Προς το περιεχόμενο

διαγραφή μενού επιλογής windows

metalas94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά...

έχω μια ερώτηση....

έκανα τον σκληρό μου σε 2 partitions,για να βάλω τα Windows 7,

αλλά επειδή δεν έβρισκα όλα τα drivers διέγραψα τον σκληρό-partition

όπου τα είχα εγκαταστήσει...

όλα καλά, αλλά όταν ανοίγω το PC μου λέει ακόμα να διαλέξω ανάμεσα σε Windows Vista και Windows 7, γιατί?

αφού τα έχω σβήσει....

και όταν πατάω στο Windows 7, μου λέει ότι τα έχω σβήσει...

αλλά γιατί δεν φεύγει?

Δημοσ.
Γειά σας παιδιά...

έχω μια ερώτηση....

έκανα τον σκληρό μου σε 2 partitions,για να βάλω τα Windows 7,

αλλά επειδή δεν έβρισκα όλα τα drivers διέγραψα τον σκληρό-partition

όπου τα είχα εγκαταστήσει...

όλα καλά, αλλά όταν ανοίγω το PC μου λέει ακόμα να διαλέξω ανάμεσα σε Windows Vista και Windows 7, γιατί?

αφού τα έχω σβήσει....

και όταν πατάω στο Windows 7, μου λέει ότι τα έχω σβήσει...

αλλά γιατί δεν φεύγει?

οταν διεγραψες το partition των windows 7, επανεφερες τον bootloader?

Δημοσ.

παιδιά απαντήστε, plz...

βρήκα τα drivers και θέλω να τα ξαναβάλω...

αλλά όταν ξανά τον χωρίζω σε partition (με το EASEUS Partition Master 4.0 Home Edition)

μου λέει error νομίζω, οτι φταίει αυτό, που λέει ακόμα Windows 7 στην αρχή να διαλέξω...

Δημοσ.
παιδιά απαντήστε, plz...

βρήκα τα drivers και θέλω να τα ξαναβάλω...

αλλά όταν ξανά τον χωρίζω σε partition (με το EASEUS Partition Master 4.0 Home Edition)

μου λέει error νομίζω, οτι φταίει αυτό, που λέει ακόμα Windows 7 στην αρχή να διαλέξω...

ψιλο μπερδευτηκα:confused:

θες να βαλεις τα windows 7 σε dual boot με τα vista ενω εχεις τα δευτερα ηδη εγκατεστημενα??

αν μπορεις πες λιγο πιο αναλυτικα πως εχει η κατασταση;)

Δημοσ.

λοιπόν...

στον υπολογιστή έχω vista...

πριν μερικές εβδομάδες χώρισα τον σκληρό μου σε 2 Partitions, ώστε να βάλω τα Windows 7 με το(EASEUS Partition Master 4.0 Home Edition), όλα καλά...

αλλά μετά δεν έβρισκα κάτι drivers, και τα έσβησα, όλο τον σκληρό(όπου είχα βάλει τα 7)....

παρατήρησα όμως οτι όταν ανοίγω το pc, μου βγάζει ακόμα να διαλέξω, ανάμεσα σε Vista-7, ενώ τα έχω σβήσει....

τώρα έχω βρεί τα drivers και πηγα να τον ξανά χωρίσω σε partitions, πατάω apply, όλα κανονικά, αλλά όταν κάνει την επανεκινήση, μου βγάζει error....

και δεν μου τον χωρίζει, αυτό συμβαίνει μήπως επειδή όταν ανοίγει μου λέει ακόμα να διαλέξω???

:-)

Δημοσ.
λοιπόν...

στον υπολογιστή έχω vista...

πριν μερικές εβδομάδες χώρισα τον σκληρό μου σε 2 Partitions, ώστε να βάλω τα Windows 7 με το(EASEUS Partition Master 4.0 Home Edition), όλα καλά...

αλλά μετά δεν έβρισκα κάτι drivers, και τα έσβησα, όλο τον σκληρό(όπου είχα βάλει τα 7)....

παρατήρησα όμως οτι όταν ανοίγω το pc, μου βγάζει ακόμα να διαλέξω, ανάμεσα σε Vista-7, ενώ τα έχω σβήσει....

τώρα έχω βρεί τα drivers και πηγα να τον ξανά χωρίσω σε partitions, πατάω apply, όλα κανονικά, αλλά όταν κάνει την επανεκινήση, μου βγάζει error....

και δεν μου τον χωρίζει, αυτό συμβαίνει μήπως επειδή όταν ανοίγει μου λέει ακόμα να διαλέξω???

:-)

λοιπον ας παρουμε τα πραγματα με τη σειρα

1.το οτι διεγραψες το partition με τα 7 και σου βγαζει να τα επιλεξεις στην εκκινηση οφειλετεαιλογικα στον bootloader.Οποτε βαζεις το cd-ακι των windows bootαρεις απο εκει και πατας επιδιορθωση-->γραμμη εντολων και δινεις

a)bootrec.exe /fixboot------------------->πατας enter

b)bootrec.exe /fixmbr ------------------->πατας enter

(προσοχη αναμεσα στο "exe" και στο "/" υπαρχει κενο!!)

2.τωρα για να βαλεις παλι τα 7 θα σου προτεινα να χρησιμοποιησεις τον partition manager των vista.κανεις δεξι κλικ στον υπολογιστη μου-->διαχειριση-->διαχειριση δισκων.εκει κοβεις-ραβεις ευκολα partitions(με μεγαλη προσοχη!!!!!)

Φτιαχνεις ενα partition(unallocated space) αν δεν εχεις ηδη(που μαλλον θα εχεις λογω της διαγραφης των 7) και στη συνεχεια κανεις εκει το install των 7 η τελοσπαντων και με το προγραμμα που εχεις κανεις Install(αν και δεν το ξερω γενικα)

καλη τυχη:-)

Δημοσ.
λοιπον ας παρουμε τα πραγματα με τη σειρα

1.το οτι διεγραψες το partition με τα 7 και σου βγαζει να τα επιλεξεις στην εκκινηση οφειλετεαιλογικα στον bootloader.Οποτε βαζεις το cd-ακι των windows bootαρεις απο εκει και πατας επιδιορθωση-->γραμμη εντολων και δινεις

a)bootrec.exe /fixboot------------------->πατας enter

b)bootrec.exe /fixmbr ------------------->πατας enter

(προσοχη αναμεσα στο "exe" και στο "/" υπαρχει κενο!!)

το cd τον windows vista δεν το έχω, μου το είχε βάλει ένας τεχνικός....

δεν υπάρχει άλλος τρόπος, χωρίς το cd?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...