tzinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 συμφωνο απολυτος και νομιζω οτι προσθετεις κατι σημαντικο σε αυτα που ελεγα, ναι η ταινια εχει ενα θεμα και κατι αληγοριες, αλλα δεν καταφερνει και τιποτα σπουδαιο, δεν την βλεπεις και αισθανεσαι οτι σου περασε κατι καινουριο, οτι βλεπεις πλεον καποια πραγματα διαφορετικα, οτι σου ξυπνησε κατι.......Ενα παραμυθακι με απλοικο και πασιφανες νοημα γαρνιταρισμενο με απειρα ερασιτεχνικα κινηματογραφικα τεχνασματα εντυποσιασμου. Δεν λεω οτι ειναι φολα, ειναι συμπαθητικη και τιμια προσπαθεια, εχει καποιες καλες σκηνες, αλλα δεν δεχομαι οτι ειναι αποκαλυψη και ψιλοαριστουργημα οπως πολοι προσπαθουν να το περασουν, μου φαινετε πολυ υπερβολικο.
fearwhatnow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 συμφωνο απολυτος και νομιζω οτι προσθετεις κατι σημαντικο σε αυτα που ελεγα, ναι η ταινια εχει ενα θεμα και κατι αληγοριες, αλλα δεν καταφερνει και τιποτα σπουδαιο, δεν την βλεπεις και αισθανεσαι οτι σου περασε κατι καινουριο, οτι βλεπεις πλεον καποια πραγματα διαφορετικα, οτι σου ξυπνησε κατι.......Ενα παραμυθακι με απλοικο και πασιφανες νοημα γαρνιταρισμενο με απειρα ερασιτεχνικα κινηματογραφικα τεχνασματα εντυποσιασμου. Δεν λεω οτι ειναι φολα, ειναι συμπαθητικη και τιμια προσπαθεια, εχει καποιες καλες σκηνες, αλλα δεν δεχομαι οτι ειναι αποκαλυψη και ψιλοαριστουργημα οπως πολοι προσπαθουν να το περασουν, μου φαινετε πολυ υπερβολικο. Αν το Ink εχει απειρα ερασιτεχνικα τεχνασματα εντυπωσιασμου, το Requiem τι ειχε και εμεινε ως αριστουργημα συμφωνα με τους κριτικους τουλαχιστον?Την ιδια βιντεοκλιπιστικη αποψη εχουν αλλα εδω η υπαρξιακη αλληγορια παει ενα βημα πιο περα ειδικα για αυτους που ψαχνονται και εχουν κουραστει με τα ιδια και τα ιδια.Το πακετο που προσφερει η ταινια ειναι ακρως ικανοποιητικο.Σεναριο,σκηνοθεσια,μουσικη που μενει στο μυαλο για εβδομαδες μετα, αν ειχε και ερμηνειες θα ηταν καλυτερα τα πραγματα.Επισης το απλοικο και πασιφανες νοημα που αναφερεις δεν ισχυει για ολους.Σε τετοιες ταινιες καποιοι ανθρωποι καταλαβαινουν διαφορετικα νοηματα αναλογα και με τις εμπειριες τους ή ακομη και τις επιστημονικες γνωσεις.Υπαρχουν σημεια στην ταινια που μεχρι και ο ηχος παιζει ρολο, η νοτα παιζει ρολο.Εγω μπορει να το ερμηνευσω διαφορετικα, καποιος αλλος φιλος επισης.Και για αυτο η ταινια βλεπεται ανετα και δευτερη-τριτη φορα.
