million_voices Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Το John's Walk είναι απλά τρομερό. Υπέροχο. απιστευτο ακουσε και το ost του solaris 2002 http://thepiratebay.org/torrent/3539494/Solaris_-_Movie_Soundtrack the Village νταξ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:49 ---------- Τί είναι αυτό το "beat of the world" και η σχέση του με το 1,2,3,4 που αναφέρατε σε προηγούμενα posts; Ακούγεται ενδιαφέρον αλλά εκτός του ότι οι μουσικές μου γνώσεις είναι περιορισμένες ήμουν και τριτοδεσμίτης , οπότε δεν έχω καταλάβει καθόλου σε τί αναφέρεστε τι ειναι αυτο το beat of the world?
viper2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Επίσης εγώ δεν το κατάλαβα αυτό που λες νωρίς, και είμαι πάρα πολύ έξυπνη οπότε η ταινία δεν ήταν προβλέψιμη. ... μου αρεσε το μετρο συγκρισης [not]
seishirosakura Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 τι ειναι αυτο το beat of the world? Το ανέφερε ο Jacob ως μέρος του τί είναι. Το χρησιμοποίησα σαν "άμυνα" για το κατά πόσο το 1234 είναι γελοίο ή όχι.
million_voices Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 ...μου αρεσε το μετρο συγκρισης [not] μην της πεις οτι στα πρωτα καρε εκει που παιζει με την κορη του και δεν ..... υπαινισεται :devil: οτι ειναι κορη του
million_voices Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Το ανέφερε ο Jacob ως μέρος του τί είναι. Το χρησιμοποίησα σαν "άμυνα" για το κατά πόσο το 1234 είναι γελοίο ή όχι. ελα λες για τον ιχνηλατη που μπορει να αλλαξει την ροη των γεγονοτων παιζοντας μουσικη οκ
Lucifer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν, αν εξαιρέσουμε την ηθοποιία, η ταινία είναι πολύ καλή. Οι κακοί είναι ασύλληπτα προσεγμένοι με 12.000 κιλά συμβολισμού πίσω απ' την εμφάνισή τους (καθώς και πίσω από τη Μύτη) και η σκηνή του τρακαρίσματος είναι απλώς uber. Επίσης πείτε μου ότι αυτή την κακάσχημη storyteller με την τεράστια μύτη ήθελε να τη μπιφτεκώσει και κάποιος άλλος εκτός από μένα.
firewalker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Επίσης πείτε μου ότι αυτή την κακάσχημη storyteller με την τεράστια μύτη ήθελε να τη μπιφτεκώσει και κάποιος άλλος εκτός από μένα. Και να λέει και ιστορία ταυτόχρονα.
Lucifer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Φοβάμαι πως δεν ήταν τόσο αθώα η προσέγγισή μου, άρχισα να την προσέχω απ' τη στιγμή που απέκτησε μελανιές και μώλωπες και μετά.
Sellers Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μόνο εγώ δεν άντεξα και την σταμάτησα στην μέση? Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια να την τελειώσω σήμερα.
million_voices Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μόνο εγώ δεν άντεξα και την σταμάτησα στην μέση? Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια να την τελειώσω σήμερα. οχι δες την και πες μας τι σου ειπε
Höfdingadrapa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ανυπέρβλητη μαλακία. Ένα πράγμα κρατάω... ...ROAR!
fearwhatnow Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 O Winans σε συνεντευξη ευχαριστησε ολοι την κοινοτητα που προωθησε την ταινια μεσω torrent και ειπε οτι τα κερδη της ταινιας εκτιναχτηκαν λογω της "πειρατιας" δηλωνοντας μαλιστα χαρακτηριστικα: "I embrace piracy".Ηδη στην Αμερικη εχει κανει πολυ καλες πωλησεις η εκδοση σε blu-ray ενω η ταινια εχει σπασει το ρεκορ του εβδομαδιαιου torrent hit+download.
Luxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Πολυ καλη. Μολις την ειδα. Απιστευτο και το soundtrack. Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει.
tzotzo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Για οποιον εδιαφερεται το OST κυκλοφορει ηδη στα γνωστα μερη.Απιστευτο soundtrack, θα "χρησιμοποιηθει" παντου στην τηλεοραση τα επομενα χρονια. ελεγα κατι μου θυμιζει κατι μου θυμιζει. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=_QahzbgUVwk&feature=related[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.