Προς το περιεχόμενο

Επιτοίχια Θέρμανση Μαρμάρου

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά διάβασα κάπου μια διαφήμιση, έχει δοκιμάσει κανένας αυτό το σύστημα? Διάβασα για τη δοαφορετική φιλοσοφία του με ακτινοβολία αλλά δεν βρήκα περισσότερες πληροφορίες. Δηλαδή οκ Η/Μ ακτινοβολία είναι από τελείως ακίνδυνη έως ιονίζουσα, τι συχνότητες χρησιμοποιούν? Επίσης τιμές αν ξέρει κάποιος που είναι και το πιο βασικό

Δημοσ.

Πολύ προχω το ακούω.

Κάτι σαν φούρνος μικροκυμάτων δηλαδή?

Υπάρχει και σχετική έκθεση στο ΕΚΕΠ το επόμενο ΣΚ.

Μήπως να πήγαινες καμιά βόλτα από εκεί?

Δημοσ.

Αν ήμουν Αθήνα θα το κηνυγούσα, είναι καλή περίπτωση όπως λέει χρειάζεται πάνω κάτω 70W/m^2 που είναι φοβερή απόδοση αν ισχύει όντως. Απλά δεν έχω βρεί τίμές και γενικά ακριβώς την φιλοσοφία λειτουργίας τους. Επίσης παρ'ότι διαφημίζονται σαν όμορφα δεν ξέρω κατά πόσο ένα κομμάτι μάρμαρο θα ταιριάζει σε ένα μοντέρνο χώρο!!!

Δημοσ.

Το αν ένα κομάτι μάρμαρο ταιριάζει σε μοντέρνο χώρο μην το συζητάς καν.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα μάρμαρα υπάρχουν , με πόσες αποχρώσεις και σχέδια (νερά) , και με κόστος φθηνότερο από ένα πλακάκι της σειράς!!!

Βγάλε από το μυαλό σου αυτό το άθλιο ημίλευκο έκτρωμα που βάζουν στις πολυκατοικίες.

Βγάλε και από το μυαλό σου τα λευκά μάρμαρα που βλέπεις σε εκκλησίες , αρχαιολογικούς χώρους και νεκροταφεία.

Δες εδώ κάποια είδη μαρμάρων http://www.marbleguide.com/

Δημοσ.

Η ένστασή μου ήταν για τα συγκεκριμένα μάρμαρα που είδα στην έκθεση που έχουν στις σελίδες οι εταιρίες που ασχολούνται με αυτά

• 11 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...