Αδμιν Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Κυκλοφόρησε η δωδέκατη έκδοση της λατρεμένης μας διανομής, με κωδικό όνομα Constantine. Μπορείτε να κατεβάσετε τα iso http://get.fedoraproject.org/ (Spins: http://spins.fedoraproject.org/) να διαβάσετε τις σημειώσεις κυκλοφορίας http://docs.fedoraproject.org/release-notes/f12/en-US/html/ ή το σύντομο overview https://fedoraproject.org/wiki/Fedora_12_tour (αν φυσικά συνέλθουν οι σέρβερ) Όσοι τρέχετε ήδη προηγούμενη έκδοση της διανομής και θέλετε να αναβαθμίσετε χωρίς να κατεβάσετε το iso και να κάνετε clean install, αναζητήστε το εργαλείο preupgrade στο κυρίως repo της Fedoraς. /me: To upgrade or not to upgrade... Όλα ρολόι δουλεύουν... γιατί να τα σκαλίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomya Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 κατευένει τωρα απο το Torrents Λόγο ρεπο αποψε θα ξενυχτίσω μαζι της σχόλια θα γραψω τις πρώτες πρωινές ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 κατευένει τωρα απο το TorrentsΛόγο ρεπο αποψε θα ξενυχτίσω μαζι της σχόλια θα γραψω τις πρώτες πρωινές ώρες Σαφώς και θα πέσει ξενύχτι... Κατέβαστε με download manager ή από torrent γιατί κόβονται στην μέση οι λήψεις, και άμα κατεβάζεις την dvd version με αυτές τις ταχύτητες δεν θες να συμβεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hambos19 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 θα την δοκιμάσω στο παλιό μου λαπτοπ να δω πως παει και έρχομαι με εντυπώσεις.. πάντως στο λαπτοπ με το οποίο γράφω τώρα "φοράει" Fedora 11 και είναι όλα κομπλέ. EDIT: Λοιπόν, το έγραψα σε usb. Το έβαλα.. το boot ήταν ταχύτητατο.. Το ίδιο και η εγκατάσταση (περίπου 5 λεπτά!!!!!!!!!) τις ρυθμίσεις τις κάνω τώρα.. όλα κομπλέ και από ότι μου φαίνεται θα το βάλω και στο λαπτοπ που λειτουργώ τώρα.. Μία μεγάλη επιτυχία για την Fedora Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nord_Chaos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 μολις που την εγκατεστησα...μου αρεσει πολυ το browser plug-in του packagekit που επιτρεπει να εγκαταστησεις προγραμματα κατευθειαν απο το firefox,και ο νεος σχεδιασμος του network manager...κανενα προβλημα μεχρι στιγμης,τα παντα δειχνουν να λειτουργουν αψογα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Nvidia οδηγούς δοκιμάσατε να εγκαταστήσετε;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ειπα να κανω μια παραχωρηση και να δοκιμασω το LXDE spin στο vbox, αλλα ο installer με γραφει (το "next" δεν κανει κατι) και απο live cd αποψη δεν σχηματιζεις. Να φταιει το vbox (υποστηριξη εκδοσης kernel?) ´η το spin ειναι αποτυχια (πιο πιθανο); Δοκιμασατε το Gnome Shell οσοι τρεχετε τη 12 με Gnome; Τι λεει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomya Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Γραφικα - μετα απο 12 ωρες συμβιωση μαζι της . με αφησε με την εντυπωση της εκδοσης 11 ,Σταθερη και χωρις προβληματα λειτουργικα . Ωστωσω περιμενα μηπως στην 12 λυνωταν και το προβλημα με τν nvidia μου 9400GT και επιτελους καταφερνα (για το ρε γαμωτο δηλ) να ειχα το compiz σε λειτουργεια αλλα δεν (υποψη οτι στο ιδιο μηχανημα το Ubuntu την βλεπει κανονικα και το compiz μ@μ@ει ). Αλλα μου αρεσε ομως οτι στην 12 με τον Default Drv neuvau το σκρολαρισμα και η απεικονηση γενικα ειναι καλυτερη σε σχεση με την 11 . Οι βελτιωσεις που ειχε υποσχεθει το crew της fedora υπαρχουν ολες . Συστημα - Αρκετα λοιπων με τα γραφικα εκανα μια μικρη αναφορα απλα για τους