Pete-miata Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής και κάνω έρευνα σχετικά με την ικανοποίηση των φιλάθλων απο την απονομή δικαιοσύνης, στα πλαίσια της διπλωματικής μου.To link που ακολουθεί είναι το ερωτηματολόγιο μου και απευθύνεται σε φιλάθλους και οπαδούς. Θα το εκτιμούσα πολύ αν αφιερώνατε λίγο χρόνο να το απαντήσετε. Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές. Δεν είναι χρονοβόρο και μου αποστέλεται με το απλό πάτημα του πλήκτρου submit στο τέλος του ερωτηματολογίου. http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dENZTWpVV2daZG9BekxNS2lXbmllWXc6MA Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με να ολοκληρώσω την έρευνα μου ! Σας ευχαριστώ πολύ!
rosa Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Σε καταλαβαίνω και σε νιώθω απόλυτα!!!!Στην ίδια διαδικασία βρίσκομαι κι εγώ!!!! Θα σου απαντήσω αν και δεν ασχολούμαι και πολύ με τα αθλητικά!!! Καλή επιτυχία να έχεις και κουράγιο! Καλή συνέχεια!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Θα έπρεπε να ρωτάς όχι μόνο για διάβασμα εφημερίδων αλλά και sites. Εγώ πχ δεν διαβάζω ΠΟΤΕ εφημερίδες. Διαβάζω όμως σχεδόν καθημερινά 2-3 αθλητικά sites.
Pete-miata Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Σε ευχαριστώ που απάντησες! Εννοώ εφημερίδες γενικότερα και ηλεκτρονικές και έντυπες, αλλά μάλλον έχεις δίκιο ότι έπρεπε να το αποσαφηνίζω !
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Το συμπλήρωσα αλλά είναι λίγο κατευθυνόμενες οι ερωτήσεις σου... Σε αρκετές δεν καλύπτεις όλο το φάσμα των απαντήσεων που θα έπρεπε.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ναι, κι εμένα μου άφησε μια τέτοια αίσθηση το ερωτηματολόγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.