ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Νομίζω πως αυτό που εννοεί ο ika με το "βαρύ" είναι "αργό".Και γενικά, απαιτεί συγκέντρωση και γενικότερη κατανάλωση φαιάς ουσίας μόνο το γεγονός πως πρέπει να παραβλέπεις την κακή ηθοποιία και το έτσι-κιέτσι σενάριο για τις καλές στιγμές. Σε φάση, αν δεν ήταν ανεξάρτητη, θα ήταν χάσιμο χρόνου. Ακριβως αυτο + το γεγονος οτι πολυ "αρτιστικο" για να το δεις με παρεα. Οσο για τον κυριο Βαν Βταμ που λεει η Γαρνελε οκ αλλα δεν βλεπουμε κατι τετοιο ακομα και παρεα απο μαντραχαλοι να ειμαστε. Παντως ακομα και μονος σου να εισαι ειναι αρκετα δυσκολη ταινια να δεις μετα απο μια αρκετα κουραστικη (σωματικα και/ή πνευματικα) μερα.
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέτρια ταινία. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Δεν είναι όμως.
xavier Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 παντως αν σας αρεσουν αυτα τα περιεργα δειτε οπωσδηποτε το mr nobody, φανταστικη σκηνοθεσια, οτι καλυτερο εχω δει τελευταια...
RottenLungs Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Εγώ δεν θυμάμαι αν μου άρεσε (κακό αυτό) γιατι έχει περάσει πολύς καιρός αλλα σίγουρα θυμάμαι πως δεν ήταν κακή. Επίσης την είχα προτίνει και σε έναν φίλο μου και ποτέ δεν προτίνω ταινία που δεν μ'άρεσε. Άλλο βαριά άλλο αργή και άλλο βαρετή ταινία. (Στο περίπου) Μία ταινία είναι βαριά όταν πραγματεύεται θέματα που χρειάζονται τρομερή προσήλωση, ανοιχτό μυαλό και γρήγορη σκέψη. Αργή, η ταινία που ξεδιπλώνεται αργά η πλοκή. Και βαρετή είναι η ταινία που άσχετα απο την κατηγορία στην οποία ανήκει δεν ικανοποιεί τα σάνταρ και το γούστο του εκάστοτε θεατή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.