καινουργιους χρηστες που θελουν να δoκιμασoυν την διανομη ως απλοι χρηστες . Σαν συστημα ομως παραμενει καταπληκτικο , μιας και πισω απο το γραφικα εχω στημενο τα asterisk , Imap , backup server με FTP και ενα bind για μια δρομολογιση που χρειαζομαι εδω ολα δουλεβουν κανονικοτατα και χωρις προβληματα και bugs Ποροι - Εμεινα αφωνος, οταν διαπιστωσα μετα το πρωτο Boot οτι ειχα λειτουργικο με μολις 276 mb κατειλειμενα απο το συστημα , σε σχεση με την 11 που με το καλημερα ετρωγε 385 Mb. Μικρο quiz: τι πρπει να κανω για να φαω αλλο ενα GB απο την μνημη εε ? με ολο το γραφικο σηκωμενο + firefox + τα services που περιγραφω παραπανω + evolution + vbox ( centos +webmin) και μου περισευουν αλλα 972 MB ελευθερα στην μνημη απο τα 2GB συνολικα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Βραχος!! Και σφεντονα..... Εξισου καλη με την 11 κι αρα θα βελτιωθει κι αλλο το επομενο διαστημα. Καμια λυση για Nvidia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
segway Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Βραχος!! Και σφεντονα..... Εξισου καλη με την 11 κι αρα θα βελτιωθει κι αλλο το επομενο διαστημα. Καμια λυση για Nvidia? http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=204752 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomya Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=204752 Πολυ καλος οδηγος κανει για ενα σορρο καρτες nvidia αλλα η 9400 GT παραμενει να μην λειτουργει Σιγουρα ομως ο οδηγος που δινει ο φίλος παραπανω κανει να παιξουν παρα πολλές Nvidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diamond_gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Επειδή ακόμα δεν κατέβηκε, λέω να δοκιμάσω το DVD. Θέλω να ρωτήσω αν το /boot partition πρέπει να είναι μόνο του ή είναι συμπεριλαμβάνεται μέσα στο /. Εγώ προσωπικά εγκαθιστώ το /swap, / και /home. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
segway Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Επειδή ακόμα δεν κατέβηκε, λέω να δοκιμάσω το DVD.Θέλω να ρωτήσω αν το /boot partition πρέπει να είναι μόνο του ή είναι συμπεριλαμβάνεται μέσα στο /. Εγώ προσωπικά εγκαθιστώ το /swap, / και /home. Και εγώ το ίδιο...(όλα σε ext4). Αλλά μπορείς να κάνεις ξεχωριστό paritition το boot αρκεί να του δώσεις τον ανάλογο χώρο... Αν σκεφτείς κάθε kernel γύρω στα 10Mb πρέπει να δώσεις καμιά 45mb. Αν έχει και άλλα πράγματα στο boot (πχ στην περίπτωσή μου που έχω τα απαραίτητα αρχεία για το boot του Snow Leopard) τότε πρέπει να δώσεις και λίγα ακόμα mb ας πούμε καμιά 100Mb. Προσοχή θέλει το format του partition (ext3 ή ext4) γιατί οι παλιές εκδόσεις του grub δεν υποστηρίζουν το ext4. Στο fedora 12 δεν υπάρχει όμως πρόβλημα Ελπίζω να σε βοήθησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vas77 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Η Fedora ( ή πιο παλιά η Redhat) ήταν η αγαπημένη μου έκδοση. Όμως, κανά δυο φορές που κατέβασα το iso-DVD μου παρουσίασε πρόβλημα στην εγκατάσταση κάποιων αρχείων. Αυτά τα αρχεία λείπανε από το iso:shifty: Έτσι, εγκατέστησα το Ubuntu:rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Η Fedora ( ή πιο παλιά η Redhat) ήταν η αγαπημένη μου έκδοση. Όμως, κανά δυο φορές που κατέβασα το iso-DVD μου παρουσίασε πρόβλημα στην εγκατάσταση κάποιων αρχείων. Αυτά τα αρχεία λείπανε από το iso:shifty: Έτσι, εγκατέστησα το Ubuntu:rolleyes: Κατεβαζουμε απο τορρεντ ´η κανουμε εστω ενα τσεκ το checksum... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.