέρη συνεχόμενα.

Η καλύτερη λύση είναι να ενώσεις τα 2 Parts σε ένα avi (χωρίς να σβήσεις τα cd1 και cd2 μετά την ένωση) και μετά να ενώσεις και τους υπότιτλους.

Για το 2ο, πηγαίνεις στο site του kastel και στο Guides-Divx guides-ένωση 2 αρχείων υποτίτλων

και ακολουθείς τα βήματα.

Στο τέλος, εκεί που λέει "τσεκάρουμε Recalculate Time Values" δεν το κάνεις. Αντίθετα, επιλέγεις το cd1 μέρος των υποτίτλων και πατάς Set movie Fragment.

Θα σου βγάλει αναζήτηση και θα επιλέξεις το cd1 από τα avi. Έτσι θα πάρει τον σωστό χρονισμό.

Εννοείτε ότι δεν σβήνεις τίποτα χωρίς να ελέγξεις ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι σωστό.
Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις ένα avi και ένα srt αρχείο και θα τα κάνεις ότι θέλεις.

Η διαδικασία δεν πρέπει να σου πάρει πάνω από 5-10 λεπτά.

Αν την συνηθίσεις είναι υπόθεση 3-5 λεπτών, όσο θα κάνει το πρόγραμμα για να ενώσει τα avi δηλαδή.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ εκανα δουλεια με αυτα που γραφεις και οι οδηγοι ειναι φοβεροι.Ενα αλλο προβλημα που εχω με το convert x to dvd ειναι οτι οταν βαλω mkv αρχεια για μετατροπη μου τρωει λιγο απο το μεγεθος τις εικονας αριστερα και δεξια ενω εχω ρυθμισει το aspect ratio και στο convert αλλα και στον player στο σπιτι και εχω κανει διαφορους συνδιασμους αλλα τιποτα ενω στον υπολογιστη παιζει κανονικα και σε αλλους players δεν παιζει.

Δημοσ.

Αυτό το κόψιμο της εικόνας που αναφέρεις, που το βλέπεις; Τι τηλεόραση έχεις;

Αν είναι σε απλή τηλεόραση και όχι lcd τότε είναι λογικό. Οι CRT τηλεοράσεις το είχαν αυτό το "κουσούρι".

Λες ότι έχεις ρυθμίσει το aspect ratio. Σε τι το έχεις βάλει; Εγώ το έχω στο αυτόματο (στο ConvertX) και δεν έχω πρόβλημα.

Δημοσ.

Η τηλεοραση που εχω ειναι η απλη και μου τρωει απο αριστερα και δεξια λιγο απο την εικονα αλλα μονο οταν μετατρεπω mkv σε dvd και το aspect ratio ειναι στο αυτοματο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...