friggs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια..είμαι νέος εδω κι εχω μια ερωτηση.. Καταφερα ακομα μια φορα να αποδειξω στον εαυτό μου πόσο τιτανομεγιστοτεραστιος γκαφατζης ειμαι..Είχα ανοιχτό το κουτι του desktop μου και ενω προσπαθουσα να κανω κατι με ενα ανεμιστηρακι και εναν μετασχηματιστη(καμια σχεση με τον υπολογιστη) καταφερα και μπερδεψα τα καλωδια και βραχυκυκλωσα το καλώδιο τροφοδοσίας του σκληρού...Το pc φυσικα εσβησε και απο τοτε δεν ξανάναψε...κλαψ... Τώρα όποτε δίνω ρεύμα(βάζοντας στο on) το τροφοδοτικο, περνουνε ρεύμα τα ανεμιστηρακια και δουλεύουν "σπαστά" μαζι με τα λαμπακια(μπροστα στο pc και πισω στην 8ύρα ethernet) Δλδ ακούγετε ένα ρυθμικό τουτ-τουτ και μαζί αναβοσβήνούν τα λαμπακια.. Εκτός απο τα συγχαρητηρια σας δεχομαι κι όποια γνωμη έχετε για το τι καταφερα και έκαψα..
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Φαντάζομαι δεν υπάρχει άλλο τροφοδοτικό για δοκιμή ε; [...] ακούγετε ένα ρυθμικό τουτ-τουτ και μαζί αναβοσβήνούν τα λαμπακια [...] Μπορείς να το κάνεις μια πρωτότυπη φάτνη.
friggs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Σωστά φαντάζεσαι...αυτό θα είναι το πρώτο που θα δοκιμάσω, αλλά μέχρι τότε είπα να σας κάνω και εσάς να γελάσετε btw η ασφάλεια του τροφοδοτικού δεν έχει καεί
IMAndreas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Αν σου το κάνει και με άλλο τροφοδοτικό κάτι για κάρτα γραφικών ή μνήμης μυρίζει....
friggs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Αν σου το κάνει και με άλλο τροφοδοτικό κάτι για κάρτα γραφικών ή μνήμης μυρίζει.... hmmm...η αλήθεια ειναι οτι για κάρτα γραφικών δεν μου πέρασε απο το μυαλό..εγώ πίστευα τροφοδοτικο και ισως σκληρο ή και μητρικη
IMAndreas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Σκληρός λογικά δεν γίνεται εφόσον με το ρεύμα τροφοδοσίας του το βραχυκύλωσες ετσι δεν είναι?
friggs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 βραχυκύκλωσα το καλώδιο τροφοδοσιας του με 12 volt..οχι στο καλωδιο μεταφοράς δεδομένων
IMAndreas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 ναι αλλά το καλώδιο τροφοδοσίας του το είχες βγάλει από το σκληρό? ή εννοείς από το μέρος που το συνδέεις πάνω στην μητρική? αλλα και πάλι πως γίνεται? γιατι άμα είχες ανοιχτό pc και έβγαζες το καλώδιο τροφοδοσίας του σκληρού θα έκλεινε το Pc....
turist Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό όπως είπαν και πιο πάνω, αλλά για μητρική μάλλον σε κόβω...
evkar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 άντε να τα ξαναπούμε άλλη μια φορά ,αφού βαριέστε να ψάξετε στο forum . Βγάλε από την μητρική όλες τις περιφεριακές κάρτες , σκληρούς κλπ , και άσε μόνο μητρική , μνήμες και κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό αυτό που έχεις . Δες αν ξεκινάει . Αν δεν ξεκινάει αρχίζεις το παιχνίδι , με αλλαγή τροφοδοτικού κατ΄αρχήν . Αν πα΄λι δεν ξεκινάει πάς σε αλλαγή μνήμης ή κάρτας γραφικών . Αν μετά από κάθε μια αλλαγή καθενός part πάλι δεν ξεκινάει τότε είναι θέμα μητρικής . Πριν ποστάρετε , ρ'ιξτε καμμιά ματιά στο ρημαδοφόρουμ , το θέμα συζητιέται από καταβολής υπολογιστών .όλα έτοιμα τα θέλετε ?
friggs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Καταρχας και βεβαια θα δοκιμαζα τροφοδοτικο πρωτα απ'όλα, πραγμα το οποιο έκανα και οντως αυτό μονο κάηκε..Εγω το θέμα το άνοιξα για να πάρω γνώμες τι άαλο μπορει να έχει καεί.. Αν τωρα σπατάλησα το χρόνο κάποιων με άσκοπες ερωτήσεις συγγνωμη.. PS: Προς IMAndreas: Απλά για να σου λύσω την απορία να σου πω οτι βραχυκύκλωσα μια απο τις ελεύθερες υποδοχές που υπάρχουν στα καλωδια που φευγουν από το τροφοδοτικο..(π.χ μια τετράδα καλωδίων (4pin) που φεύγει απο το τροφοδοτικό καταλήγει στον σκληρο αλλα εχει 1-2 ακόμα ελεύ8ερες υποδοχες..για ανεμηστηρακι για παραδειγμα)
patentapc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Φαντάζομαι δεν υπάρχει άλλο τροφοδοτικό για δοκιμή ε; Μπορείς να το κάνεις μια πρωτότυπη φάτνη. Ρ ε φίλε και γω το ίδιο σκεφτόμουν!!!! χαχαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.