Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση win98 σε Ρ4 στα 1800 !!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ακούστε κάτι κούφο τουλάχιστον για μέναΜια γνωστή πήρε ένα καινούργιο μηχάνημα και ήθελε σώνει και καλά να βάλει win98 σε Ρ4 στα 1800Μπουταρα λοιπόν με δισκέτα εκκίνησης από win 98 και όταν βγήκα σε dos έβαλα μέσα το cd των win 98 και πληκτρολόγησα setup. Αμ δε «Η εντολή δεν ισχύει σε dos περιβάλλον» ή κάπως έτσι έβγαζε μήνυμαΚόλλησαΔοκίμασα από εδώ , δοκίμασα από εκεί τίποτα. Πήρα λοιπόν τηλ στο plaisio που είχε πάρει το μηχάνημα και ακουστέ το κούφο Αφού έχει κάρτα G force 4 πρέπει να δώσετε την εντολή cd win98 enter και μετά την εντολή setupcor Αυτό ήταν Η εγκατάσταση ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε.Εγώ τουλάχιστον τέτοια εντολή δεν είχα ξανακούσει.Πάλι καλά που την ήξεραν στο plaisio :ooo: :ooo:

Δημοσ.

Τίποτα το περίεργο, το μόνο πρόβλημα που μπορείς να συναντήσεις σε win98 και μοντέρνα rigs είναι με παραπάνω από 512 mb ram που και αυτό λύνεται.

sc

Δημοσ.

Όπως είπαν και τα παιδιά το setup που πήγες να τρέξεις πρέπει να ήταν άλλης εφαρμογής, και εγώ πχ. έχω CD που στο root directory έχει το Οffice2000 και σε φάκελο WIN98 τα Windows.

Δημοσ.

loipon an exeis kai motherboard me chipaki via , tha pas sto fakelo win99 kai tha trekseis to setup via , aaa kai min ksexasw analoga to bus toy pentium na psakseis na vreis ton fakelo d:\win98bus_tade kai na trekseis apo ekei mesa to setup!!! aa re sto plaisio kati atoma poy doylevoyn .....

pali kala poy den se rwtisan kai ti trofodotiko exeis!!!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Γιάννης_(Platano):</font><hr>

Αυτο...δεν το ξερω...Παντως το plaisio αυτο θεωρησε σαν αιτια...

<hr /></blockquote>

lol

Δημοσ.

Απλά όλα τα αρχεια της εγκατάστασης και το setup.exe είναι στο φάκελο win98.εσυ που το έτρεξες από το root,λογικό είναι να στο κάνει αυτό.

Αν έδινες cd win98,setup,oλα θα γίνοταν κανονικά!

Δημοσ.

H GF4 einai i aitia gia ola ta problimata pou mporei na emfanistoun se ena!!!!!!!!!!

Me poia paidia apo to plaisio milises? Ego pou antimetopizo problimata me tin GeForce4 mou dinoun panta asxetes apantiseis?

Kserei kaneis kanena link pou na asxoleitai me tin GeForce4? Exo mia Creative GeForce4 MX420

Euxaristo

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Thanasis_a:</font><hr>

Me poia paidia apo to plaisio milises? Ego pou antimetopizo problimata me tin GeForce4 mou dinoun panta asxetes apantiseis? <hr /></blockquote>

Δεν ρωτησα ονομα...Πηρα στο 210-2892000 και ζητησα την τεχνικη υποστηριξη...Παντως το προβλημα ...λυθηκε!!!

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote soko:</font><hr> Όπως είπαν και τα παιδιά το setup που πήγες να τρέξεις πρέπει να ήταν άλλης εφαρμογής, και εγώ πχ. έχω CD που στο root directory έχει το Οffice2000 και σε φάκελο WIN98 τα Windows. <hr /></blockquote>

Οχι φιλε μου...Απο το ιδιο cd με το ιδιο setup εχω κανει πολλες φορες παλια εγκατασταση των wιn 98

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...