Vas77 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Κατεβαζουμε απο τορρεντ ´η κανουμε εστω ενα τσεκ το checksum... Το κατέβασα από το επίσημο site της Fedora Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippo00 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Αυτό που σου λεεί είναι να το κάνεις με torrent για να ελέγχει τα δεδομένα ή να ελέγχεις τα δεδομένα με checksum. Από 'κει και πέρα αυτό που κάνανε στο νεο fedora με την εγκατάσταση πακέτων είναι λίγο άθλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Πολυ καλος οδηγος κανει για ενα σορρο καρτες nvidia αλλα η 9400 GT παραμενει να μην λειτουργειΣιγουρα ομως ο οδηγος που δινει ο φίλος παραπανω κανει να παιξουν παρα πολλές Nvidia Τον ακολουθησα. Εκανα reboot μετα το 1ο βημα οπως λεει και δεν ξανα ανοιξε. Φορματ κτλ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hurricane50 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Τον ακολουθησα. Εκανα reboot μετα το 1ο βημα οπως λεει και δεν ξανα ανοιξε. Φορματ κτλ..... δεν λέει ο οδηγός για reboot μετά το 1o βήμα αλλά στο τέλος του 2ου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:19 ---------- Και εγώ το ίδιο...(όλα σε ext4). ) τότεπρέπει να δώσεις και λίγα ακόμα mb ας πούμε καμιά 100Mb. 300mb είναι το συνιστώμενο minimum για το /boot (για να κάνει άνετα upgrade με το preupgrade στο μέλλον) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:20 ---------- Πολυ καλος οδηγος κανει για ενα σορρο καρτες nvidia αλλα η 9400 GT παραμενει να μην λειτουργειΣιγουρα ομως ο οδηγος που δινει ο φίλος παραπανω κανει να παιξουν παρα πολλές Nvidia γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα ειδικό με την 9400GT; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Τον ακολουθησα. Εκανα reboot μετα το 1ο βημα οπως λεει και δεν ξανα ανοιξε. Φορματ κτλ..... Έκανες blacklisted τον nouveau driver όπως λέει στο βήμα 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Απ οτι θυμαμαι στο 1ο βημα εχει τη λεξη reboot. Η ειδα λαθος .... Παντως δεν εκανα τιποτα αλλο σε εκεινο το σημειο διοτι νομιζα οτι αυτα επρεπε να γινουν μετα το restart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Για όσους είναι Αθήνα και ενδιαφέρονται: From: Christos BacharakisTo: Linux Greek Users <[email protected]>, [email protected], [email protected] Το Σάββατο 12/12 και ώρα 7 μμ μαζευόμαστε στο cafe Egalite στα Πευκάκια για να γιορτάσουμε το νέο Fedora 12! Τρείς βδομάδες μετά την κυκλοφορία του και γεμάτοι όρεξη και πρώτες εμπειρίες θα συναντηθούμε για να ανταλλάξουμε απόψεις, να δούμε κάποια νέα χαρακτηριστικά και να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας Σας περιμένουμε μαζί με τα laptop/netbook σας για να το δοκιμάσετε και εσείς! (ή απλά για να κολλήσετε τα καινούργια αυτοκολλητάκια του Fedora ) Πληροφορίες για το πως θα έρθετε θα βρείτε στον χάρτη εδώ: http://bit.ly/f12athens Και εδώ θα βρείτε τα οργανωτικά του event (ποιός θα φέρει τι κλπ): https://fedoraproject.org/wiki/Release_Party_F12_Athens Program * Installing Fedora 12 -presentation * New things in Fedora 12 * Some tip and tricks: Installing and managing software, documentation etc * Live USB stick creation station (Don't forget your USB Stick!) * CD/DVD distribution * Flyer distribution (What is Fedora, etc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως το gnome-shell είναι εντυπωσιακό αλλα όχι και τόσο λειτουργικό κατα την γνώμη μου!