Προς το περιεχόμενο

Ink

fearwhatnow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1071804/

μολις το ειδα και επαθα πλακα.σε οποιον αρεσε το donnie darko μην κανει το λαθος και δεν το δει.και κατι ενδιαφερον σχετικα με την ταινια:

"No big studio picked up the film for theatrical and home distribution. Double Edge Films pitched the movie directly to independent cinemas and to the DVD, Blu-ray and online distribution by themselves. After the release it became the most downloaded movies in file sharing torrent sites more accurately 400,000 times in a single week and exposed the film to a large audience, leading to higher DVD and Blu-ray sales in return. The independent filmmakers wrote in their newsletter that they had "embraced the piracy" and are "happy Ink is getting unprecedented exposure."

παιδες προκειται για αριστουργημα του ανεξαρτητου κινηματογραφου.μην το κρινετε πολυ αυστηρα :-)

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την έχω δει εδώ και πολύ καιρό, αλλά μιας και τώρα είδα το θέμα, η ταινία είναι άριστη. Την είχα βαθμολογήσει με 9 στα 10. Κορυφαία. Το στοιχείο του παραμυθιού μου αρέσει πολύ στις ταινίες. Όπως λέει ο φίλος πάνω, εγώ πιστεύω πως σε αυτούς που άρεσε, καλό θα ήταν να δουν το Lady in the water. Δεν έχει υψηλή βαθμολογία, αλλά προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ.

Δημοσ.
Την έχω δει εδώ και πολύ καιρό, αλλά μιας και τώρα είδα το θέμα, η ταινία είναι άριστη. Την είχα βαθμολογήσει με 9 στα 10. Κορυφαία. Το στοιχείο του παραμυθιού μου αρέσει πολύ στις ταινίες. Όπως λέει ο φίλος πάνω, εγώ πιστεύω πως σε αυτούς που άρεσε, καλό θα ήταν να δουν το Lady in the water. Δεν έχει υψηλή βαθμολογία, αλλά προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ.

Τραγελαφικό το Lady in the Water κατ'εμέ.

Δημοσ.

Πολυ καλο το INK αλλα πολυ ΒΑΡΥ. Βασικη προυποθεση να το δει καποιος να ειναι ξεκουραστος και να εχει ορεξη να δει κατι τετοιο αλλιως....shit high and watch!

• Moderators
Δημοσ.

Συμπαθητική ταινία. Την είδα κάνοντας το Θεσ/νικη - Κομοτηνή. Ωραίο το θέμα, ωραίες οι ιδέες, ενδιαφέροντα σκηνικά, αλλά αρκετά μέτριες ερμηνείες (ειδικά από τον πρωταγωνιστή...) και λιιιιγο βαρετή σε σημεία.

Δεν θα την έλεγα βαριά, και δεν με συγκίνησε και ιδιαίτερα (ενώ θα έπρεπε βάσει της ιστορίας που έλεγε).

Θα την πρότεινα, ωστόσο, σίγουρα σε γνωστούς & φίλους.

Δημοσ.

Την Βαρυ-έσαι εύκολα δηλαδή.Εγώ πήγα να την δω με παρέα και είδαμε μέχρι το 20'.Πιο πολύ δεν αντέξαμε.Είπα να την δω κάποια στιγμή μόνος αλλά ακόμη την βλέπω.Εντάξει κακή ταινία δεν την λες τουλάχιστον από το 20άλεπτο που είδα αλλά όντως πρέπει να έχεις όρεξη για τέτοια ταινία για να κάτσεις να την δεις.

Δημοσ.
Τι θα πει πολύ ΒΑΡΥ; Τι σε έκανε, σε κούρασε; Σιγά τα κιλά.

Βαρυ οπως λεμε -οχι κατι για να περασει την ωρα του ευχαριστα η παρεα-. Βεβαια ολα σχετικα ειναι αλλα δεν τη λες και ταινια που θα προτεινες να δειτε ενα Σαββατο βραδυ παραδειγμα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, εγώ όρεξη χρειάζομαι από πριν για να δω Βαντάμ ξερωγω που μου ταράζει τα νεύρα και θέλω να κόψω τις φλέβες μου. Αν η ταινία είναι καλή η όρεξη έρχεται από μόνη της.

Πλας, το ινκ το είδα σαββατόβραδο και πέρασα ευχάριστα, μάλιστα μου έκατσε τόσο ελαφριά που μετά πήρα να διαβάσω κάτι μονολόγους του Μπέκετ. Αν έβλεπα μάλιστα τις τρελές σφαίρες 2.5 ίσως θα έπρεπε να φάω και στάκα με αυγά.

Δημοσ.

Νομίζω πως αυτό που εννοεί ο ika με το "βαρύ" είναι "αργό".

Και γενικά, απαιτεί συγκέντρωση και γενικότερη κατανάλωση φαιάς ουσίας μόνο το γεγονός πως πρέπει να παραβλέπεις την κακή ηθοποιία και το έτσι-κιέτσι σενάριο για τις καλές στιγμές.

Σε φάση, αν δεν ήταν ανεξάρτητη, θα ήταν χάσιμο χρόνου.

Δημοσ.

Τι να πει το primer τότε. Ένας φίλος μου προσπάθησε να βγάλει άκρη και έμεινε φυτό.

Υποστηρίζω την αρχική μου θέση. Υπερεκτιμημένη και δύσκολο να την φτάσεις μέχρι τέλους.

Επίσης πολλές σελίδες για μια τέτοια ταινία.*

*Αντ-επιχείρημα για όποιον θέλει.

Δημοσ.
*Αντ-επιχείρημα για όποιον θέλει.

Σβήστο, σβήστο τώρα. Από 29-05-2010 δεν έχει καμία νέα απάντηση, σβήστο μην ξαναρχίσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...