Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων..μπερδεμα η κατασταση..

dubioto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε μου για το προφίλ χρήσης που προορίζεις την κάρτα νομίζω πως μια 5770 στα 150 θα είναι ταμαμ. Η καλύτερη κατανάλωση αξίζει τον κόπο, όπως και η υποστήριξη DX11 (που από ότι βλέπουμε μέχρι τώρα εκτός από καλύτερη ποιότητα σε εφε αυξάνει και την ταχύτητα της κάρτας στην εφαρμογή).

Μην το σκέφτεσαι ιδιαίτερα imo...

Δημοσ.

kαι εγω οκ τη θεωρω...και μια χαρα...απλα μπερδευτηκα αρκετα...την nvidia παντως δε την προτεινε κανεις εντυπωση μ προκαλει...δεν ειχε εχει κανενας ας πουμε gtx260??τοσο χαλια ειναι??απλα να παρω και μια γνωμη απο εκει..

Δημοσ.

4870=gtx260

οπωτες αμα επερνες 4870 πηγαινες αμα ηθελες σε gtx 260 ;)

αλλα μιας και η 5770 ειναι νεο μοντελο καλυτερα να πας εκει εχει και καλυτερη θερμοκρασια και καταναλωση

Δημοσ.

Καλά τί συζητάμε τώρα; 260, 4870 και 5770 είναι ίδιες όσον αφορα τις επιδόσεις πάνω κάτω. Και φυσικά η 5770 είναι η καλύτερη γιατί υποστηρίζει DX11!

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει "συλογισμος" για το ποια καρτα να αγορασει καποιος. Δυστηχως η ΑΤΙ παιζει μονη της μπαλα και καλως η κακως ειναι και η μονη σοβαρη επιλογη για οποιοδηποτε ευρος τιμων και αν επιλεξεις αυτη τη στιγμη. Θελεις κατι καλο και φθηνο, 5750 - 5770, θελεις κατι καλυτερο με αριστες επιδοσεις, 5850, θελεις την τοπ single καρτα, τοτε 5870.

Δεν υπαρχει κανενας μα κανενας σοβαρος λογος ωστε να κοιταξεις απο Nvidia μερια. Ειναι απλα πεταμα χρηματων αυτη τη δεδομενη στιγμη. Οταν με το καλο κυκλοφορησουν οι "μικρες" Fermi τοτε θα υπαρχει και αντιπαλο δεος αλλα προς το παρον η ΑΤΙ ειναι μονοδρομος.

Δημοσ.

Το παιδι ειπε οτι θελει να παιζει PES 2010...Με ΑΤΙ και τους catalyst θα εχεις προβληματα..Πηγαινε στο thread του PES και θα δεις...

Εγω προτεινω αυτη παντως...http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Palit-GTX-260-896-MB-216SP-PCI-Express.htm

Δημοσ.

στειλε λιγο το thread να το δω..τι ειδους προβληματα δηλαδη???παιζω προ σε ps3 δε ξερω τωρα αμα θα το βαλω αμεσα..αλλα πεταξες βομβα τωρα,,,:P

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο??

Η επόμενη κάρτα της ATI πότε είναι να βγει? Αν αξίζει δλδ. να περιμένουμε λίγο μπας και πέσουν κι οι τιμές της 5850.

Και κάτι άλλο το πλαίσιο γιατί έχει Asus μόνο την 5770 κι όχι την 5850?? Την είχε κάποια στιγμή και απλά δεν υπάρχει atm??

Αυτά ευχαριστώ

Δημοσ.

Για τα λεφτά που δίνεις ή 4870 1GB ή Nvidia GTX 260 ή ΑΤΙ 5770, προσωπικα θα προτιμούσα τη 5770 και απο άποψη κατανάλωσης και λόγω DX11 αν και θα αργησουν πολυ τα παιχνιδια, όπως είχε γίνει και με το Crysis και το πολυδιαφημιζομενο DX 10! Η πλειοψηφια των χρηστων PC παγκοσμιως εμμενει σε Windows XP και DX9c.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...