Αργούσε και πολύ το Βοοτ! Βέβαια Demo έιναι αλλα... καλύτερα ένα gnome-do. Πάντως πρόβληματα υπήρχαν ιδιαίτερα με το compiz που δεν ήταν δυνατόν να ενεργοποιηθεί ενώ η κάρτα ήταν οκ και το glxgears έπαιζε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σε όλους.... δυο ερωτήσεις πανω στο fedora 12: στο laptop Compaq Presario 2100, εχω τα εξης δύο προβλήματα... 1. σε καθε boot στην αρχή πάντα θα εμφανιστεί η κόκκινη σειρήνα και θα μου πει για ενα kernel crash... τι κάνω λαθος και μου το πετάει? μπορω να το διορθώσω....? 2. Οταν κανω shut down το laptop δεν κλείνει απο μόνο του... πάει σε μια μαύρη οθόνη που γράφει: shutting down... power down και μένει εκεί για ώρες.... μπορω να το διορθώσω....? Εννοείται πως έχω κανει install τα latest updates ty all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Το 1ο μου ποστ σε ξενα χωραφια Πως μπορω να κανω με τον grub αυτο που φαινεται στην εικονα? Ειναι grub ή grub2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistral Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Παίδες.. hello! Λοιπόν πείραξα λίγο τα fonts στο kde και μου τα χάλασε στο gnome εντελώς.. (έχω και τα δύο de φορτωμένα) Βέβαια βρήκα στο net googlάροντας τις παρακάτω οδηγίες για να φτιάξουν τα fonts και πράγματι έφτιαξαν... >A. cp fonts.conf fonts.conf-backup B. gedit ~/.fonts.conf You then need to enter this data into it. <?xml version="1.0"?> <!DOCTYPE fontconfig SYSTEM "fonts.dtd"> <fontconfig> <match target="font"> <edit name="autohint" mode="assign"> <bool>true</bool> </edit> </match> </fontconfig> C. save file D. su -c '/sbin/service xfs reload' or su -c '/etc/init.d/xfs reload' Τώρα βέβαια τα fonts έγιναν μια χαρούλα... όπως γίνονται στο debian όταν ακολουθήσει κάποιος τις γνωστές οδηγίες και ίσως και καλύτερα.. Θέλω όμως ένα backup απ το πρωτότυπο >~/.fonts .. από βίτσιο Μπορεί να το ποστάρει υπό την προϋπόθεση βέβαια πως δεν το έχει πειράξει.. ευχαριστώ και καλημέρα σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sordnaxela Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Το 1ο μου ποστ σε ξενα χωραφια Πως μπορω να κανω με τον grub αυτο που φαινεται στην εικονα? Ειναι grub ή grub2? Είναι grub2 Αδμιν. Τώρα το πώς κάνεις να φένεται αυτή η οθόνη συγκεκριμένα δεν γνωρίζω. Την βλέπω μόνο στα Live-CD της Fedora.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Χμ... Δεν μποοτάρει το live usb στο HP Mini. Ούτε με το unetbootin ούτε με το fedora live usb creator. Λογικά θέμα hardware αλλά δεν παίρνω καμιά ένδειξη πέρα του waiting for hardware to initialize -or something. Ιδέες για troubleshooting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sordnaxela Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Χμ... Δεν μποοτάρει το live usb στο HP Mini. Ούτε με το unetbootin ούτε με το fedora live usb creator. Λογικά θέμα hardware αλλά δεν παίρνω καμιά ένδειξη πέρα του waiting for hardware to initialize -or something. Ιδέες για troubleshooting? Δεν boot-αρε ποτέ ή έτσι ξαφνικά; Δύσκολο το troubleshooting σε αυτό το θέμα... Αν βρεις λύση πολύ θα ήθελα να τη μάθω γιατί έχω αντιμετωπίσει κ εγώ παρόμοιο πρόβλημα κάποτε. Κάνε bios update μπας και... τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.