fearwhatnow Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Συγκλονιστικη αλληγορια, καλλιτεχνικο κομψοτεχνημα, απλα ξεπεραστε οσο γινεται τις περιεργες ερμηνειες απο τους ερασιτεχνες ηθοποιους και δειτε το.Απο τις καλυτερες ταινιες της χρονιας.Δειτε το τωρα πριν το κατασπαραξουν οι εταιριες του Ηollywood. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ZBGeErufQdY[/ame]
NOMIKOS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Το είδα δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε και πολύ,ίσως ήταν επειδή ήμουν αρκετά κουρασμένος,το είχα σε κάποια φάση στο ff το player.
firewalker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Όταν τα φώτα πέφτουν και η πόλη πάει για ύπνο, δύο δυνάμεις εμφανίζονται. Είναι αόρατες για τους ξύπνιους, αλλά ενεργοποιούνται κατά την διάρκεια του ύπνου μας... http://www.imdb.com/title/tt1071804/ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Περίεργη ταινία. Πολύ μου άρεσε. Πολύ καλή η μουσική. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:13 ---------- Με πρόδωσε η αναζήτηση. Ας γίνει μία συνένωση. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3012396
firewalker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Περίεργη ταινία. Πολύ μου άρεσε. Πάρα πολύ καλή η μουσική.
fearwhatnow Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Για οποιον εδιαφερεται το OST κυκλοφορει ηδη στα γνωστα μερη.Απιστευτο soundtrack, θα "χρησιμοποιηθει" παντου στην τηλεοραση τα επομενα χρονια.
fanpan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 γιατί όμως τόσο κακή βαθμολογία ρε παιδιά? σκεφτομουνα και εγώ να τη δώ
seishirosakura Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Καλογυρισμένο trailer. Καθηλωτική μουσική. Είναι καθ'οδόν.
Harkon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 καταπληκτική μουσική κ απόλυτα δεμένη με ότι βλέπαμε στο τρέιλερ. μακάρι και η ταινία να είναι διαμαντάκι
firewalker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Το John's Walk είναι απλά τρομερό. Υπέροχο.
Members gsarig Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Για να δούμε... μπήκε ήδη στη λίστα. Ενδιαφέρον φαίνεται
GeorgeVls Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 γιατί όμως τόσο κακή βαθμολογία ρε παιδιά? σκεφτομουνα και εγώ να τη δώ Μην βασιζεσαι τοσο πολυ στην βαθμολογια του imdb. Eτσι και αλλιως δεν ειναι τοσο κακη. Εχω δει ταινιες με χαμηλη βαθμολογια να ειναι πολυ καλες και αλλες με υψηλη να ειναι μετριοτατες. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να μην βλεπεις βαθμολογιες η' κριτικες πριν δεις μια ταινια, για να μην πηγαινεις προιδεασμενος. Γιατι ολο αυτο επηρεαζει την ψυχολογια σου, και μια οντως καλη ταινια, να μην την κρινεις με τα δικα σου κριτηρια, αλλα να σκεφτεσαι υποσυνειδητα οτι ειχε χαμηλη βαθμολογια, και ετσι εσυ απλα να εντοπιζεις μονο τα λαθη της, και να μην βλεπεις ποσο καλη ταινια ειναι τελικα. Δεν ηθελα να κουρασω, απλα εγραψα μια συμβουλη. Γιατι και εγω, εδω και παρα πολυ καιρο, εβλεπα ταινιες ετσι οπως λες, πρωτα βαθμολογια στο imdb και μετα τις εβλεπα. Τωρα που κοιταω μετα την βαθμολογια τις κρινω πολυ καλυτερα. Καλη σου μερα (Ετσι και αλλιως ταινιες "μη εμπορικες" συχνα αδικουνται στο imdb, γιατι πολυ απλα συχνα τις αδικει ο κοσμος)
seishirosakura Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 10/10 και το Imdb να πάει στο διάολο.
dark_banishing Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Συμπαθητική αλλά τα reviews στο imdb είναι υπερβολικά θετικά
fanpan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 λοιπον φίλε george είχες απόλυτο δίκιο. την είδα την ταινία και έμεινα μαμάκας. ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια.μέχρι τώρα τις τσέκαρα πρώτα imbd και μετά τις έβλεπα , για να προστατευτώ από τις αμέτρητες πατάτες που έχω δει αλλά μάλον αυτο θα σταματήσει. επί ευκαιρίας αν ξέρει κάποιος καμία καλή που έχει θαφτεί βαθμολογικά ας ενημερώσει γιατι μάλον έχω αφήσει πολλές πίσω ...
twiner Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 επί ευκαιρίας αν ξέρει κάποιος καμία καλή που έχει θαφτεί βαθμολογικά ας ενημερώσει γιατι μάλον έχω αφήσει πολλές πίσω ... the Village
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.