Προς το περιεχόμενο

Νέα σειρά τον Γενάρη..

Chilli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΦΠΑ γιατί να υπολογίσεις; Θα τον πληρώσεις στην Αγγλία.

Άρα οι τιμές στο amazon είναι "included VAT". Συνεπώς το μόνο που απομένει είναι να υπολογίσω τα μεταφορικά και να κάνω Conversion απο British Pound σε Euro...

Δηλαδή το παραπάνω θα μου στοίχιζε 1948,77 Ευρώ + Μεταφορικά όσο βγουν και δεν πληρώνω κανένα άλλο ποσό.

Μάλιστα, ενδιαφέρον...!!! :-)

Δημοσ.
Και παίζει να σου έρθει και πιο σύντομα απ'τα ξένα...

Μπράβο, σωστό και αυτό...!!!

Δηλαδή ρε παιδιά όταν βγουν τα νέα MBP στην Apple.com πόσο καιρό θα κάνουν να τα έχουν διαθέσιμα (παραδοτέα) στο Amazon.co.uk?

Δημοσ.

Στο ebay βρισκεις προιοντα ακομα και την επομενη μερα, ισως ειναι το μονο με μεγαλη διαθεσιμοτητα... Το θεμα ειναι αν αξιζει, ιδιαιτερα στην αρχη, να αγορασεις απο εκει...

Εγω γλιτωσα 400Εuro στο 15" mbp unibody αλλα το πηρα κανα δυο μηνες μετα..

Δημοσ.

Άντε να έρθει επιτέλους η νέα χρονιά να πάω να πάρω ένα νέας γενιάς MBP. Κουράστηκα να περιμένω...

Έτσι μου' ρχεται τα Χριστούγεννα να πάω να τσιμπήσω το προηγούμενης (σημερινής) γενιάς...

Δεν το αντέχω άλλο το PC μου....μου τη σπάει... :P :P :P :D

end_users.sized.jpg

Δημοσ.

Παιδια κ εγω ημουν ετοιμος να κανω το switch απο τοτε που ειδα τον πρωτο imac στο ιδρυμα μειζωνος ελληνισμου(!) το 1998 αν δεν κανω λαθος.Απο τοτε μπορει να περασαν 12 χρονια αλλα ωντας μικρος δεν μπορουσα να βρω που πουλανε μακ.Στην Ελλαδα γενικα απο υποστηριξη τον λοπου!

Τον τελευταιο μηνα κ εχοντας εδω κ καιρο ψαξει το ολο ζητημα ειχα αποφασισει να παω για τον προ 15" αλλα τελευταια στιγμη ειδα στο μακρουμορς κ εδω οτι παιζει να γινει γερη αναβαθμιση κ κρατηθηκα.ΑΝ καποιος ξερει περισσοτερα ας ποσταρει εδω γιατι ειναι μεγαλο μανικι να περιμενεις(για κατι που μπορει κιολας να μη γινει)

Δημοσ.
που ειδα τον πρωτο imac στο ιδρυμα μειζωνος ελληνισμου(!) το 1998 αν δεν κανω λαθος

Και εγω πρωτη φορα τοτε!! Ειχαμε παει να δουμε 3D καταστασεις και μπηκαμε και λιγο nternet απο αυτους!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...