Προς το περιεχόμενο

μεχρι ποτε θα ειναι καλο?

orion1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.εχω το εξης συστημα:

INTEL CORE2 DUO 8400 3.00ghz

3gb ram KINGSTON HYPERX DDR2 1066mhz

ati RADEON 4850 512mb

mobo asus p5ql-e

seagate barracuda 500GB SATA2 32MB εως τωρα δεν εχω κανενα προβλημα με παιχνιδια.ολα στο φουλ παιζουν.εννοω οπως crysis,COD WORLD AT WAR,PRO EVO 2010 κλπ...

μεχρι ποτε θα ειναι καλο ομως?ηδη βγαινουν παιχνιδια για 4πυρηνους....θα προτεινατε καποια αλλαγη στο στυστημα?

Δημοσ.

Δε νομίζω να υπάρχει μοναδική απάντηση.

Ο καθένας μας έχεις διαφορετικά κριτήρια. Άλλος θέλει να παίζει μόνο σε 1920 με 4AA και ultra details, άλλος δεν έχει πρόβλημα να κάνει κάποιους συμβιβασμούς σε details και fps.

Η άποψη μου είναι ότι όσο σε καλύπτει το σύστημά σου, μην το ψάχνεις.

Δημοσ.

Μην περιμένεις συγκεκριμένη απάντηση σε αόριστη ερώτηση.

Όταν δε θα σε καλύπτει η κάρτα γραφικών περισσότερο, την αλλάζεις με μια ταχύτερη ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σου.

Δημοσ.
παιδια καλησπερα.εχω το εξης συστημα:

INTEL CORE2 DUO 8400 3.00ghz

3gb ram KINGSTON HYPERX DDR2 1066mhz

ati RADEON 4850 512mb

mobo asus p5ql-e

seagate barracuda 500GB SATA2 32MB εως τωρα δεν εχω κανενα προβλημα με παιχνιδια.ολα στο φουλ παιζουν.εννοω οπως crysis,COD WORLD AT WAR,PRO EVO 2010 κλπ...

μεχρι ποτε θα ειναι καλο ομως?ηδη βγαινουν παιχνιδια για 4πυρηνους....θα προτεινατε καποια αλλαγη στο στυστημα?

καλα οχι και στο φουλ :shock: Ιδια καρτα εχω με σενα ...

Δημοσ.
καλα οχι και στο φουλ :shock: Ιδια καρτα εχω με σενα ...

Μπορεί να παίζετε σε διαφορετική ανάλυση και να χετε διαφορετικές απαιτήσεις σε fps (φαντάζομαι στο άκουσμα του Crysis σοκαρίστηκες :P).

Δημοσ.
Μπορεί να παίζετε σε διαφορετική ανάλυση και να χετε διαφορετικές απαιτήσεις σε fps (φαντάζομαι στο άκουσμα του Crysis σοκαρίστηκες :P).

Ε ναι λίγο !Είπα και εγώ, έχω τοσο καλή κάρτα και δεν το πήρα χαμπάρι:-D

Εξαρτάται όντος σε τι ανάλυση παίζεις....

Δημοσ.
an sas leei kati ayto h analysh 1024X768 me REFRESH RATE 60HZ me kalyptei apolyta

Μείνε όπως είσαι για καμια δεκαετία.

Και όχι greeklish.

Σοβαρά τώρα, αν είσαι με 15άρα, δώσ' τα για μια 22άρα τουλάχιστον να δεις άσπρη μέρα.

Δημοσ.
Και βολεύεσαι με τα 1024*768; Δεν τα δείχνει θολά και "παραμορφωμένα"; Δεν είναι καν 16:10..

μια χαρα τα βλεπω.βασικα δεν θελω να την πολυζορισω την καρτα.τι αναλυση προτεινεις,φιλε μου?παντως στο crysis otan ebala 1680:1050 το παιχνιδι σερνοταν(σε windows 7)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...