louliman87 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 psaxno na agoraso metaxeirismeno tilekateythinomeno autokinito ma benzinokinitira.opoios kserei i exei i poulaei as mou pei !!!
Tbl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 exo ena prafa 1/10 4x4 me .12 kinitira, 3 diaforika, aerizomeno diskofreno, kai tilekatey8insi futaba nomizo, einai 50/50 (off-on road) me amortiser ladiou alouminenia ry8mizomena kai ena soro ala ...<p>ala de xero an to poulao, exartatai ..<p>eimaste kai ligo off-topic...
paravatis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 tsekare kai stis aggelies. poso kairo asxolsai?
Ν._Βοναπάρτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 Εγώ κύριοι μόνο με στατικό μοντελισμό ασχολούμαι όταν βρίσκω χρόνο. Κάποια στιγμή θέλω να περάσω στα ξύλινα σκάφη, αλλά όχι ακόμα. Μου χρειάζεται περισσότερη πείρα με τα πλαστικά. Αεροπλάνα κατά κόρον και μόνο Β Παγκοσμίου πολέμου.
Ν._Βοναπάρτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 Φίλε louliman87 Μπορείς να κοιτάξεις www.fleamarket.gr, στην κατηγορία HOBBY. Εκεί υπάρχουν πλειστηριασμοί σε τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν (όπως και σε ότι άλλο φανταστείς).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.