Προς το περιεχόμενο

Νέα σειρά τον Γενάρη..

Chilli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.macrumors.com/2009/11/14/intel-to-launch-new-mobile-cpus-arrandale-in-january/

Δηλαδή ρε παίδες καθε 6 μήνες αυτή τη δουλειά θα έχουμε? μας κοροιδεύουν? :confused:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:43 ----------

δηλαδή ποιος σε κοροιδευει?? γενικά οι η/υ είναι μια αγορά που τρέχει συνεχώς... νέες κάρτες γραφικών, νέες μνήμες, νέες ταχύτητες... το θέμα είναι πως ας πούμε έκανε τα unobody και δεν αλλάζει το design τώρα το εσωτερικό πρέπει συνεχώς να είναι on the top

συμφωνώ φίλε μου οτι τρέχει.. αλλά μου φαίνετε υπερβολικό ένα μηχανάκι 3-4 μηνών να θεωρείτε παλιό!Είναι και το Marketing στη μέση δεν φταίει μόνο η τεχνολογία!

Πονηρά σκεπτόμενος, λέω μηπως τελικά είναι η πολιτική τέτοια.. του τύπου κάθε 6 μήνες κάνουμε 2 αλλαγές και αμέσως αμέσως η παλιά σειρά γίνετε "αχρηστη" που λέει ο λόγος.

Περιμένω να δω τις αλλαγές στην νέα σειρά και ελπίζω να ειναι σοβαρές που να δικαιολογούν το update και όχι τπτ του τύπου antiglare οθόνη και HDMI γιατι τότε πρόκειτε για πραγματική κοροιδία διοτι η τεχνολόγια του HDMI πχ και αλλα πολλά που δεν διαθέτουν οι mbp δεν είναι καινούργια φρούτα! Ειδωμεν..

ps. Σπόντα για τους επεξεργαστές κυρίως γιατι καπου πήρε το μάτι μου οτι παλι με dual core θα κυκλοφορήσει ο mbp13 απλά σε λίγο πιο μεγάλη συχνότητα.

Οποιος ξέρει παραπάνω στοιχεία για την νέα σειρά ας μας διαφωτίσει..

Δημοσ.

Το ότι θα βγει καινούριο MBP δεν σημαινει ότι θα πρέπει να τρέξεις και να το πάρεις. Το MBP 15" του κολλητού μου είναι 2+ ετών (προφανώς όχι unibody) και πάει ακόμη σφαίρα (με 3g RAM και Snow). Και πολύ καλά κάνει με τόσα που έσκασε για να το πάρει. Γιατί σε απασχολεί πόσο συχνά βγαίνουν?

(ΟΚ, όχι και να πάρεις βέβαια κάτι 3 μέρες πριν βγει ο αντικαταστάτης...)

Δημοσ.

Τη λογική σου δε μπορώ να καταλάβω...

Επειδή εσύ αγόρασες το Χ μοντέλο η εταιρεία δε πρέπει να βγάλει το Χ+1 ώστε να είσαι στην αιχμή και να μη νιώθεις "πίσω από τους άλλους"; Όχι, δε πάει έτσι. Ένα μοντέλο την ημέρα πρέπει να κυκλοφορεί, να προχωράμε.

Στην τελική δε σου έβαλε κανείς πιστόλι στον κρόταφο για να το αγοράσεις. Και δεν έχεις λόγο να το κάνεις, εφόσον το παλιό σε καλύπτει.

Δημοσ.
Τη λογική σου δε μπορώ να καταλάβω...

Επειδή εσύ αγόρασες το Χ μοντέλο η εταιρεία δε πρέπει να βγάλει το Χ+1 ώστε να είσαι στην αιχμή και να μη νιώθεις "πίσω από τους άλλους"; Όχι, δε πάει έτσι. Ένα μοντέλο την ημέρα πρέπει να κυκλοφορεί, να προχωράμε.

Στην τελική δε σου έβαλε κανείς πιστόλι στον κρόταφο για να το αγοράσεις. Και δεν έχεις λόγο να το κάνεις, εφόσον το παλιό σε καλύπτει.

pure marketing.. systran it! και θα καταλάβεις την λογική μου..

Δημοσ.

Φίλε μου αν δεις άλλες εταιρίες π.χ. ΗΡ, έχουν ένα σορό απο μοντέλα για να καλύψουν το κάτι καινούριο που βγαίνει.

Η Apple έχει απο ένα μοντέλο σε κάθε κατηγορία. Δεν νομίζεις οτι πρέπει να αναβαθμίζετε και αυτή??

Όπως είπαν και πιο πάνω δεν σημαίνει οτι επειδή έχεις το παλιό μοντέλο πρέπει να το αλλάξεις. Η Apple πουλούσε και πουλάει ΕΡΓΑΛΕΙΑ όχι "ΩΡΑΙΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ"

Δημοσ.
Φίλε μου αν δεις άλλες εταιρίες π.χ. ΗΡ, έχουν ένα σορό απο μοντέλα για να καλύψουν το κάτι καινούριο που βγαίνει.

Η Apple έχει απο ένα μοντέλο σε κάθε κατηγορία. Δεν νομίζεις οτι πρέπει να αναβαθμίζετε και αυτή??

