Προς το περιεχόμενο

σκληρος δισκος για λειτουργικο...

doctor444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα φτιαξω ενα pc τα χριστουγεννα και χρειαζομαι ενα ΗD για το λειτουργικο μου,,,....

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Samsung-Spinpoint-F3-HD103SJ.htm αυτος εδω θα μπορουσε να κανει για την εγκατασταση λειτουργικου?

αλλιως προτεινεται μου καποιον

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
Όντως, ο ST3500418AS έχει ένα 500άρι platter, αλλά κι ο F3 έχει 2 500άρια. ;)

αρα ειναι οκ για λειτουργικο δηλαδη ε?και ειναι αρκετα γρηγορος 7200RPM και εχει 32MB Cache....

Δημοσ.

δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. από ότι διάβασα σε κάποιο review, ο 500αpης spinpoint F3 ήταν από τους ταχύτερους,ίσως και ο 1TB να είναι. πάντως και τα 32MB cache είναι must πλέον

Δημοσ.

Γιατρέ μιας και τα Χριστούγεννα παίζει και Αι Βασίλης δεν πας εδώ αν σε πάρει με τα λεφτά;Ή εδώ αν δεν βγείς στα λεφτά ή θες πάση θυσία τα +20gb;

Συνήθειες αν αλλάξεις όλα γίνονται..

Δημοσ.
Γιατρέ μιας και τα Χριστούγεννα παίζει και Αι Βασίλης δεν πας εδώ αν σε πάρει με τα λεφτά;Ή εδώ αν δεν βγείς στα λεφτά ή θες πάση θυσία τα +20gb;

Συνήθειες αν αλλάξεις όλα γίνονται..

θα παρω εναν SSD αλλα το εχω αφησει για πασχα μερια που θα εχω ποιο πολλα euro:-D....τωρα μαλλον αυτον http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Samsung-Spinpoint-F3-HD103SJ.htm ή αν εχεις καποια καλυτερη ιδεα...:-D

Δημοσ.
...ναι γιατρέ, πάρε τον 1tb F3, καλή τιμή, ψυχρός και ταχύτατος ;)

δεν τον προλαβα τον 1tb F3:mad:....υπαρχει εναλλακτικη:-( ?προτεινετε καποιον....

Δημοσ.
Ναι.Να περιμένεις να τον ξαναφέρουν.Δεν έχει και πολλές επιλογές στο 1ΤΒ το πλαίσιο.Τον άλλο τον Samsung μόνο.

θα περιμενω....ο Western Digital Caviar WD1001FALS 1ΤΒ δεν θα ηταν μια καλη εναλλακτικη απο οσο εψαξα...?

Δημοσ.

Να περιμένεις να τον πάρεις.Πρέπει να το πούμε πολλές φορές;Τον γάιδαρο έχεις φάει.Περίμενε και την ούρα.

Από εναλλακτικές άλλο τίποτα.Και ο άλλος ο samsung που έχει το πλαίσιο,και αυτός,και αυτός

Αλλά κάτσε περίμενε λίγο.Έχουν έλλειψη και οι δύο μεγάλοι από σκληρούς και θα γεμίσουν σύντομα.Αποκλείεται να περιμένεις πολύ.Παρείγειλέ τον και περίμενε πότε θα σου έρθει.Υπομονή απλά.

Δημοσ.

Αλλά κάτσε περίμενε λίγο.Έχουν έλλειψη και οι δύο μεγάλοι από σκληρούς και θα γεμίσουν σύντομα.Αποκλείεται να περιμένεις πολύ.Παρείγειλέ τον και περίμενε πότε θα σου έρθει.Υπομονή απλά.

οκ εγινε:-)παντως αληθεια εχουν ελλειψη...:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...