Members gsarig Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Τί είναι αυτό το "beat of the world" και η σχέση του με το 1,2,3,4 που αναφέρατε σε προηγούμενα posts; Ακούγεται ενδιαφέρον αλλά εκτός του ότι οι μουσικές μου γνώσεις είναι περιορισμένες ήμουν και τριτοδεσμίτης , οπότε δεν έχω καταλάβει καθόλου σε τί αναφέρεστε
tzinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 συνηθως η μουσικη, ειδικα η ηλεκτρονικη, αποτελειται απο ρυθμους σε τεσσερα τεταρτα (4/4 beats). πολυ προχειρα στο λεω διοτι δεν εχω ιδεα απο νοτες και συναφη, εινα σαν ενας τροπος μετρησης τον χρονισμον του ρυθμου
viper2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 λυπανε αλλα η ταινια ηταν προβλεψιμη και οχι καλη μετριατζα σιγουρα αλλα οι κακοι ηταν scary :-p
Garnele Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Εμένα μου άρεσε. Ιδίως το παρτ "κακοί" έως και εμπνευσμένο με τα ημικαρτουνίστικα πρόσωπα στις οθόνες. Ευχάριστη γενικά, την είδα με την πιτσιρίκα αδερφή μου και μια φίλη της και τους άρεσε εξίσου, περιέργως δεν βαρέθηκαν καθόλου. Κρίνοντας το τρέηλερ βέβαια περίμενα κάτι εντελώς άλλο..
million_voices Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 λυπανε αλλα η ταινια ηταν προβλεψιμη και οχι καλημετριατζα σιγουρα αλλα οι κακοι ηταν scary :-p προβλεψιμη? ε?
Garnele Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Ναι κι εμένα με προβλημάτισε αυτό. Για πες.
million_voices Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 απλα μαλλον εννοει οτι καταλαβε νωρις οτι ο Ink ηταν ο πατερας του παιδιου, me 2 αλλα αυτο δεν λεει τπτ ps ασχετο αλλα γουσταρω τρελα το username του fear what now ps2 εχω πολυ καιρο να δω solid ταινιαρα που να μου μεινει αξεχαστη,η τελευταια φορα ηταν με το Solaris του sodenberg και δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανενας αλλος δεν το γουσταρει
Garnele Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Κάνε και ένα τρίτο έντιτ για να βάλεις σε σπόιλερ την πρώτη σειρά όμως.. Επίσης εγώ δεν το κατάλαβα αυτό που λες νωρίς, και είμαι πάρα πολύ έξυπνη οπότε η ταινία δεν ήταν προβλέψιμη.
dark_banishing Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 μπορείς να πεις πολλά αρνητικά αλλά το προβλέψιμη πρέπει να το βάλεις τελευταίο στη σειρά
fearwhatnow Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 απλα μαλλον εννοει οτι καταλαβε νωρις οτι ο Ink ηταν ο πατερας του παιδιου, me 2 αλλα αυτο δεν λεει τπτ ps ασχετο αλλα γουσταρω τρελα το username του fear what now ps2 εχω πολυ καιρο να δω solid ταινιαρα που να μου μεινει αξεχαστη,η τελευταια φορα ηταν με το Solaris του sodenberg και δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανενας αλλος δεν το γουσταρει Δες το Kisses και το Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father Ειδικα το δευτερο θα σου μεινει αξεχαστο στο εγγυωμαι.
million_voices Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 googλαρω θενκς στο ειπα οτι εχεις γαματο username ε?
seishirosakura Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δες το Kisses και το Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father Ειδικα το δευτερο θα σου μεινει αξεχαστο στο εγγυωμαι. Συμφωνώ και στα δύο. Τώρα όσον αφορά το beat of the world, εγώ το εξέλαβα ως εξής: Το σύμπαν όλο "ανήκει" σε ένα τραγούδι. Όταν μετράει τον ρυθμό ουσιαστικά διαβάζει το τραγούδι (σαν το Matrix ένα πράμα) και γιαυτό πολλές φορές παρεμβάλλει αντί για τους αριθμούς καταστάσεις, αντικείμενα κ.λπ (π.χ 1,2,3 branch ή 1, 2 don't die). Προσωπικά, σαν ιδέα μου κάθησε πολύ ωραία και γι'αυτό το Jacob's Chain είναι η πιο δυνατή σκηνή στην ταινία για μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.