Όπως είπαν και πιο πάνω δεν σημαίνει οτι επειδή έχεις το παλιό μοντέλο πρέπει να το αλλάξεις. Η Apple πουλούσε και πουλάει ΕΡΓΑΛΕΙΑ όχι "ΩΡΑΙΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ"

μακάρι να είναι ετσι οπως τα λές..! περιμένω να δω τις αλλαγές στην νέα σειρά..

Δημοσ.

Τα mac φημιζονται για τη διαρκεια ζωης τους και αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που αγοραζεις apple ,ξερεις οτι και να σταματησει να υποστηριζεται το μοντελο σιγουρα θα σε καλυπτει και θα κανεις τη δουλεια σου ανετα ακομα και μετα απο 3+ χρονια εκτος αν αλλαξουν οι αναγκες σου..Σκεψου οτι μεχρι τωρα ολα τα mac ανταπεξερχονται σε πανω απο 1 αλλαγη λειτουργικου..πχ ενα παλιο powerbook το ειχες αγορασει με jaguar και τωρα μπορει να τρεξει μεχρι και leopard..

Δημοσ.

Παίζει και τον ρόλο του το ότι τα μοντέλα της μαμάς apple κάνουν αρκετούς μήνες από την παρουσίαση τους να έρθουν στα μέρη μας... οπότε με το που το έχεις πάρει και λίγο πασπατέψει οι Αμερικάνοι ετοιμάζουν κάτι καινούριο και εσύ πέφτεις σε ξενέροκατάθλιψη...

Δημοσ.
Παίζει και τον ρόλο του το ότι τα μοντέλα της μαμάς apple κάνουν αρκετούς μήνες από την παρουσίαση τους να έρθουν στα μέρη μας... οπότε με το που το έχεις πάρει και λίγο πασπατέψει οι Αμερικάνοι ετοιμάζουν κάτι καινούριο και εσύ πέφτεις σε ξενέροκατάθλιψη...

υπερβάλλεις λίγο. τα τελευταία Macs βγήκαν Οκτώβρη, και τα περισσότερα μοντέλα είναι ήδη εδώ. ΟΚ το 27άρι αργεί αλλά αυτό νομίζω θα συνέβαινε με οποιοδήποτε δημοφιλές προϊόν, όχι μόνο με Apple

Δημοσ.

μπορεί... λίγο όμως... γιατί συνέχεια έχουμε τις ερωτήσεις "πότε θα έρθουν;" για αγορές όχι από το εξωτερικό. και έχω και προσωπική εμπειρία πέρσι τέτοιο καιρό ακριβώς με τα πρώτα unibody...

Συμφωνώ φυσικά στο ότι αυτό δεν γίνεται μόνο τα προϊόντα της μαμάς apple...

Δημοσ.

Καλα ειμαι σιγουρος πως εχει αναφερθεί και αλλου.Αλλα απορω πως η apple συνεχιζει να συνεργαζεται με την κλο rainbow ειμαστε η χωρα με τις

χαμηλοτερες πωλησεις macintosh στο κοσμο.Δεν γινεται καμια διαφήμιση πουθενα σα να μη θελουν να περασουν την νοοτοπια των macintosh εστω

στους επαγγελματίες του ηχου ή της εικονας οι παλιο πσταραδες. Πραγματικα ευχομαι να χρεοκοπησουν και να κλεισουν και να την παρει κανας σοβαρος την Εταιρια.(Λιγο εκτος θεματος αλλα δεν αντεξα)Δεν μπορω να παραγγελνω ενα μοντελο και πρεπει να περιμενω ενα μηνα να μου το φερουν απο αμερικη τη ξεφτιλισμενα πραγματα ειναι αυτα?που ειμαστε δηλαδη στο 1990?Ελεοοοοςςςς

Δημοσ.

Αγαπητέ δεν υφησταται πλέον Rainbow εδω και ένα μήνα. iSquare πλέον υπο την σκέπη της Info Quest. τα πρώτα δείγματα πάντως δεν είναι και τα καλύτερα... θα δείξει...

Δημοσ.
Και γιατί να μην τα πάρετε από Amazon.co.uk πλέον; Σιγά την ταλαιπωρία να το στείλεις με ένα courier Αγγλία αν χαλάσει.

Δηλαδή στο Amazon.co.uk, άμα πάρει κανείς ένα MBP της τάξεως των [ame=http://www.amazon.co.uk/MacBook-17inch-2-8GHz-500GB-GeForce/dp/B002COJDQE/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1259185049&sr=8-3]1,759.94[/ame] pounds,

πόσο θα του στοιχίσει μέχρι να το πάρει στα χέρια του? Απλώς κάνουμε Conversion σε euro, ή πρέπει να υπολογίσουμε και άλλα όπως ΦΠΑ, κλπ? Και τα μεταφορικά πόσο θα πάνε δηλαδή? Και πόσο καιρό περίπου θα κάνει για να έρθει?

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή στο Amazon.co.uk, άμα πάρει κανείς ένα MBP της τάξεως των 1,759.94 pounds,

πόσο θα του στοιχίσει μέχρι να το πάρει στα χέρια του? Απλώς κάνουμε Conversion σε euro, ή πρέπει να υπολογίσουμε και άλλα όπως ΦΠΑ, κλπ? Και τα μεταφορικά πόσο θα πάνε δηλαδή? Και πόσο καιρό περίπου θα κάνει για να έρθει?

ΦΠΑ γιατί να υπολογίσεις; Θα τον πληρώσεις στην Αγγλία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...