Προς το περιεχόμενο

Ink

fearwhatnow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το John's Walk είναι απλά τρομερό. Υπέροχο.

απιστευτο

ακουσε και το ost του solaris 2002

http://thepiratebay.org/torrent/3539494/Solaris_-_Movie_Soundtrack

νταξ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:49 ----------

Τί είναι αυτό το "beat of the world" και η σχέση του με το 1,2,3,4 που αναφέρατε σε προηγούμενα posts;

Ακούγεται ενδιαφέρον αλλά εκτός του ότι οι μουσικές μου γνώσεις είναι περιορισμένες ήμουν και τριτοδεσμίτης :lol:, οπότε δεν έχω καταλάβει καθόλου σε τί αναφέρεστε

τι ειναι αυτο το beat of the world?

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επίσης εγώ δεν το κατάλαβα αυτό που λες νωρίς, και είμαι πάρα πολύ έξυπνη οπότε η ταινία δεν ήταν προβλέψιμη.

...

μου αρεσε το μετρο συγκρισης

[not]

:devil:

Δημοσ.
τι ειναι αυτο το beat of the world?

Το ανέφερε ο Jacob ως μέρος του τί είναι. Το χρησιμοποίησα σαν "άμυνα" για το κατά πόσο το 1234 είναι γελοίο ή όχι.

Δημοσ.
...

μου αρεσε το μετρο συγκρισης

[not]

:devil:

μην της πεις οτι στα πρωτα καρε εκει που παιζει με την κορη του και δεν .....

υπαινισεται :devil::devil::devil: οτι ειναι κορη του

Δημοσ.

Το ανέφερε ο Jacob ως μέρος του τί είναι. Το χρησιμοποίησα σαν "άμυνα" για το κατά πόσο το 1234 είναι γελοίο ή όχι.

ελα λες για τον ιχνηλατη που μπορει να αλλαξει την ροη των γεγονοτων παιζοντας μουσικη

οκ

Δημοσ.

Λοιπόν, αν εξαιρέσουμε την ηθοποιία, η ταινία είναι πολύ καλή. Οι κακοί είναι ασύλληπτα προσεγμένοι με 12.000 κιλά συμβολισμού πίσω απ' την εμφάνισή τους (καθώς και πίσω από τη Μύτη) και η σκηνή του τρακαρίσματος είναι απλώς uber.

Επίσης πείτε μου ότι αυτή την κακάσχημη storyteller με την τεράστια μύτη ήθελε να τη μπιφτεκώσει και κάποιος άλλος εκτός από μένα.

Δημοσ.

Επίσης πείτε μου ότι αυτή την κακάσχημη storyteller με την τεράστια μύτη ήθελε να τη μπιφτεκώσει και κάποιος άλλος εκτός από μένα.

Και να λέει και ιστορία ταυτόχρονα.

Δημοσ.

Φοβάμαι πως δεν ήταν τόσο αθώα η προσέγγισή μου, άρχισα να την προσέχω απ' τη στιγμή που απέκτησε μελανιές και μώλωπες και μετά.

Δημοσ.

O Winans σε συνεντευξη ευχαριστησε ολοι την κοινοτητα που προωθησε την ταινια μεσω torrent και ειπε οτι τα κερδη της ταινιας εκτιναχτηκαν λογω της "πειρατιας" δηλωνοντας μαλιστα χαρακτηριστικα: "I embrace piracy".Ηδη στην Αμερικη εχει κανει πολυ καλες πωλησεις η εκδοση σε blu-ray ενω η ταινια εχει σπασει το ρεκορ του εβδομαδιαιου torrent hit+download.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολυ καλη. Μολις την ειδα. Απιστευτο και το soundtrack. Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Για οποιον εδιαφερεται το OST κυκλοφορει ηδη στα γνωστα μερη.Απιστευτο soundtrack, θα "χρησιμοποιηθει" παντου στην τηλεοραση τα επομενα χρονια.

ελεγα κατι μου θυμιζει κατι μου θυμιζει.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=_QahzbgUVwk&feature=related[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...